There is something in the New York air that makes sleep useless

20 kommentarer
Reise
New York City - Carina Behrens, carinabehrens.com

New York er den byen i hele verden jeg har aller mest lyst til å besøke, av alle byer i hele verden. Det har alltid vært den byen jeg har hatt mest lyst til å besøke, og nå skal det endelig skje. Jeg og en av mine beste venninner har bestilt flybilletter og stikker til det store eplet i april.

Endelig. Det går ikke engang opp for meg at jeg endelig skal reise til den byen jeg har drømt om hele livet. Nå må jeg bare spare penger for harde livet, for jeg må helt ærlig innrømme at jeg ikke tenkte over at det bare er to og en halv måned til vi skal dra. Jeg gidder ikke traske rundt i New York og bekymre meg for penger. Hallo, det er New York!

Til tross for den oransje elefanten i rommet – altså den oransje elefanten i det ovale kontoret i Det hvite hus – så skal vi nok klare å kose oss. Planen er å finne et sted å bo i Williamsburg, og vi tenker å leie et rom i en leilighet via AirBNB. Det har seg jo sånn at det finnes mange mordere i USA, men hotell er rett og slett alt for dyrt.

Vi skal være der en hel uke, og tenker å bruke én dag på ett område. På den måten kan vi strukturere hva vi vil gjøre basert på hvilke områder vi skal besøke. Altså folkens, dere ANER ikke hvor mye jeg gleder meg. Så til de av dere som har vært i New York City før:

  • Hvilke områder MÅ vi besøke og hva burde vi gjør der?
  • Er det noen barer/restauranter dere anbefaler (vi liker ikke alt for fancy)?

Alt av tips og råd og sånt blir satt stort pris på! Selv om jeg gleder meg som bare faen så er det også litt skummelt. New York er så stort, og jeg har drømt om den byen siden jeg var gammel nok til å drømme. Hva om jeg går glipp av noe?

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

20 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.