Jeg har fått ny jobb

24 kommentarer
Jobb/karriere
Ny jobb - Carina Behrens, carinabehrens.com

På et eller annet tidspunkt i høst bestemte jeg meg for å flytte tilbake til Oslo. Etter nesten ett år i Stockholm var det ingen tvil igjen i kroppen om det var riktig. Jeg måtte flytte tilbake til Oslo. Det var bare ett problem: jeg måtte si opp den trygge jobben jeg endelig hadde fått meg, uten noen ny i sikte.

Så tikket det uventet inn en melding på LinkedIn, fra en fyr som heter Tor Magnus, knapt én liten uke før jeg skulle flytte hjem for godt. Tor Magnus driver et byrå som heter Inbound Group, som driver med inbound marketing. Han hadde faktisk blitt tipset om meg fra hele to stykker (!!), og lurte på om vi kunne ta en prat.

Jeg hadde aldri hørt om inbound marketing før, men vi tok en prat over telefon og ble enige om at jeg skulle ta (og bestå) en sertifisering, og deretter møte opp på Skype for et ordentlig intervju. Jeg besto sertifiseringen, og den tirsdagen, samme uka som jeg skulle flytte hjem til Norge for godt, hadde jeg et jobbintervju. Jeg fikk  deretter en arbeidsoppgave jeg skulle gjøre på togreisen hjem. Jeg syntes jeg gjorde det skikkelig dårlig, men leverte likevel oppgaven på lille julaften. Jeg var sikker på at jeg hadde spolert alle sjanser, men…

… jeg fikk jobben! Jeg skal ha kundeansvar og greier. What?!

Jeg starter ikke i jobben før 1. februar, men de av dere som følger meg på Snapchat (enkelst) vet at jeg allerede i helgen var med byrået på hyttetur. Sykt skummelt, sykt trivelig. Folkene var bra og det var flere der som var nye i tillegg til meg, så det var ikke like sosialt ubehagelig som jeg hadde sett for meg, haha. De har et kjempefint kontor på Nydalen her i Oslo, og jeg gleder meg skikkelig til å begynne. Jeg elsker å lære meg nye ting!

Jeg tenker jeg kan fortelle mer om hele inbound marketing-greia senere, selve jobben og min rolle, når jeg faktisk kan mer selv, men enn så lenge må dere gjerne ønske meg lykke til i kommentarene. Jeg tror jeg trenger det…

PS: De er ute etter en hel haug nye flinke folk, så om du tror dette kan være noe for deg, ikke nøl med å sjekke ut stillingene de lyser ut!

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

24 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.