De fem siste filmene - Shep Gordon i en hengekøye - Carina Behrens, carinabehrens.com

De fem siste filmene #3

Det er en stund siden jeg har skrevet om de siste filmene jeg har sett, rett og slett fordi jeg ikke har sett så mye film den siste tiden (ja, tro meg, det hender). Allerede begynner det å bli en liten stund siden jeg så disse, så jeg kommer ikke til å skrive all verden om de (deilig, sant?).

Her er de i hvert fall, en god blanding av mange sjangere, de fem siste filmene jeg har sett ✤

line-g

The Woman in Black 2: Anger of Death - Carina Behrens

Navn: The Woman in Black 2: Angel of Death
Regissør: Tom Harper
Skuespillere: Helen McCrory, Jeremy Irvine, Phoebe Fox
År: 2014
Sett på: Popcorn Time
Terningkast: 2

«40 years after the first haunting at Eel Marsh House, a group of children evacuated from WWII London arrive, awakening the house’s darkest inhabitant (IMDb).» Kanskje en av de kjedeligste «skrekkfilmene» jeg har sett på veldig lenge. Tror til og med jeg sovnet på slutten der. Eller i begynnelsen. Den var rett og slett kjedelig, og jeg slet med å holde fokuset på filmen og ikke plukke opp telefonen og Candy Crush Soda. Det kan være jeg rett og slett har blitt for kresen, kanskje er denne perfekt for de av dere som egentlig ikke er SÅ glad i skrekkfilmer. Da kan denne være passende skummel. For meg ble den kjedelig. Synd egentlig, siden jeg likte originalen med Daniel Radcliffe så godt!

 

Last Vegas - Carina Behrens

Navn: Last Vegas
Regissør: Jon Turteltaub
Skuespillere: Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman, Kevin Kline
År: 2013
Sett på: Popcorn Time
Terningkast: 4

Fire gamle venner reiser til Las Vegas for å feire at en av dem skal gifte seg (med en mye yngre kvinne). De er gamle – problemer oppstår. Basically. Supersjarmerende film, skikkelig… ålreit! Selv om jeg er, etter å ha blitt opplyst fra Natt&Dag, imot å gi treere og firere alt for lett, så må jeg med ‘Last Vegas’ nesten det. Den er så feelgood at det er umulig å ikke like den, men utover det gir den meg liksom veldig lite. Den er koselig underholdning, men lite mer enn det. En firer verdig!

 

Seventh Son - Carina Behrens

Navn: Seventh Son
Regissør: Sergey Bodrov
Skuespillere: Ben Barnes, Julianne Moore, Jeff Bridges, Alicia Vikander, Kit Harington
År: 2014
Sett på: Popcorn Time
Terningskast: 3

Denne filmen bare dukket opp i feeden på Popcorn Time da jeg og lillebror var sultne på noe eventyr, så vi så den enda ingen av oss hadde hørt om den før. Den er ganske anonym, skiller seg ikke ut på noen måte, selv om den var underholdene med imponerende effekter. Å få se Julianne Moore som ond heks var også ganske fint! ‘Seventh Son’ er litt sånn eventyrfilm for voksne, bare en smule for enkel.

 

Percy Jackson - Carina Behrens

Navn: Percy Jackson: Lightning Thief / Percy Jackson: Sea of Monsters
Regissør: Chris Columbus / Thor Freudenthal
Skuespillere: Logan LermanKevin McKidd, Steve Coogan, Alexandra Daddario, Brandon T. Jackson

År: 2010 / 2013
Sett på: Popcorn Time
Terningskast: 3

Slår disse to sammen siden det egentlig ikke er så veldig mye å si om dem… De handler om Percy Jackson som finner ut at han er sønn av Poseidon (havguden) og deretter må ut på mange eventyr. En venninne av meg elsker bøkene, men hater filmene. Selv har jeg ikke lest bøkene, så jeg syntes faktisk disse var ganske underholdene. Helt midt på treet, begge to. Vittige, ikke så mye mer enn det.

 

Supermensch: The Legend of Shep Gordon - Carina Behrens

Navn: Supermensch: The Legend ogf Shep Gordon
Regissør: Beth Aala, Mike Myers
Medvirkende: Shep Gordon, Alice Cooper (Vincent Furnier), Michael Douglas, Mike Myers, Mario Batali
År: 2013
Sett på: TV (C More)
Terningskast: 5

Dere vet jeg elsker musikkdokumentarer etter dette innlegget, og jeg var så heldig å falle over denne perlen tilfeldigvis på TV (rakk å se fra begynnelsen, yay). Den handler om underholdningsagenten Shep Gordon; hvordan han tilfeldigvis ble agenten til Pink Floyd i ni dager, hvordan han gjorde Alice Cooper kjent og hvordan han startet bevegelsen med kokker på TV. Filmen gir et veldig spennende innblikk i bransjen fra et annet perspektiv enn artistene og bandene selv og forteller hvordan den kan ta over selve livet.

Kommentarer

Ett kommentar til “De fem siste filmene #3”

  1. Caroline avatar

    Elsker disse innleggene dine!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *