Kaffe er alltid en god idé

11 kommentarer
Mat og drikke
Kaffe, Friele - Carina Behrens, carinabehrens.com

Vi har alle våre laster. Personlig har jeg ganske mange. Blant annet avbryter jeg folk litt for mye og jeg klarer ikke å spise én pose med potetgull av gangen. En last jeg dog aldri kommer til å unnskylde meg for, er kaffelasten min. Jeg elsker kaffe.

Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg vanligvis drikker opptil seks/sju kopper kaffe om dagen. Jeg drikker det med en gang jeg kommer på jobb, jeg drikker det enda noen ganger før lunsj og deretter enda mer etter lunsj. Det har blitt en sånn fin greie jeg trenger for å komme meg igjennom hverdagen. Og helgene. Det er få ting i livet jeg setter større pris på enn en god kopp kaffe, og om dere ser på instagrammen min kan dere ofte se diverse kafébilder i helgene. Elsker å sitte og jobbe med egne prosjekter med den trofaste kaffen ved min side!

Kaffe, Friele - Carina Behrens, carinabehrens.com

Kjæresten min drikker ikke kaffe. Egentlig er det et problem for meg. Det går fint nå som vi ikke bor i samme land, men å ikke kunne nyte en ordentlig god kopp kaffe med den jeg elsker, det er hardt for meg å svelge. Det er faktisk nesten en dealbreaker. Men bare nesten.

Men, jeg skal ikke gi opp. Til de av dere som er på jakt etter inspirasjon eller trenger å lære hvordan å lage kaffe av god kvalitet enkelt hjemme, så er Friele ute med en videoserie som er midt i blinken. De viser hvordan du kan lage best mulig kaffe med det utstyret som er tilgjengelig.

Jeg har i hvert fall tenkt å terpe på dette med typen frem til han en dag sier: Næmmen. Denne kaffen var jammen god! (Akkurat sånn skal han si det…)

Hva er ditt beste kaffetips?

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

11 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.