Bloggmål 2017 - Carina Behrens, carinabehrens.com

Mine mål for bloggen i 2017

Hei alle sammen! Hvordan har dere det? Har dere et godt nytt år så langt? Jeg har hatt veldig godt av den lille bloggpausen min. (I mellomtiden har det skjedd ganske mye, men det skal jeg fortelle om litt senere)! Å blogge hver dag var veldig gøy når det var gøy, altså når inspirasjonen var der, men når den ikke var det ble kvaliteten på bloggen dårligere. Da var det ikke morsomt lenger.

Det betyr heldigvis ikke at jeg ikke elsker bloggen min og dere som følger den. Dere som har fulgt med en stund vet at jeg alltid kommer sterkere tilbake :) Så jeg har satt meg noen mål for året. Ikke alle er like spesifikke, men de er mål likevel, ting jeg kan, burde og vil jobbe med.

Mine bloggmål i 2017:
 • Doble gjennomsnittlig besøkende per måned.
 • Ta initiativ til flere bloggsamarbeid, ikke være redd for å sikte høyt.
 • Bli flinkere til å ta ordentlige bilder, og også dele de på bloggen.
 • Øke den visuelle kvaliteten på nettsiden, lage en mer helhetlig «profil».
 • Aldri la det gå mer enn én uke mellom blogginnlegg, men heller ikke publisere urelevante, uinteressante saker.
 • Skrive mer om tingene som interesserer meg: litteratur, film, TV, skriving, samfunn og blogging.
 • Engasjere meg mer på andres blogger og være mer aktiv i bloggverdenen.
 • Sette mer pris på dere som titter innom her, spesielt dere som lager litt lyd i kommentarfeltet!
 • Nå 500 følgere på Bloglovin’.
 • Nå 700 følgere på Facebook.
 • Nå 1000 følgere på Instagram.

Med andre ord, jeg har litt å jobbe med fremover, men det blir bare gøy. Det aller første jeg skal gjøre? Gå igjennom absolutt alle innleggene som er skrevet på denne bloggen, og fjerne de jeg føler er overflødige; de som er kvantitet, ikke kvalitet. Ingenting dreper motivasjonen min som å bla meg nedover siden og se bilder og tekster som er helt malplasserte.

I anledning første innlegg i 2017 har jeg også endret design – igjen. Hva synes dere? Og ikke minst: hva er deres bloggmål 2017?


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

28 kommentarer til “Mine mål for bloggen i 2017”

 1. Gitte avatar
  Gitte

  Spennende! Jeg skal følge deg gjennom 2017! Jeg liker det nye designet, men jeg er kanskje litt usikker på fonten? Tror jeg pleier å bruke en lignende font selv, men er så usikker på om jeg egentlig liker den, eller helst burde brukt en annen. Hilsen en som synes det er vanskelig å velge font.

  1. Carina avatar

   Åh, skjønner. Er den vanskelig å lese? Er det at det er med seriffer du ikke liker? Jeg har ikke pleid å ha font som dette, men synes den passer den stilen jeg liker om dagen ?

   Men takk som følger videre, veldig koselig ?

   1. Gitte avatar
    Gitte

    Hmm, nei – jeg tror nesten jeg må trekke det tilbake! Liker fonten ganske godt, og føler den passer designet. Den er også lett å lese, og det er noe av det viktigste!

    1. Carina Behrens avatar
     Carina Behrens

     Så fint å høre! Leseligheten er jo det absolutt viktigste, så om den er innafor er jeg fornøyd!

 2. Caroline avatar

  Liker designet veldig godt, du er utrolig flink. Og jeg gleder meg til å følge bloggen din i år!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk, Caroline! Og likeså :)

 3. Martine avatar

  Ahh for et fint design! Jeg må innrømme at det føltes mye bedre å komme inn på siden din nå. Veldig behagelig å lese innleggene og sidemenyen.
  Jeg digger målene dine, det motiverer meg til å lage meg noen mål selv. Får bare sette i gang!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, ikke sant? Jeg er helt enig, dette er mye mer «meg», føler jeg! Og ja, sett deg noen mål :) Jeg gleder meg til å lese!

 4. Ida avatar

  Fine og ambisiøse mål! Eller, kanskje bare jeg som synes alt over 100 følgere noe sted er mye, hehe. Gleder meg til å følge deg videre i 2017 :) liker både font og design!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk, gøy at du liker! ?

 5. Anette avatar

  Mitt bloggmål er å finne ei nisje/stil for bloggen min. Trur det kan hjelpe på motivasjonen. Akkurat no føler eg at eg bloggar uten «mål og meining», og det er ikkje særleg…

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Kjenner meg SÅ igjen. Har tenkt det samme flere ganger, men liker ikke å legge restriksjoner på meg selv heller, merker at det tærer på motivasjonen å ikke kunne skrive om akkurat det jeg vil, også.

 6. Synne avatar

  Oooh, dette både ser og høres bra ut, Carina! Så fint og luftig det er blitt her inne, og så spennende mål du har satt deg. Jeg har lyst til å skrive mer om meninger i 2017 – det er ofte litt skummelt, synes jeg, fordi man risikerer å støte folk fra seg. Samtidig er jeg ikke særlig bevisst på antall klikk eller følgere, for jeg blogger bare som en hobby, så det gjør vel egentlig ingenting om noen faller av. Skal prøve å bli modigere!
  Godt nytt år, forresten!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Haha, søren, du så FEIL design. Jeg skulle gjøre noen endringer, og glemte å laste opp det nye ? Håper du liker dette også, haha.

   Gleder meg til å følge deg videre også. Jeg har blitt tøffere og tøffere hva det gjelder å dele meninger, og det har gjort meg både mer bevisst på egne tanker og gjort meg flinkere til å argumentere for det jeg tror på, så det anbefaler jeg deg absolutt å jobbe med!

   Masse godt nyttår til deg også!

   1. Synne avatar

    Haha! Jeg liker dette også – stilig med opp-ned og baklengs skrift i headeren!

 7. Lise-Marie avatar
  Lise-Marie

  Jeg liker det nye designet kjempegodt! Dette var både rent og enkelt, og det gjør det for meg så mye mer fristende å lese. For meg har design mye å si på om jeg liker en blogg eller ikke. Selv om bloggen har bra innhold klarer jeg ikke la meg friste om designet er uryddig og blæ. (Jeg har litt OCD-tendenser). Gleder meg til å følge med på bloggen videre!

  P.S. Fonten på innleggene er perfekt men jeg synes det var bittelitt vanskelig å lese kommentarene. Kanskje jeg trenger jeg briller, heh.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk for fin kommentar, nå blei jeg glad! Og jeg er helt enig, et bra design er virkelig avgjørende for om jeg kommer tilbake til en blogg eller ikke, uavhengig av innhold (nesten). Da er det jo ekstra gøy at du liker mitt ?

   Skal jammen gjøre størrelsen på teksten i kommentarfeltet større også, bare for deg (neida, synes faktisk den er litt liten selv) ?

   1. Lise-Marie avatar
    Lise-Marie

    Nå er det jo helt perfekt! Ingenting annet å pirke på fra min side i alle fall :D

    1. Carina Behrens avatar
     Carina Behrens

     Hurra! Tusen takk, Lise-Marie ?

 8. Milla avatar

  Wow. Så mången følgee du har. Eg har hundresomething lissom. I’m just a krill in a sea full of fish. Haha. Veldig bra bloggmål og FOR et fint design. Eg digge sånne design som detta. Enkelt og vakkert. Har du råd på koss ein kan doble gjennomsnittlig besøkende per måned? Eller få flere følgere?

  // Tusen takk for fine spørsmål søta, glede meg te å svara på de <3

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Så bra du liker designet ? Og jeg tenker egentlig ikke at jeg har så mange følgere selv, men en blir kanskje litt blind på det? Jeg har egentlig ingen gode råd på hvordan det kan dobles, men jevnlig publisering, innlegg og temaer folk engasjerer seg i, bilder og personlige innlegg tror jeg alle er et fint sted å starte!

 9. Maria avatar

  Digger det nye designet :D
  Mine bloggmål for 2017 må vel i første omgang å faktisk klare å blogge :P og bli flinkere til å ta bilder.
  Gleder meg til å følge deg i 2017

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Yay, tusen takk! ? Vi har visst lignende mål! Og takk, gleder meg til å følge deg også!

 10. Angela avatar

  Konge design, det likte jeg veldig godt! :D Lykke til med målene.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk, Angela :D

 11. Luisa - La Mar avatar

  SÅ FINT DET HAR BLITT HER <3 LOOOVE IT, YOU & PLANS :D

 12. Sissel avatar

  Fine mål du har satt deg. Jeg begynte å lese bloggen din for et par mnd siden, så blir spennende å følge deg videre til det neste året. Skal ta til meg et av dine mål, og skal også gå igjennom egen blogg og ha en liten opprenskning på det jeg føler kanskje ikke passer helt inn :) Takk for tipset!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Så hyggelig at du legger igjen en kommentar! ? Takk som følger! Ja, en opprensking er alltid deilig, som en liten fersk start i seg selv!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *