Gleden med et eller annet

12 kommentarer
Podkast
Luisa & Carina - Carina Behrens, carinabehrens.com

We’re baaaaack. Etter litt tekniske problemer ble vi nødt til å spille inn denne episoden to ganger, men for å være helt ærlig, så tror jeg det var meant to be. Det ble i hvert fall mye bedre på andre forsøk, så I’m not mad about it. I denne epsioden av Luisa & Carina snakker vi blant annet om Unge lovende, Gleden med kjeden, gamle gretne gubber og litt sånn hipp og happ.

Som vanlig håper vi på konstruktiv kritikk. Funker den lette, avslappa tonen vi har nå? Savner dere en rød tråd? Let us know! Ikke sitt og vær misfornøyd i stillhet, er du snill. Vi vil bli bedre! Ikke sitt og vær fornøyd i stillhet heller, vi vil gjerne høre det om du synes det er bra ?

Abonner på iTunes, gi oss fem stjerner, og fortell oss hva du synes! Takk for meg.

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

12 kommentarer

  1. Gitte sier

    Hører på dere nå! Husker jeg ble mer bevisst på dette med kvinnelig vokal i tenårene siden sjangerne jeg hørte på var ganske mannsdominerte. Vet ikke hvor god jeg har vært på å følge dette opp – men velger å tro fordelingen er relativ jevn. På bokfronten har jeg fått en del hjelp fra #enslagsbokklubb — der går det nesten bare i kvinnelige forfattere. Aner derimot ikke hvordan det står til med serier og filmer. Har faktisk uke sett sesong 2 av «Unge lovende» ennå – nå gleder jeg meg enda mer!

  2. Synes dere har en fin flyt dere i mellom, dere er skikkelig radiovennlig! Hadde vært gøy med noen faste spalter! :D Liker når dere snakker om det dere brenner for, f. eks feminsme, litteratur osv.

    Jeg synes kanskje episodene er litt lange, jeg liker å høre på sånn type 15-20 minutter (om det ikke er et veldig tydelig tema som tar lenger tid). Men det kan jo være bare meg som tenker på det :)

    • Jeg ser nå at de fleste podcaster varer over 30 minutter, så bare se bort i fra det jeg sa om lengde. Jeg har tydeligvis ikke peiling, haha!

  3. Jeg hører egentlig ikke på podcast, men tok sjansen med dere og synes det bare blir bedre og bedre! Gleder meg til mer :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *