Lenkelike #2 - Carina Behrens, carinabehrens.com

Lenkelike #2

Lenkelike #2 - Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg hoppet over en søndag jeg, sorry. Her er i hvert fall en del lenker jeg har samlet meg opp siden sist. Alt fra vakre videoer til feminisme til ungdomsintriger jeg skulle ønske jeg var en del av!

Let’s share the love:

☞ Et veldig fint svar i debatten om «vennesonen» – og hvordan den ikke eksisterer!

☞ Det er lenge siden jeg har forelsket meg så kjapt i en blogg som jeg gjorde med Stine sin, men denne gangen er det ikke et blogginnlegg jeg skal tipse om. For noen dager siden skrev hun et leserinnlegg i Namdalsavisa om hvordan vi må slutte å fortelle barn at vold fra andre barn er kjærlighet. Dette er så viktig at både foreldre og andre autoritære voksne mennesker i barns liv lærer seg: det er vi som må lære barn at dette ikke er sånn vi viser kjærlighet.

Barn forstår ikke dette med at ett kjønn skal være mer verdt enn et annet på instinkt – så hvorfor lære dem det i det hele tatt?

SKAM på NRK - Carina Behrens, carinabehrens.com

☞ Om du ikke har fått det med deg NRK-serien «SKAM» er det på tide at du setter av søndagskvelden og ser så mange episoder du rekker. Denne serien er helt fantastisk og jeg kjenner jeg blir litt misunnelig for at jeg ikke hadde denne serien da jeg var 16!

DENNE nettsiden med så sykt mange interessante og spennende og visuelt fristende videoer, som jeg bare nettopp oppdaget i går. Blant annet fant jeg denne videoen om kaffe, og jeg bare, mmmmmmkaffe ♥︎ (Bare trykk på bildet for å starte videoen!)

☞ Er du sånn som meg og blir litt for lett distrahert når du skriver, eller kanskje bruker litt for mye av skrivetiden på å kritisere de ordene du allerede har skrevet? Jeg har funnet noe som heter The Most Dangerous Writing app og selv om jeg ikke har prøvd den enda, så liker jeg konseptet. Du velger en mengde tid (alt fra fem mintter til én time) og trykker start. Så er du rett og slett nødt til å skrive uten stans frem til den tiden er slutt. Stopper du å skrive for lenge vil du miste det du har skrevet så langt… Det høres ekstremt ut, men noen ganger må det rett og slett ekstreme midler til for å få jobben gjort, eller hva?

☞ Jeg avslutter med denne låta, fordi den er perfekt å danse til i undertøyet en solskinnssøndag når du er alene hjemme – eller når du trenger å få opp humøret litt og også tilfeldigvis er alene hjemme og har mulighet til å danse rundt i undertøyet… Rett og slett er mitt siste tips å danse rundt i undertøyet når du er alene hjemme – det hjelper mot alt!


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “Lenkelike #2”

  1. Caroline avatar

    Elsk på dette innlegget! Og er så enig i at Stine er fantastisk! Hun kommer til å gjøre det stort, merk mine ord ;) Og SKAM da, I LOVE IT!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *