Oktober spilleliste - Carina Behrens, carinabehrens.com

Favorite melodies from October

Oktober spilleliste - Carina Behrens, carinabehrens.com
Bildekilde.

I begynnelsen av oktober lagde jeg en spilleliste på Spotify som jeg kalte Oktober og der la jeg inn alle sangene jeg fikk dilla på i løpet av måneden. Nå tenkte jeg at jeg skulle gjøre det samme for november og desember og alle andre måneder og så dele de med dere fordi jeg vet ikke med dere, men jeg er i hvert fall alltid på utkikk etter ny musikk å høre på.

Spillelisten finner du på Spotify her.

Så dette er den musikken jeg hørte mest på i oktober og det er en god blanding av mye forskjellig. Jeg er egentlig litt overrasket over hvor lystig mange av sangene er. På denne tiden av året pleier jeg alltid være litt melankolsk og det reflekteres aller mest gjennom musikken jeg hører på. Denne oktoberen har det ikke vært sånn.

Legg gjerne igjen lenker i kommentarfeltet til noen av sangene DU hørte aller mest på i løpet av måneden som var ♥ Hope you like!

PS: Her har du noen av de jeg hørte mest på Soundcloud også:
Publisert

i

av

Kommentarer

10 kommentarer til “Favorite melodies from October”

 1. Caroline avatar

  Jeg liker musikken du legger ut på Spotify godt, jeg stjeler den ofte ;) Og elsker at du blogger så ofte!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Yay, det var koselig å høre! Og stjel i vei ;)

 2. Røverdatter avatar

  Det er så fint med musikktips!!

  Jeg har hørt en del på Kazenjammer – I will dance.
  Wolves Without Teeth – Of Monsters And Men
  Og så har jeg hørt en del på Editors. Digger de!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk for tips, skal sjekke ut. Elsker Of Monsters and Men <3 Så de live for et par år siden!

 3. Lena avatar

  Hurra for musikktips! :D

 4. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Herlige tunes! Elsker å oppdage nye <3

 5. Scottgon avatar
  Scottgon

  Предлагаем полностью рабочее ПО/We offer cracked SCHINDLER FCOM5 ALL MODULES (CRACK – Dongle emulator/Custom license/Patch). Полная поддержка наших решений. Тестирование перед оплатой/Full support for our solutions. Testing before payment. Контакты/Contacts: nodongle24 /@/ gmail.com (remove spaces and /)

  Senselock Basic Dongle Emulator, Guardant Code Time Dongle Emulator, Rockey 4nd Dongle Emulator, CrypKey Dongle Emulator, Guardant Time Net Dongle Emulator, Sentinel Scribe Dongle Emulator, Wi3p Dongle Emulator, Martix Dongle Emulator, Megalock De Dongle Emulator, Guardant Code Pro Dongle Emulator, Sentinel C Plus Dongle Emulator, FLEXID License Manager, Megalock Korea Dongle Emulator, Tiny+ Dongle Emulator, Sentinel C Dongle Emulator.

 6. MarcusUrisp avatar

  pet care magazine – female magazine, moto magazine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *