MESH Oslo - Carina Behrens, carinabehrens.com

MESH

I dag er én av de to siste dagene jeg jobber hjemmefra. På onsdag starter jeg nemlig i ny jobb. Det feires med noe av det beste jeg vet: kafékontor. For lenge siden fant jeg og Synne ut at det var på tide å møtes på en kaffe, det er jo år og dag siden sist, og siden Synne jobber frilans var det perfekt å møtes og ha kafékontor.

Synne foreslo at vi skulle dra på MESH, og selv om jeg har vært på kafeen MESH tidligere, så var jeg ikke klar over kontorfellesskapet MESH. Og jeg må bare si, det er helt fantastisk her. God kaffe, god mat, god atmosfære; ikke noe stress med å ikke sitte for lenge. Her kan du virkelig sitte i time etter time, uten å få ett eneste stygt blikk fra de som jobber her. Det er ikke bare-bare, skal jeg si deg.

Skal jeg pirke på noe så er matprisene noe stive, men med kaffen følger det én påfyll og det er rikelig med vann å ta av – så mye du vil. Er du i Oslo og trenger et inspirerende sted å sitte i noen timer, så anbefaler jeg absolutt denne lille «perlen». Den ligger i Tordenskiolds gate 3 – rett ved Spikersuppa!

Jeg har til og med vært flink og tatt litt bilder (prøver jo å bli flinkere). Merker at jeg har en liten vei å gå når det kommer til redigering, men dette får holde for nå. Håper jeg klarer å få frem atmosfæren sånn litt, i hvert fall.

Er du kjent i Oslo? Vet du om noen bra kafeer jeg bør sjekke ut?

MESH Oslo - Carina Behrens, carinabehrens.com
MESH Oslo - Carina Behrens, carinabehrens.com
MESH Oslo - Carina Behrens, carinabehrens.com
MESH Oslo - Carina Behrens, carinabehrens.com
MESH Oslo - Carina Behrens, carinabehrens.com


Publisert

i

,

av

Kommentarer

14 kommentarer til “MESH”

 1. victoria avatar

  ser hipt og fint ut!! kanskje litt kaldt, sånn, vanskelig å forklare, men utifra bildene så kunne jeg lett å fryst der inne haha :D det er sikkert litt høyt under taket, men skal så absolutt ha det i tankene om jeg skal være så vågal og ta meg en kaffe et sted alene :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Det er sikkert redigeringen min, haha. Var i hvert fall veldig «varmt» lys der inne ?

 2. Anette avatar

  Ohh, ser stort og fint ut der – perfekt arbeidsplass :-)

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, virkelig! Var på en del sånne steder i Stockholm og ble SÅ glad da jeg så at dette var et sånt sted!

 3. Synne avatar

  Takk for i dag! Optimal start på uka!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Helt enig, ingen blåmandag på oss (men, vi vet jo allerede at tirsdager uansett er den verste dagen i uka).

 4. Guro N. avatar

  Kult, der har jeg aldri vært! Men nå har jeg flytta fra Oslo :( Jeg liker Kolonialen på Bislett veldig godt, har sittet der og lest i studietida uten å få stygge blikk, hehe. Ellers har jeg hørt at Café Sara er ganske rolig på dagtid, så det kan jo testes ut :-) Lykke til med ny jobb på onsdag!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Du var ta turen innom neste gang du er i byen ? Takk for tips, Kolonialen må jeg sjekke ut. Bislett er ikke så langt fra der jeg bor!

 5. Renate avatar

  Åh, hadde jeg bare bodd i Oslo!! Selv om jeg snart er ferdig på studiet, synes jeg det virker så fantastisk å dra på kafé å jobbe med pensum. Det blir dessverre ikke mye hjemmekontor når jeg kommer ut i jobb.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Jaa, jobbing/studering på kafé er så utrolig koselig. Dyrt, men koselig ?

 6. Caroline avatar

  Å, så kos :)

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Veldig kos, du burde sjekke ut når du er i Oslo neste gang!

 7. Tine Katrine avatar

  Du må dra på Ugla!
  Jeg gikk innom Mesh en gang, me snudde ganske raskt i døra. Var så mye folk der, og alle bare stirret på meg da jeg gikk inn. Følte meg ikke særlig velkommen, haha. Jeg var ikke hipp nok.

 8. Luisa - La Mar avatar

  Ser ut som et skikkelig kult sted!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *