Pink sunset, Nesoddtangen, Carina Behrens - carinabehrens.com

En feriehverdag

Restaurant Festningen - Carina Behrens, carinabehrens.com

Plutselig ble jeg litt borte, jeg. De siste ukene er brukt på litt ferie (jeg var jo faktisk i Lisboa en liten uke – kan dele bilder snart), litt parkheng (det følger liksom med sommeren, det å drikke øl i parken) og lesing av bøker og litt andre ting som jeg kan fortelle om senere.

Dessuten har jeg i det siste blitt litt obsessed med det å skrive skjønnlitterært. Ikke at det har gått så bra, jeg er visst litt rusten etter å ikke ha skrevet skjønnlitterært på 107 år, men tanken er der, og lysten. Det har liksom vært vanskelig å kombinere det med bloggingen, jeg liksom endrer tankesett og tankemåte og tankemønster helt. Jeg tror ikke det er så dumt, sånn egentlig. Men så er det jo det likevel om det går utover bloggingen. Jeg vet ikke, jeg forvirrer meg selv.

Men ja, tilbake til poenget: jeg lever! Jeg er her fortsatt og ulmer i skyggene. Det er bare det at det er sommer og sommeren skal brukes til å ligge i park og reise på ferie og lese masse, masse bøker (noen av de vil jeg fortelle dere om snart). Men nå er det meldt dårlig vær fremover + at jeg kanskje har noen nyheter jeg vil dele med dere snart. Så da kan det hende at jeg ikke blir så fraværende likevel. Hvem vet. Det er feriehverdag!


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

5 kommentarer til “En feriehverdag”

 1. victoria avatar

  Jeg liker at du lever, jeg liker at du har ferie, jeg liker at du snart skal legge ut bilder, jeg liker at du er flink til å ta bilder, jeg liker at du blogger igjen, jeg liker å se deg på bloglovin igjen, jeg liker at du skriver, men jeg vet ikke helt hva skjønnlitteratur er.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Skjønnlitteratur er sånt som gjør alle som vil drive med det sakte men sikkert gale.

 2. Caroline avatar

  Hurra for alt som har med deg å gjøre! Hilsen din største fan.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   <3

 3. Anette avatar

  Kjekt å få ei oppdatering, i alle fall! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *