In the city of dreams

24 kommentarer
Reise
Top of the rock - New York City - Carina Behrens, carinabehrens.com

Folkens, jeg er i New York City, en by jeg har drømt om å besøke i minst 20 år. Til tross for sur vind og regn første dagen vi var her, har det blitt helt strålende nå. I dag har vi vært oppe i 23 grader – vi snakker shorts og t-skjorte, syyyykt digg. Vi har fortsatt to og en halv dag igjen, men allerede har vi opplevd så mye – som jeg kommer til å fortelle alt om når jeg er hjemme. Jeg ville bare sjekke innom og si hei, fortelle dere at jeg har det skikkelig bra nå, at denne byen inspirerer meg så ekstremt mye at det nesten blir for dumt, og at jeg aldri vil reise hjem igjen. Neida. (Joda.) I dag tok vi til og med en $7-manikyr, der gutten som fikset neglene mine kun sa to ord til meg: you bite? 

Men vi snakkes til helgen igjen dere, nå skal vi på Broadway-show! Håper dere har en strålende påske så langt ♥︎

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

24 kommentarer

 1. Lise-Marie sier

  Gleder meg til å lese om eventyrene deres! Ha noen supre siste dager :)

  • Carina Behrens sier

   Du MÅ dra til New York en gang, det er en helt egen opplevelse!

  • Carina Behrens sier

   Klart jeg har. Om noen av de er gode, er et annet spørsmål.

 2. Åh, hurra! :D Gleder meg til å se og høre masse :) Så nydelig du er <3

 3. Håpe du koste deg helmaks, såg hvertfall sånn ut på instagram ;) Også må eg bare sei at eg digge detta bilde av deg, vakre du <3

  • Carina Behrens sier

   Tusen takk, fineste Milla ♥︎ Vi koste oss masse masse!

 4. Hahah så herlig! Det virker som du har hatt en sjukt bra reise, jeg gleder meg så masse til å lese om det når du kommer hjem og får summet deg! <3

 5. Eg er sååå misunnelig! Har kjempelyst å sjekke ut New York sjølv. Håper eg kan besøke byen i alle fall i løpet av dei neste 5 åra :-)

 6. Lise-Marie sier

  *hint hint* jeg må bare få kommunisert at jeg går å venter på at vi skal få bli bedre kjent med Bob *hint hint*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *