Podkasten vår er tilbake

13 kommentarer
Podkast
Luisa og Carina - Carina Behrens, carinabehrens.com

Det er alltid spennende å lansere prosjekter. Det er så usikkert om det faktisk er interessant for andre enn deg selv. Heldigvis, da jeg og Luisa lanserte podkasten vår for et halvt år siden, fikk vi veldig god respons. Ekstra gøy er det at folk faktisk har etterspurt nye episoder! Det er jo en bekreftelse i seg selv, på at det vi gjør faktisk er interessant for andre enn oss selv!

Det er egentlig alt for dårlig at vi bare har kommet med to episoder, men tro meg når jeg sier at det ikke er fordi vi ikke har prøvd. Vi spilte faktisk inn to episoder som aldri så dagens lys, og så kom livet i veien. Men nettopp fordi livet kom i veien hadde vi masse å snakke om når vi i dag endelig satte oss ned og spilte inn en ny episode. Så dette er rett og slett Luisa og jeg som oppdaterer dere – og hverandre – på hva som har foregått i livet siden sist. Vi prøver oss også på en litt annen «form» enn tidligere, som vi synes passer oss bedre.

Som vanlig har vi lagt episoden ut på Soundcloud, men det dere ikke vet siden sist er at vi nå også ligger på iTunes. Hvor kult er ikke det? Som vanlig hadde jeg satt sykt stor pris på om dere ville følge oss, gi oss en like, kanskje til og med noen stjerner, men jeg skal ikke mase for mye. Bare litt. Det jeg hadde satt aller størst pris på er om dere ville lagt igjen en kommentar her og fortalt meg hva dere synes! Morsomt, kjedelig, uinteressant, gøy? Let me know, please!

Ellers håper jeg dere har en strålende kveld, hva enn dere gjør ♥︎

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

13 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.