Carina i New York, 2017 - Carina Behrens, carinabehrens.com

To tusen og sytten

2017 ble et . . . rart år. Det skjedde mye fint, men jeg var også mye sliten, og klarte ikke helt å fokusere på tingene jeg ønsket. Jeg gleder meg til et nytt år i 2018, med nye mål og nye muligheter, men enn så lenge kan vi jo mimre tilbake på året som har gått, og se hva som egentlig skjedde!


Jeg startet i ny jobb

I februar troppet jeg opp på Nydalen i Oslo for å starte på min nye jobb i Inbound Group, for å jobbe som digital markedsføringskonsulent for bedrifter. Det er mye blogg involvert i strategien vi jobber med (inbound marketing), så jeg trives generelt veldig godt. Til å begynne med var det veldig mye nytt å sette seg inn i, siden jeg hverken har utdannelse eller bakgrunn innen markedsføring i seg selv (bakgrunnen min er innhold og sosiale medier), men det har gått ganske bra, og jeg er egentlig ganske flink. Er det lov å si?

Carina Behrens på jobb, carinabehrens.com

Jeg reiste til New York City for første gang

Så lenge jeg kan huske, har jeg ønsket å reise til USA og New York, og i april fikk jeg endelig reist dit, sammen med en av mine beste venninner, Sophia. Jeg kan ikke si annet enn at den innfridde alle forventninger og mer. Den er stor, overveldende, dyr, fantastisk fin og litt skummel. Hadde jeg ikke hatt Sophia til å ha litt oversikt over hvor vi var til enhver tid vet jeg ikke om jeg hadde fått med meg like mye. Hver dag ble en ny bydel prioritert og vi hadde planlagt alt vi ønsket å se god tid i forveien.

Fortalte jeg dere forresten at vi en kveld satt på en restaurant vi hadde blitt anbefalt, da Dave Franco, Alison Brie og andre skuespillere plutselig kom inn og satte seg på bordet bak oss? Det er noe av det mest surrealistiske jeg har vært med. Og hva med den dagen vi randomly gikk forbi en innspilling av noe slag, og så viste det seg å være Broad City? When in New York, eller hva?!

Carina Behrens i New York - carinabehrens.com

Skilt: Donald (make America psycho again) - Carina Behrens, carinabehrens.com

Restaurant i New York - Carina Behrens, carinabehrens.com

Utsikt fra Rockefeller Center i New York - Carina Behrens, carinabehrens.com

Foran Carrie Bradshaw sin leilighet (fra Sex og singelliv) - Carina Behrens, carinabehrens.com

Bob flyttet inn hos oss

Da jeg kom hjem fra New York, var det bare noen dager før vi reiste og hentet valpen vår, Bob ♥︎ Han er en fransk bulldog, med så ekstremt mye personlighet. Han er masete, sutrete og sta, samtidig som han er så innmari kosete, rolig og fin. Alle som møter han elsker han – og det synes jeg ikke er så rart:

Bob i julegenser - Carina Behrens, carinabehrens.com

Vi flyttet inn i ny leilighet

Sånn cirka i mai fikk vi vite at vi måtte flytte ut av leiligheten vi leide på Alexander Kiellands plass, fordi eieren skulle pusse opp og selge. Personlig hadde jeg hatt lyst til å flytte lenge, og da vi relativt raskt fant en ny leilighet på Bislett, var det ikke noen tvil om at det var «meant to be». Nå bor vi i en leilighet som er både større og lysere enn den gamle, midt i smørøyet på Bislett, rett ovenfor Kaffebrenneriet (lommeboka er ikke like fornøyd med akkurat den).

Stua på Bislett - Carina Behrens, carinabehrens.com

Vi dro på roadtrip til Lofoten

Fordi vi ville dra på en ferie som Bob kunne bli med på, bestemte vi oss for å endelig ta den bilturen til Lofoten og tilbake. Selv om det var en helt fantastisk ferie, ser vi i ettertid at vi skulle ha planlagt litt bedre. Vi var konstant omringet av vakker natur, men vi nøt den ikke skikkelig, fordi vi brukte mesteparten av tiden i bilen, kjørende til neste destinasjon. Neste gang skal vi planlegge mer, og tilbringe mer enn én natt på hvert sted.

Eirik tar en selfie med skjegget - Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg reiste til London for å lansere Bloggbar

Da jeg endelig hadde bestemt meg for at Bloggbar.no var noe jeg hadde lyst til å gjøre, bestilte jeg meg like gjerne en tur til London, alene, for å gi meg selv en lanseringsdato: 1. september. Deretter var det bare å jobbe iherdig innen jeg skulle dra dit. Når jeg var der brukte jeg for det meste tiden på kafé, og fikk lansert nettsiden, men møtte også venninne Caroline som nylig hadde flyttet dit. Jeg så også en ny side av London på denne turen, en av mine favorittbyer, da jeg bestemte meg å gå fra Notting Hill til Camden. Halvannen time langs vakre gater og denne elva:

Elven i London - Carina Behrens, carinabehrens.com

Dro tilbake til Dublin, på firmatur

Endelig endelig endelig fikk jeg også dratt tilbake til Dublin, byen jeg studerte i da jeg tok en bachelor i journalistikk og visuelle medier. Det er sikkert fem år siden jeg var der sist, men byen var akkurat som jeg husket den – bare enda bedre. Jeg var der sammen med fire kollegaer, fordi vi skulle besøke hovedkontoret til HubSpot mens vi var der (plattformen vi jobber med når vi driver med inbound marketing). Det var utrolig kult å henge der, men enda kulere å bare traske rundt i byen og drikke god øl og møte igjen gamle venner.

Carina Behrens i Dublin - carinabehrens.com

Og sånn bortsett fra det?

Jeg hadde visst gjort ganske mye mer i år enn jeg hadde trodd. Men en av de tingene jeg har gjort alt for lite av, er å blogge. Målet for 2018 blir å jobbe mer strukturert med tiden, være både mer målbevisst og selvdisiplinert, samt høre på kroppen og ta pauser når jeg trenger det. Jeg har vært fryktelig sliten i året som har gått, og det er på tide å ta noen skikkelig grep.


Publisert

i

av

Kommentarer

8 kommentarer til “To tusen og sytten”

 1. Caroline avatar

  Fint innlegg, et skikkelig innholdsrikt år!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, veldig. Rart hvordan det virker som så lite før en virkelig tenker på det!

 2. maja avatar

  Tenk så mye nytt du har opplevd dette året! Håper 2018 blir fantastisk og at du føler deg mindre sliten. God nyttår!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Jaa, det håper jeg også. Det samme til deg ♥︎

 3. Mathilde Nicoline avatar

  Så fint innlegg! Gleder meg til å høre mer fra deg i 2018!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Hurra, så hyggelig ♥︎

 4. Martine avatar

  Selv om det ikke alltid har vært så lett, virker det som du har fått gjort utrolig mye gøy også! Jeg håper 2018 blir enda bedre, og at du får mer energi så du slipper å føle deg så sliten.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, hadde plutselig gjort veldig mye gøy ? Jaa, det håper jeg også. Håper ditt 2018 blir helt fantastisk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *