Ny jobb - Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg har fått ny jobb

På et eller annet tidspunkt i høst bestemte jeg meg for å flytte tilbake til Oslo. Etter nesten ett år i Stockholm var det ingen tvil igjen i kroppen om det var riktig. Jeg måtte flytte tilbake til Oslo. Det var bare ett problem: jeg måtte si opp den trygge jobben jeg endelig hadde fått meg, uten noen ny i sikte.

Så tikket det uventet inn en melding på LinkedIn, fra en fyr som heter Tor Magnus, knapt én liten uke før jeg skulle flytte hjem for godt. Tor Magnus driver et byrå som heter Inbound Group, som driver med inbound marketing. Han hadde faktisk blitt tipset om meg fra hele to stykker (!!), og lurte på om vi kunne ta en prat.

Jeg hadde aldri hørt om inbound marketing før, men vi tok en prat over telefon og ble enige om at jeg skulle ta (og bestå) en sertifisering, og deretter møte opp på Skype for et ordentlig intervju. Jeg besto sertifiseringen, og den tirsdagen, samme uka som jeg skulle flytte hjem til Norge for godt, hadde jeg et jobbintervju. Jeg fikk  deretter en arbeidsoppgave jeg skulle gjøre på togreisen hjem. Jeg syntes jeg gjorde det skikkelig dårlig, men leverte likevel oppgaven på lille julaften. Jeg var sikker på at jeg hadde spolert alle sjanser, men…

… jeg fikk jobben! Jeg skal ha kundeansvar og greier. What?!

Jeg starter ikke i jobben før 1. februar, men de av dere som følger meg på Snapchat (enkelst) vet at jeg allerede i helgen var med byrået på hyttetur. Sykt skummelt, sykt trivelig. Folkene var bra og det var flere der som var nye i tillegg til meg, så det var ikke like sosialt ubehagelig som jeg hadde sett for meg, haha. De har et kjempefint kontor på Nydalen her i Oslo, og jeg gleder meg skikkelig til å begynne. Jeg elsker å lære meg nye ting!

Jeg tenker jeg kan fortelle mer om hele inbound marketing-greia senere, selve jobben og min rolle, når jeg faktisk kan mer selv, men enn så lenge må dere gjerne ønske meg lykke til i kommentarene. Jeg tror jeg trenger det…

PS: De er ute etter en hel haug nye flinke folk, så om du tror dette kan være noe for deg, ikke nøl med å sjekke ut stillingene de lyser ut!

Kommentarer

24 kommentarer til “Jeg har fått ny jobb”

 1. Martine avatar

  Det gir meg håp å lese at du faktisk får jobb innenfor feltet du (og jeg) interesserer deg for. Jeg studerer journalistikk og kreativ skriving nå, og håper å en dag kunne jobbe innenfor media, men det er jo ikke det letteste markedet å få jobb i! Ønsker deg masse lykke til, du nailer dette <3 Og gjerne snakk mer om jobben, jeg syntes det er sykt interessant.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Det finnes håp. Nå har jeg jobbet med veldig mye forskjellig da, men det er bare å jobbe seg fremover! Og tusen takk for lykketankene, trenger de, haha ?

 2. Stine Friis avatar

  Gratulerer!! :D Og skriv gjerne mer om inbound. Har lyst til å lære :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Det skal jeg gjøre – må bare lære meg det selv først, haha!

 3. victoria avatar

  gratulerer <333

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Takk ? ?

 4. Drea avatar

  Gratulerer så masse! Så glad på dine vegne! :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Åh, tusen takk, Drea ?

 5. Åshild avatar

  Gææææh du er så flink! Grattis <3 dette blir bra!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   ? ? ?

 6. Milla avatar

  Gratulera så mye Carina, eg e så glad på dine vegne. Og som Stine seie skriv gjerna mær om det når du har lært deg litt mær om det ;) YAY YOU!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk, fine Milla! ? Det skal jeg gjøre ?

 7. Elena avatar

  Gratulerer med ny og spennende jobb!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk, Elena!

 8. Gitte avatar
  Gitte

  Gratulerer så mye med ny jobb! Fantastisk!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Woho, takk ?

 9. Vivian avatar
  Vivian

  Gratulerer så masse – de er heldig så får deg på teamet :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ååh, søt. Tusen takk, Vivian ?

 10. June avatar

  Herlighet, så gøy og spennende! Gratulerer! :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk, June ?

 11. Gitte avatar
  Gitte

  Wow, gikk inn på Inbound Group sin hjemmeside nå, og det er kult å se at de er så opptatt av å ivareta sine ansatte!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ikke sant?! Jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang.

 12. Anette avatar

  Wooho, gratulerer med ny jobb!!! Vel fortjent :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Hurra! Tusen takk ? ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *