Podkasten vår er tilbake

Publisert i Podkast av
Luisa og Carina - Carina Behrens, carinabehrens.com

Det er alltid spennende å lansere prosjekter. Det er så usikkert om det faktisk er interessant for andre enn deg selv. Heldigvis, da jeg og Luisa lanserte podkasten vår for et halvt år siden, fikk vi veldig god respons. Ekstra gøy er det at folk faktisk har etterspurt nye episoder! Det er jo en bekreftelse i seg selv, på at det vi gjør faktisk er interessant for andre enn oss selv!

Det er egentlig alt for dårlig at vi bare har kommet med to episoder, men tro meg når jeg sier at det ikke er fordi vi ikke har prøvd. Vi spilte faktisk inn to episoder som aldri så dagens lys, og så kom livet i veien. Men nettopp fordi livet kom i veien hadde vi masse å snakke om når vi i dag endelig satte oss ned og spilte inn en ny episode. Så dette er rett og slett Luisa og jeg som oppdaterer dere – og hverandre – på hva som har foregått i livet siden sist. Vi prøver oss også på en litt annen «form» enn tidligere, som vi synes passer oss bedre.

Som vanlig har vi lagt episoden ut på Soundcloud, men det dere ikke vet siden sist er at vi nå også ligger på iTunes. Hvor kult er ikke det? Som vanlig hadde jeg satt sykt stor pris på om dere ville følge oss, gi oss en like, kanskje til og med noen stjerner, men jeg skal ikke mase for mye. Bare litt. Det jeg hadde satt aller størst pris på er om dere ville lagt igjen en kommentar her og fortalt meg hva dere synes! Morsomt, kjedelig, uinteressant, gøy? Let me know, please!

Ellers håper jeg dere har en strålende kveld, hva enn dere gjør ♥︎

Forrige innlegg Neste innlegg

13 kommentarer

 • Reply Frida

  Synes det er skikkelig kos og gøy :D

  17. januar 2017 at 01:45
  • Reply Carina Behrens

   YAY! Tusen takk, Frida ?

   17. januar 2017 at 07:42
 • Reply Luisa - La Mar

  <3 <3 <3

  Kunne ikke tenke meg å lage podkast med noen andre. Jeg gleder meg allerede til neste gang vi prates :*

  17. januar 2017 at 10:08
 • Reply Renate

  Har aldri hørt på podcast før, men har lenge hatt lyst til det! Jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal utforske den verdenen, og vet ikke helt hva som er bra og ikke. Men jeg vet at deres podcast er det første jeg skal høre på! <3

  // ååh, tusen takk! <3 Gøy å høre at siden har blitt fin! :D

  17. januar 2017 at 23:42
  • Reply Carina Behrens

   Åh, gøy! Håper du liker! Jeg tror det å høre på podkaster er som en vane, noe du må gjøre plass til i hverdagen og huske på, men når du først er i gang er det vanskelig å slutte!

   19. januar 2017 at 10:34
 • Reply Gitte

  Må si jeg synes det er skikkelig koselig å høre dere prate! ♥ Gleder meg til mer! For min del kan dere gjerne legge inn flere faste punkter à la tipsene dere har på slutten, men synes også det er deilig at det er såpass avslappet og at praten går sin gang, uten et fast program som stykker det opp.

  18. januar 2017 at 12:45
  • Reply Carina Behrens

   Så hyggelig å høre ? Og takk for tips. Denne episoden ble mer som en slags «la oss oppdatere alle på livet», men neste gang kommer vi nok begge to til å gå inn i «studio» med noen planer om hva vi vil snakke om litt mer.

   19. januar 2017 at 10:36
 • Reply Ingvild

  Dere er så dyktige! Hørte på vei til skolen i dag, diggdiggdigg. Ha en fin uke videre!

  18. januar 2017 at 14:45
  • Reply Carina Behrens

   Tusen takk ? Jeg digger at du digger!

   19. januar 2017 at 10:41
 • Reply Milla

  Me loving ur podcast like a dog loves his bone. Seie ikje nei takk te å vær gjest ;) Hihi.

  18. januar 2017 at 16:38
  • Reply Carina Behrens

   JA! :D

   19. januar 2017 at 10:37
 • Reply June

  Gøy å høre på dere :D

  18. januar 2017 at 19:59
  • Reply Carina Behrens

   YAY!

   19. januar 2017 at 10:37

  Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like