Carina Behrens rister på hodet - carinabehrens.com

Denne uka

✤ I morgen kommer Amáda (tidligere Ask For Answers) på besøk. Hun skal overnatte. Egentlig skal hun på Marilyn Manson-konsert, men jeg later som at hun kommer for å besøke meg.

✤ På onsdag skal jeg overraske mamma med en alt for sen bursdagsgave (hun hadde bursdag i oktober…). Jeg har kjøpt dagsbillett til henne for Norwegian Wood, der Mark Knopfler skal spille. Hun aner ikke hva vi skal, bare at vi skal noe. Så nå håper jeg bare hun liker Mark Knopfler.

✤ På torsdag skal jeg jobbe frivillig på Norwegian Wood. Det blir tredje år på rad jeg sitter i akkrediteringsboden og signerer inn journalister og presse. Gøy! Forhåpentligvis får jeg med meg litt av konserten til Ben Howard også <3 Om dere skal dit på torsdagen; kom innom og hils, da!

✤ Til helgen skal jeg snakke om og anmelde noen nye TV-serier som kommer (inkludert andre sesong av True Detective) sammen med et par andre, på podcast. Jeg skal selvfølgelig publisere lenke når den er publisert.

✤ Ja, og i dag skal jeg (vi) rydde og vaske hele leiligheten. YAY!

Hva med deg? Noen fine planer for uka?


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

4 kommentarer til “Denne uka”

 1. victoria avatar

  åhåhå, date idag(!) ugh, marilyn manson konsert imorra! foo fighters på onsdag! noe sminkegreierevent på torsdag og null plæææns på fredag :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   DATE? GØY!

 2. Caroline avatar

  Gleder meg til å høre podcasten!

 3. Karen Anna avatar

  Åh, så gøy! Ben Howard <3
  Har ikke så veldig mange planer den uken her, men i morgen skal jeg og kjæresten min spise på restaurant i byen, og det gleder jeg meg skikkelig til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *