Carina Behrens chiller, carinabehrens.com

Skal vi bare slappe av?

Etter noen svært krevende første måneder av 2017, begynner jeg endelig å få en form for oversikt over mitt eget liv og hode. Dobbel jobbing, et overaktivt sosialliv og lite slappe av-tid har tømt meg for all form av overskudd, men nå har jeg begynt å ta meg tid til å bare slappe av. Jeg tror at jeg, da jeg flyttet tilbake fra Stockholm, var så opptatt av å utnytte tiden til det fulleste. Jeg var ensom i Stockholm, så det var godt å være tilbake i samme by som vennene mine. Problemet er bare at jeg har alt for mange venner. Neida, men joda.

Fremover derimot, skal jeg bruke mer tid på å slappe av, se på film, lese bøker. Dessuten skal vi noe utrolig gøy på lørdag, som jeg har skikkelig lyst til å dele med dere, så jeg er nødt til å komme tilbake til bloggingen også. Det ser jeg skikkelig frem til, for jeg har jammen savnet dere!


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

13 kommentarer til “Skal vi bare slappe av?”

 1. Milla avatar

  Yay!!! Har savna deg og!!! Og nå blei eg skikkli nysgjerrig kjenne eg, ka ska du på lørdag???? KLEM

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Åh, har savna dere også ❤︎ Og nå vet jo du hva som skal skje, da ?

 2. Luisa - La Mar avatar

  Jaaa, har savnet deg så masse her <3 Iiiik, så kosi, du MÅ dele med oss!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Yay ❤︎ Og ja, det er klart jeg skal dele ?

 3. Martine avatar

  Yay! Velkommen tilbake <3 hvaa skjer på lørdag?

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk ❤︎ Det som skjer på lørdag vil bli avslørt på lørdag. Eller søndag! ?

 4. Caroline avatar

  Du er savnet <3

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Så utrolig koselig å høre ❤︎

 5. Lise-Marie avatar
  Lise-Marie

  Hei! Så godt å høre at ting har roet seg. Det er viktig å huske på å gjøre ingenting også :)

 6. victoria avatar

  Derja! Påtide med litt blogging! :D

 7. Victoria avatar

  Hurra! Gleder meg til å lese her inne igjen :D

 8. neverendingcircles avatar

  Forståelig at du trenger å slappe av etter en intens periode med mye jobbing og sosialt. Fint å lese blogginnlegg her igjen! :)

 9. Maja avatar

  God å høre at du tar tid til å slappe av. Det er så viktig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *