Luisa & Carina - Carina Behrens, carinabehrens.com

Gleden med et eller annet

We’re baaaaack. Etter litt tekniske problemer ble vi nødt til å spille inn denne episoden to ganger, men for å være helt ærlig, så tror jeg det var meant to be. Det ble i hvert fall mye bedre på andre forsøk, så I’m not mad about it. I denne epsioden av Luisa & Carina snakker vi blant annet om Unge lovende, Gleden med kjeden, gamle gretne gubber og litt sånn hipp og happ.

Som vanlig håper vi på konstruktiv kritikk. Funker den lette, avslappa tonen vi har nå? Savner dere en rød tråd? Let us know! Ikke sitt og vær misfornøyd i stillhet, er du snill. Vi vil bli bedre! Ikke sitt og vær fornøyd i stillhet heller, vi vil gjerne høre det om du synes det er bra ?

Abonner på iTunes, gi oss fem stjerner, og fortell oss hva du synes! Takk for meg.


Publisert

i

av

Kommentarer

12 kommentarer til “Gleden med et eller annet”

 1. Gitte avatar
  Gitte

  Hører på dere nå! Husker jeg ble mer bevisst på dette med kvinnelig vokal i tenårene siden sjangerne jeg hørte på var ganske mannsdominerte. Vet ikke hvor god jeg har vært på å følge dette opp – men velger å tro fordelingen er relativ jevn. På bokfronten har jeg fått en del hjelp fra #enslagsbokklubb — der går det nesten bare i kvinnelige forfattere. Aner derimot ikke hvordan det står til med serier og filmer. Har faktisk uke sett sesong 2 av «Unge lovende» ennå – nå gleder jeg meg enda mer!

 2. Caroline avatar

  Synes dere har en fin flyt dere i mellom, dere er skikkelig radiovennlig! Hadde vært gøy med noen faste spalter! :D Liker når dere snakker om det dere brenner for, f. eks feminsme, litteratur osv.

  Jeg synes kanskje episodene er litt lange, jeg liker å høre på sånn type 15-20 minutter (om det ikke er et veldig tydelig tema som tar lenger tid). Men det kan jo være bare meg som tenker på det :)

  1. Caroline avatar

   Jeg ser nå at de fleste podcaster varer over 30 minutter, så bare se bort i fra det jeg sa om lengde. Jeg har tydeligvis ikke peiling, haha!

 3. Luisa - La Mar avatar

  Gleder meg til neste gang <3

 4. Drea avatar

  Så gøy at dere gjør dette altså! :D

 5. Milla avatar

  Eg digge denna podkasten. Eg digge dåkkår.

 6. Milla avatar

  Eg vil vær gjest!!! *synge vær vår gjest fra skjønnheten og udyret* ;)

 7. Ida avatar

  Trykka nettopp follow på Soundcloud, gleder meg til å høre episoden! :-)

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Så gøy! Håper du liker <3

 8. Anniken avatar

  Jeg hører egentlig ikke på podcast, men tok sjansen med dere og synes det bare blir bedre og bedre! Gleder meg til mer :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Åh, så utrolig kult å høre! Tusen takk ? ❤️

 9. Milla avatar

  // ÅH, tusen takk Carina, savne deg i bloggosfæren, come back, COME BACK! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *