Norsk sommerferie - Carina Behrens, carinabehrens.com

Sommeridyll

Jeg leste et sted at det beste med å ta sen ferie, er at du drar når alle andre er ferdige med sin. Det er jo alle andre du trenger fri fra. Det er en utrolig deilig tanke, at når alle andres ferier er over, så starter min. Det er noe med det å glede seg litt lenger, bygge opp forventningene og så videre. Så i år skal vi ikke på noe ferie før i begynnelsen av august.

Vi skal kjøre bil til Lofoten og tilbake ☂️

Jeg tror det kommer til å bli helt fantastisk. Jeg har sett så utrolig lite av dette lille landet vårt, og jeg elsker å bare se på natur, så det kommer til å bli en tur som gir meg et helt nytt perspektiv på ting. Forhåpentligvis blir det en inspirerende tur som får meg til å åpne øynene for alt Norge har å by på. Mens samboeren og Bob står og fisker, kommer jeg til å ligge å lese i vakre bøker og skrive i vakre notatbøker. Kanskje ender jeg opp med å skrive noe vakkert, til og med?

Skal dere gjøre noe gøy i sommer? Eller har dere kanskje allerede gjort det?

Bildekilde.


Publisert

i

av

Kommentarer

11 kommentarer til “Sommeridyll”

 1. Gitte avatar
  Gitte

  Jeg drømmer også om Norgesferie, men i år blir det i hovedsak bare Osloferie. Staycation. Men skal dra en tur til Fauske for å feire Farmors 85 års dag! Det gleder jeg meg veldig til, lenge siden jeg har reist nordover nå!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Osloferie er også sykt deilig da, så lenge dere er heldige med været. Uansett fint med en liten tur vekk bare!

 2. Caroline avatar

  Heeerlig. Si i fra om dere er i nærheten av oss en eller gang i løpet av turen, hehe.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, det må vi få til, om ikke dere også er på biltur!

 3. Hanne avatar
  Hanne

  Hvis dere har tid, anbefaler jeg ALLTID en svingom innom Vesterålen når dere er i høgget. Nyksund for life. Ellers: På Lysstøperiet i Henningsvær har de knallgode boller (og tar dere en tur med RIB uti Lofotbassenget får dere en frisk opplevelse! Kan også anbefale en tur innom Harr-galleriet, for litt rotnordnorsk nasjonalromantikk), Ramberg/Fredvang har superfine strender (det er generelt en del av dem på Yttersia, og litt villere/mer uberørt natur), langs veien er det alltids et lite galleri å snuble over – anbefaler å stoppe innom ett eller to. Anbefaler også et ekstra minnekort til kameraet. Hehe. God tur :D

 4. Hanne avatar
  Hanne

  Vi skal forresten kjøre nordover vi også – til Grong for et brullyp. Med en 9 måneder gammel baby i baksetet med store krav til hyppig underholdning. It’s a thriller.

 5. Ida avatar

  Høres fantastisk ut! Vi var i Lofoten tidligere i sommer, det var helt nydelig til tross for grått vær. Tipser om Henningsvær og Unstad, veldig besøksverdige steder! :-)

 6. Sheena Rasmussen avatar

  Åhhh en tur til Lofoten – det har jeg drømt om så længe! Må lige huske at følge med, så jeg kan blive inspireret til en fremtidig tur :D <3 Hvilken rute tænker I at køre? KH Sheena / http://www.shinimichi.com

 7. Ingvild avatar

  DIGG! Norgesferie er den beste ferien, helt klart. God tur!

 8. Eline avatar
  Eline

  Jeg har som mål å se litt mer av Norge for hvert år som går. I år har vi vært på Røros og kjørt bil langs kysten og ned til Farsund i Vest-Agder. Neste uke skal jeg gå Preikestolen og overnatte på et fyr utenfor Mandal! Jeg har vært i Lofoten to ganger, og er så heldig at jeg har kjæreste og svigerfamilie fra Vesterålen (varme anbefalinger om Nyksund, Rinøya og Offersøy). Jeg ELSKER Norge. Neste år er målet satt til Alta og Åndalsnes, og jeg gleder meg sjukt! God tur nordover!

 9. Lise brevik avatar

  Gled deg til reisen med bil til Lofoten, har hørt at det er et eventyr! Norge er virkelig vakkert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *