Jeg fant det på Internett

Jeg fant det på Internett #3

Noen dager for sent ute, men pytt pytt. Vi trenger alle litt ekstra inspirasjon og motivasjon på onsdager uansett. Speaking of, dere som har mandag som favorittdag?! Jeg fatter det ikke. Fatter. Ikke.

Jeg har vært syk siden søndag kveld, men i dag er jeg tilbake på jobb. Er egentlig ikke frisk enda, mensånn er voksenlivet. Møter og sånt.

Men nok om det. Her er noen greiz som jeg fant på weben forrige uke, som jeg tror dere også vil like!


▶︎ Gala Darling skriver en blogg om «radical self love», og jeg merker at jeg har utrolig godt av å lese diverse innlegg hun har skrevet. For kort tid siden skrev hun om hvordan vi alle burde lage en «Fuck That»-liste, med alle tingene vi er redde for, som vi ikke lenger vil la påvirke hverdagen.

▶︎ På denne nettsiden kan du få en smakebit av absolutt alle musikksjangere som finnes. Ganske kult. Kanskje er freakbeat noe for deg?

▶︎ Jeg er alltid på utkikk etter gode bøker å lese. Selv om det finnes haugevis av klassikere jeg burde lese, bøker fra i fjor, fra 90-tallet, 80-tallet og så videre, så er det gøy å følge med på hvilke nye bøker som kommer også. Vulture tipser om 45 nye bøker som burde leses, og jeg gleder meg spesielt til Bruce Springsteens selvbiografi!

▶︎ Jeg har alltid blitt inspirert av mennesker som klarer å bestemme seg for å gjøre noe hver dag, og faktisk gjennomføre det. How Writing 1000 Words a Day Changed My Life er en sånn tekst som får meg til å ville gjøre noe lignende, selv om jeg vet med meg selv at det ikke kommer til å gå. Ikke sånn som hverdagen min ser ut nå. Men, det er vel nettopp sånne unnskyldninger som gjør at folk som drømmer om å skrive aldri skriver…

▶︎ Jeg har forelsket meg i videoene til i-D på YouTube. De er banebrytende, originale og tar for seg moderne kultur fra alle mulige aspekter. Dessuten er videoene ekstremt pene å se på (se selv over)!

Mixing the best of contemporary culture – fashion and cinema, music and sport – our short films, episodic series and documentaries will show the amazing world of supermodels and designers as never before.


Publisert

i

,

av

Kommentarer

4 kommentarer til “Jeg fant det på Internett #3”

 1. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Åh, du finner skattene, det er det ingen tvil om. Fuck that <3

 2. Milla avatar

  Digge sånn lenketipsinnlegg asså. Yay.

  // JA, kjempehyggelig, blei så glad!!! Og ja herre, to uker. Yaix ;D

 3. Hanne avatar

  ah. Fuck that <3

 4. Ingvild avatar

  Haha, den artikkelen om 1000 ord…. imponerende, og som du skriver; skulle gjerne gjort det selv, men vet at selvdisiplinen min = 100 hakk under denne mannens, ehm. MEN det er sjukt fin inspirasjon! Hvor lenge skal du egentlig være i Stockholm? Jeg håper du har det fint nomatterwhat! Du er i alle fall TØFF. For å flytte uten å ha en «skoleklasse»/gruppe/sosial whatsoever å gå til hver dag, er jo…tøft.

  <3 ha en finfin søndag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *