Gammelt bilde av Carina Behrens som smiler med solbriller på hodet. carinabehrens.com

Tanker rundt TV-fri uke

Forrige uke var altså TV-fri uke, men jeg må allerede innrømme nå at jeg sprakk i går. Jeg var ute på lørdag og søndagen var fyllesyk, så jeg orket ikke mer. Men, til tross for søndagssprekk (heh) så er jeg vanvittig fornøyd med hvordan det har gått. Fornøyd og overrasket over meg selv.

Jeg fikk gjort så mye jeg vanligvis ville utsatt, blant annet å gå tur, vaske huset, lage YouTube-video (som jeg har utsatt siden september)… jeg har rett og slett vært ganske flink. Jeg fikk ikke skrevet så mye som jeg ville, men det var fordi jeg var så flink til å lage planer for å ikke bli fristet av TV. På fredag tittet jeg kanskje litt for mye på YouTube, men det var egentlig in the name of research.

Alt i alt syntes jeg det fikk kjempefint og det var lærerikt og satte ting i perspektiv – altså hvor alt for mye tid jeg bruker på TV i hverdagen og hvor mye annet jeg får gjort når jeg er litt streng med meg selv. Dette skal absolutt gjøres igjen, selv om jeg kanskje ikke kommer til å være like streng. Kunne du gjort noe lignende?

Psst: Takk for fine kommentarer på videoen. Alltid skummelt å prøve seg på et nytt format, spesielt et format der en må gi så mye av seg selv, så det var gøy at dere likte det. Nå er jeg kjempemotivert til å lage flere!

Gammelt bilde tatt av Andreas Handeland.


Publisert

i

,

av

Kommentarer

6 kommentarer til “Tanker rundt TV-fri uke”

 1. Caroline avatar

  Jeg kunne tenkt meg en uke fri for sosiale medier i allefall. Men TV tar også opp farlig mye tid!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Uff, ja, sosiale medier er en helt annen sak som jeg helt sikkert hadde hatt godt av å ta fri fra, det tar kanskje enda mer tid enn TV. Men, nå innebærer jobben min veldig mye sosiale medier, så det er vanskelig å få til per dags dato.

 2. Reidun Beate avatar

  Uten tv skulle jeg sikkert klart meg, men ikke uten Netflix. Haha :P

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Jeg tok fri fra alt; TV, Netflix, HBO Nordic, alt. Alt bortsett fra YouTube (som egentlig var inkludert i forbudet) :P

 3. Amanda avatar

  Jeg hadde helt latterlige TV-vaner da jeg var yngre. Alt gikk i TV, alltid. Etter noen år uten TV synes jeg ikke det er noe problem å skru den av lengre. Selv om jeg ser en del film, serier og youtube utenom synes jeg ikke det ødelegger for ting jeg egentlig skulle gjort (:

 4. Gitte avatar

  Jeg ser ikke så mye på TV, men skulle gjerne gjort noen grep ang. tiden jeg bruker på internett. Forbud blir for upraktisk, men kanskje jeg skal begynne å planlegge mer før jeg kaster meg uti et hav av informasjon og underholdning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *