Gleden med et eller annet

12 kommentarer
Podkast
Luisa & Carina - Carina Behrens, carinabehrens.com

We’re baaaaack. Etter litt tekniske problemer ble vi nødt til å spille inn denne episoden to ganger, men for å være helt ærlig, så tror jeg det var meant to be. Det ble i hvert fall mye bedre på andre forsøk, så I’m not mad about it. I denne epsioden av Luisa & Carina snakker vi blant annet om Unge lovende, Gleden med kjeden, gamle gretne gubber og litt sånn hipp og happ.

Som vanlig håper vi på konstruktiv kritikk. Funker den lette, avslappa tonen vi har nå? Savner dere en rød tråd? Let us know! Ikke sitt og vær misfornøyd i stillhet, er du snill. Vi vil bli bedre! Ikke sitt og vær fornøyd i stillhet heller, vi vil gjerne høre det om du synes det er bra ?

Abonner på iTunes, gi oss fem stjerner, og fortell oss hva du synes! Takk for meg.

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

12 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.