Maze Runner: The Scorch Trials - Ny trailer - Carina Behrens, carinabehrens.com

Ny trailer for ‘Maze Runner: The Scorch Trials’

I dag har den første traileren til den nye filmen i Maze Runner-serien blitt sluppet. Og jeg har så klart noen tanker. The Maze Runner er en av de filmene jeg liker selv om jeg egentlig vet bedre. Helt greit skuespill og forutsigbare issues til tross, jeg så den på kino og ble ganske over gjennomsnittet underholdt.

Filmene handler om Thomas, som en dag våkner opp i et eget lite samfunn av gutter, alt av minner borte. For å komme seg vekk er det ingen annen vei ut enn via en diger (livsfarlig) labyrint som de må komme seg igjennom. Maze Runner: The Scorch Trials fortsetter der den første slutter (jeg anbefaler deg å ikke se traileren nederst i innlegget om du ikke har sett den første enda).

Filmene er basert på bøkene skrevet av forfatter James Dashner. Det har kommet ut fire så langt, men i følge Wikipedia skal det komme enda en i 2016. Forhåpentligvis går vi ikke lei innen den tid! Dette er sånne typiske filmer som får en hærskare av gale fans som ligger utenfor kinoen i kostymer og sånn. Jeg er ikke helt der, MEN, jeg må si det at jeg gleder meg litt. Synes traileren ser spennende ut, men jeg husker ikke så mye fra den første filmen og blir nok nødt til å se den igjen, for akkurat nå ble jeg litt forvirret bare av traileren.

Likte du The Maze Runner? Skal du se den nye?


Publisert

i

av

Kommentarer

3 kommentarer til “Ny trailer for ‘Maze Runner: The Scorch Trials’”

  1. Caroline avatar

    Har ikke sett den, men vil! Takk for tips!

  2. Linn avatar

    Skal definitivt se 2ern ja! :D

  3. Amanda avatar

    Da jeg så Maze Runner synes jeg den var sykt bra, men det kan være fordi jeg var skikkelig inni en Hunger Games-type filmer periode da jeg så den :P Har hvertfall sett frem til oppfølgeren. Jeg blir litt forvirra av Aidan Gillen (Petyr Baelish i Game of Thrones) i traileren. Det kan være jeg bare har låst han til rollen i Game of Thrones, men noe virker litt merkelig med han i Maze Runner :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *