Mine mål for bloggen i 2017

28 kommentarer
Blogging
Bloggmål 2017 - Carina Behrens, carinabehrens.com

Hei alle sammen! Hvordan har dere det? Har dere et godt nytt år så langt? Jeg har hatt veldig godt av den lille bloggpausen min. (I mellomtiden har det skjedd ganske mye, men det skal jeg fortelle om litt senere)! Å blogge hver dag var veldig gøy når det var gøy, altså når inspirasjonen var der, men når den ikke var det ble kvaliteten på bloggen dårligere. Da var det ikke morsomt lenger.

Det betyr heldigvis ikke at jeg ikke elsker bloggen min og dere som følger den. Dere som har fulgt med en stund vet at jeg alltid kommer sterkere tilbake :) Så jeg har satt meg noen mål for året. Ikke alle er like spesifikke, men de er mål likevel, ting jeg kan, burde og vil jobbe med.

Mine bloggmål i 2017:
 • Doble gjennomsnittlig besøkende per måned.
 • Ta initiativ til flere bloggsamarbeid, ikke være redd for å sikte høyt.
 • Bli flinkere til å ta ordentlige bilder, og også dele de på bloggen.
 • Øke den visuelle kvaliteten på nettsiden, lage en mer helhetlig «profil».
 • Aldri la det gå mer enn én uke mellom blogginnlegg, men heller ikke publisere urelevante, uinteressante saker.
 • Skrive mer om tingene som interesserer meg: litteratur, film, TV, skriving, samfunn og blogging.
 • Engasjere meg mer på andres blogger og være mer aktiv i bloggverdenen.
 • Sette mer pris på dere som titter innom her, spesielt dere som lager litt lyd i kommentarfeltet!
 • Nå 500 følgere på Bloglovin’.
 • Nå 700 følgere på Facebook.
 • Nå 1000 følgere på Instagram.

Med andre ord, jeg har litt å jobbe med fremover, men det blir bare gøy. Det aller første jeg skal gjøre? Gå igjennom absolutt alle innleggene som er skrevet på denne bloggen, og fjerne de jeg føler er overflødige; de som er kvantitet, ikke kvalitet. Ingenting dreper motivasjonen min som å bla meg nedover siden og se bilder og tekster som er helt malplasserte.

I anledning første innlegg i 2017 har jeg også endret design – igjen. Hva synes dere? Og ikke minst: hva er deres bloggmål 2017?

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

28 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.