Tom for ord

Akkurat i dag er jeg tom for ord. Det blir for mange tanker til at jeg klarer å plassere ordene i riktig rekkefølge. Alt jeg kan si er at jeg er forbanna, skuffet og redd. Ikke nødvendigvis i den rekkefølgen.

How President-Elect Trump Has Already Changed the Nation

America, meet your new president: Donald J. Trump.

Posted by AJ+ on Tuesday, 8 November 2016


Publisert

i

av

Kommentarer

9 kommentarer til “Tom for ord”

 1. Karen Anna avatar

  Ugh, jeg får noia :(

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Samme her ?

 2. Lise-Marie avatar
  Lise-Marie

  Jeg er også redd, sint og utrolig overrasket – men samtidig ikke SÅ overrasket. Jeg har bodd 10 måneder i det syke landet, da jeg på vgs var på utveksling… Jeg møtte mange mennesker som garantert stemte på Trump i valget nå. Det er trist at slike gamle, utdaterte drittverdier fortsatt finnes. Men jeg er ikke så overrasket. Når du blir vant til å se ‘the confederate flag’ henge på verandaer, klistret på biler, som tatoveringer og på t-skjorter, da skjønner du også hvordan Trump lett kan bli Mr. President.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, det er helt utrolig. Det er jo også mange som virkelig tror han kommer til å gjøre det bedre, men han har jo ikke peiling på hva han snakker om. Lover ting i hytt og pine, uten noen konkrete løsninger, og lurer uutdannede mennesker til å tro at han faktisk har alle svarene, når sannheten er at han ikke har noen.

   Jeg er heller ikke ekstremt overrasket dessverre, eller jo, jeg er kanskje det. Men, dette sier utrolig mye om amerikanere som folk, og jeg har alltid sagt det: amerikanere er skumle. Lykke til, verden!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   ?

 3. Elin avatar

  Føler med deg. Helt utrolig at han ble president. Stakkars de som bor i USA nå.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Kanskje det mest passende ordet, faktisk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *