Jeg har fått ny jobb

Publisert i Jobb/karriere av
Ny jobb - Carina Behrens, carinabehrens.com

På et eller annet tidspunkt i høst bestemte jeg meg for å flytte tilbake til Oslo. Etter nesten ett år i Stockholm var det ingen tvil igjen i kroppen om det var riktig. Jeg måtte flytte tilbake til Oslo. Det var bare ett problem: jeg måtte si opp den trygge jobben jeg endelig hadde fått meg, uten noen ny i sikte.

Så tikket det uventet inn en melding på LinkedIn, fra en fyr som heter Tor Magnus, knapt én liten uke før jeg skulle flytte hjem for godt. Tor Magnus driver et byrå som heter Inbound Group, som driver med inbound marketing. Han hadde faktisk blitt tipset om meg fra hele to stykker (!!), og lurte på om vi kunne ta en prat.

Jeg hadde aldri hørt om inbound marketing før, men vi tok en prat over telefon og ble enige om at jeg skulle ta (og bestå) en sertifisering, og deretter møte opp på Skype for et ordentlig intervju. Jeg besto sertifiseringen, og den tirsdagen, samme uka som jeg skulle flytte hjem til Norge for godt, hadde jeg et jobbintervju. Jeg fikk  deretter en arbeidsoppgave jeg skulle gjøre på togreisen hjem. Jeg syntes jeg gjorde det skikkelig dårlig, men leverte likevel oppgaven på lille julaften. Jeg var sikker på at jeg hadde spolert alle sjanser, men…

… jeg fikk jobben! Jeg skal ha kundeansvar og greier. What?!

Jeg starter ikke i jobben før 1. februar, men de av dere som følger meg på Snapchat (enkelst) vet at jeg allerede i helgen var med byrået på hyttetur. Sykt skummelt, sykt trivelig. Folkene var bra og det var flere der som var nye i tillegg til meg, så det var ikke like sosialt ubehagelig som jeg hadde sett for meg, haha. De har et kjempefint kontor på Nydalen her i Oslo, og jeg gleder meg skikkelig til å begynne. Jeg elsker å lære meg nye ting!

Jeg tenker jeg kan fortelle mer om hele inbound marketing-greia senere, selve jobben og min rolle, når jeg faktisk kan mer selv, men enn så lenge må dere gjerne ønske meg lykke til i kommentarene. Jeg tror jeg trenger det…

PS: De er ute etter en hel haug nye flinke folk, så om du tror dette kan være noe for deg, ikke nøl med å sjekke ut stillingene de lyser ut!
Forrige innlegg Neste innlegg

24 kommentarer

 • Reply Martine

  Det gir meg håp å lese at du faktisk får jobb innenfor feltet du (og jeg) interesserer deg for. Jeg studerer journalistikk og kreativ skriving nå, og håper å en dag kunne jobbe innenfor media, men det er jo ikke det letteste markedet å få jobb i! Ønsker deg masse lykke til, du nailer dette <3 Og gjerne snakk mer om jobben, jeg syntes det er sykt interessant.

  11. januar 2017 at 16:13
  • Reply Carina Behrens

   Det finnes håp. Nå har jeg jobbet med veldig mye forskjellig da, men det er bare å jobbe seg fremover! Og tusen takk for lykketankene, trenger de, haha ?

   11. januar 2017 at 16:43
 • Reply Stine Friis

  Gratulerer!! :D Og skriv gjerne mer om inbound. Har lyst til å lære :D

  11. januar 2017 at 16:16
  • Reply Carina Behrens

   Det skal jeg gjøre – må bare lære meg det selv først, haha!

   11. januar 2017 at 16:42
 • Reply victoria

  gratulerer <333

  11. januar 2017 at 16:52
  • Reply Carina Behrens

   Takk ? ?

   11. januar 2017 at 21:46
 • Reply Drea

  Gratulerer så masse! Så glad på dine vegne! :D

  11. januar 2017 at 17:02
  • Reply Carina Behrens

   Åh, tusen takk, Drea ?

   11. januar 2017 at 21:45
 • Reply Åshild

  Gææææh du er så flink! Grattis <3 dette blir bra!

  11. januar 2017 at 17:51
  • Reply Carina Behrens

   ? ? ?

   11. januar 2017 at 21:44
 • Reply Milla

  Gratulera så mye Carina, eg e så glad på dine vegne. Og som Stine seie skriv gjerna mær om det når du har lært deg litt mær om det ;) YAY YOU!

  11. januar 2017 at 20:34
  • Reply Carina Behrens

   Tusen takk, fine Milla! ? Det skal jeg gjøre ?

   11. januar 2017 at 21:43
 • Reply Elena

  Gratulerer med ny og spennende jobb!

  12. januar 2017 at 00:23
  • Reply Carina Behrens

   Tusen takk, Elena!

   12. januar 2017 at 10:39
 • Reply Gitte

  Gratulerer så mye med ny jobb! Fantastisk!

  12. januar 2017 at 08:12
  • Reply Carina Behrens

   Woho, takk ?

   12. januar 2017 at 10:40
 • Reply Vivian

  Gratulerer så masse – de er heldig så får deg på teamet :D

  12. januar 2017 at 08:39
  • Reply Carina Behrens

   Ååh, søt. Tusen takk, Vivian ?

   12. januar 2017 at 10:40
 • Reply June

  Herlighet, så gøy og spennende! Gratulerer! :D

  12. januar 2017 at 17:05
  • Reply Carina Behrens

   Tusen takk, June ?

   13. januar 2017 at 12:55
 • Reply Gitte

  Wow, gikk inn på Inbound Group sin hjemmeside nå, og det er kult å se at de er så opptatt av å ivareta sine ansatte!

  13. januar 2017 at 09:04
  • Reply Carina Behrens

   Ikke sant?! Jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang.

   13. januar 2017 at 12:56
 • Reply Anette

  Wooho, gratulerer med ny jobb!!! Vel fortjent :D

  13. januar 2017 at 09:07
  • Reply Carina Behrens

   Hurra! Tusen takk ? ?

   13. januar 2017 at 12:57

  Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like