Brukerundersøkelse - Carina Behrens, carinabehrens.com

Brukerundersøkelse, por favor

Brukerundersøkelse - Carina Behrens, carinabehrens.com
Bildekilde.

I det siste har jeg vært opptatt av hva leserne mine egentlig får ut av å lese denne bloggen. De fleste tipsene sier at om du vil gjøre bloggen din større, få flere lesere og så videre – utvikle deg som blogger rett og slett – så er det viktig at leserne føler en slags verdi ved å følge med på akkurat din blogg.

Nettop derfor hadde jeg satt skikkelig pris på om du hadde giddet å ta en brukerundersøkelse for meg. Den er veldig rask og enkel – ingen lange avhandlinger påkrevd. Dette handler ikke om at jeg ikke «blogger for meg selv», men at jeg synes det er gøy å skrive om ting som andre liker å lese om. Hva er ellers poenget, sånn egentlig?

Så vær så snill, help a girl out og ta den veldig raske brukerundersøkelsen jeg har satt opp! Det vil ta deg MAX to minutter! På forhånd tusen takk ♥ ♥ ♥

Ta brukerundersøkelsen her!


Publisert

i

av

Kommentarer

7 kommentarer til “Brukerundersøkelse, por favor”

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   YAY

 1. June avatar

  Da var det gjort! <3

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Takk <3

   1. sparkasse dortmund kleinkredit avatar

    Jølle er en herlig venn som minner meg om hund min far hadde for mange år siden. Elmer fikk han som navn:-)PS. Takk for at du har tatt deg tid til å se på noen av mine FB bilder. Da har du også observert at jeg har hatt det travelt i de siste måneder.

 2. Synne avatar

  Da har jeg sagt mitt, håper det er til hjelp i den videre bloggingen :)

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *