Kaffe, Friele - Carina Behrens, carinabehrens.com

Kaffe er alltid en god idé

Vi har alle våre laster. Personlig har jeg ganske mange. Blant annet avbryter jeg folk litt for mye og jeg klarer ikke å spise én pose med potetgull av gangen. En last jeg dog aldri kommer til å unnskylde meg for, er kaffelasten min. Jeg elsker kaffe.

Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg vanligvis drikker opptil seks/sju kopper kaffe om dagen. Jeg drikker det med en gang jeg kommer på jobb, jeg drikker det enda noen ganger før lunsj og deretter enda mer etter lunsj. Det har blitt en sånn fin greie jeg trenger for å komme meg igjennom hverdagen. Og helgene. Det er få ting i livet jeg setter større pris på enn en god kopp kaffe, og om dere ser på instagrammen min kan dere ofte se diverse kafébilder i helgene. Elsker å sitte og jobbe med egne prosjekter med den trofaste kaffen ved min side!

Kaffe, Friele - Carina Behrens, carinabehrens.com

Kjæresten min drikker ikke kaffe. Egentlig er det et problem for meg. Det går fint nå som vi ikke bor i samme land, men å ikke kunne nyte en ordentlig god kopp kaffe med den jeg elsker, det er hardt for meg å svelge. Det er faktisk nesten en dealbreaker. Men bare nesten.

Men, jeg skal ikke gi opp. Til de av dere som er på jakt etter inspirasjon eller trenger å lære hvordan å lage kaffe av god kvalitet enkelt hjemme, så er Friele ute med en videoserie som er midt i blinken. De viser hvordan du kan lage best mulig kaffe med det utstyret som er tilgjengelig.

Jeg har i hvert fall tenkt å terpe på dette med typen frem til han en dag sier: Næmmen. Denne kaffen var jammen god! (Akkurat sånn skal han si det…)

Hva er ditt beste kaffetips?


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

11 kommentarer til “Kaffe er alltid en god idé”

 1. Kristine avatar

  Jeg begynner å bli småfrelst jeg òg. Fikk nettopp espressokanne av ei venninne, og det er så godt å bare ta en kaffe-time out noen ganger med noen biter mørk sjokolade til <3

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   JA! Espresso er jo det beste <3 Og sjokolade. Sjokolade er også det beste!

 2. Caroline avatar

  Jeg har prøvd i mange år, men jeg klarer det bare ikke :/ TE! <3

 3. Milla avatar

  For noen hærlige bilder av deg :D Eg klare ikje kaffi, gremmes av tanken. Einaste gongen eg har klart å drikka kaffi va når eg drakk karsk i Nord-Norge, haha.

 4. Åshild avatar

  Kaffe 4ever&ever&ever

 5. karen anna avatar

  DU ER SÅ SØT! Gosh, bildene var bare helt <3<3
  Jeg prøver igjen og igjen å like kaffe, men det bare funker ikke :( Liker ikke te en gang :( Life :(

 6. Nadia avatar

  I feel ya, sistah. Jeg bestemte meg for å lese ETT blogginnlegg til før jeg stikker ut på en liten kveldstur, og det ble din, før jeg visste det var din engang, kun fordi ordet kaffi var i overskriften.

  Jeg må mimre tilbake til megselv for seks år siden. Da jeg drakk min første halve kaffikopp fordi SÅ JÆVLA TRØTT på fremste rad i auditoriet – så trøtt at hodet vipper vektløst bakover og du vet at alle såg, men innihelvette så trøtt så samma det.

  også i dag… når det første jeg tenker på når jeg våkner er KAFFILOVE og jeg må begrense meg til to, maks tre kopper per dag pga noe magegreier så rett etter MORGENKAFFILOVE begynner jeg å tenke på ETTERMIDDAGSKAFFILOVE og MERKER du i det hele tatt at jeg har drukket to kopper kaffi over kvoten i kveld hæ, hÆ HÆ GJØR DU GJØØØØR DU?!?!?!

  heheh neidamen serr…. kaffi sklir greit ned her også.

 7. Andrea avatar

  Kaffe!!! Vil helst drikke et par kanner til dagen, men etter at jeg mista galleblæra satte kjæresten foten ned og nå får jeg ikke drikke mer en 6 kopper per dag. Sånn god gammeldags filterkaffe er i grunn noe av det beste med livet.

 8. victoria avatar

  kaffe med baileys. <3 aldri kun kaffe.

 9. June avatar

  Haha, herlig innlegg! Jeg begynte å drikke kaffe for å komme meg gjennom forelesningene på universitetet og har aldri sett meg tilbake. Kaffe <3

 10. Anette avatar

  Ahh, serr, I know how you feel!!!! Eg drikk kaffi enten før eller etter frokost, også gjerne før lunsj, etter lunsj, før middag og KANSKJE etter middag – spørs kor seint på dagen eg et middag, vanlegvis rundt 4-5. Eg synest det er ein herleg stoppar på søtsuget, haha :-D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *