Filmer jeg ser frem til

14 kommentarer
Film
Filmer jeg vil se - Carina Behrens, carinabehrens.com

I 2016 så jeg 103 filmer. Jeg er usikker på om jeg synes det er for lite eller akkurat passe. Så langt i år har jeg sett 0, det er i hvert fall for lite. Så, i 2017 skal jeg bli flinkere til å se de filmene jeg faktisk har lyst til å se.

Snart blir for eksempel Oscar-nominasjonene delt ut. Jeg har en plan om å se på alle filmene som blir nominert til «Beste film»-kategorien. Sånne utfordringer er morsomme! Anyways, her er noen av filmene jeg gleder meg til å se fremover, og her er det noe for en hver smak.

Psst: Er det noen filmer du gleder deg spesielt til å se?

Moonlight

For en vakker film dette ser ut som! Jeg vet veldig lite om den, annet enn at den visstnok er en sterk konkurrent for Oscar-nominasjon og at Mahershala Ali (som du kanskje kjenner igjen fra House of Cards) er en utrolig god skuespiller. Jeg tror dette er en sånn film som setter spor i sjela.

The Autopsy of Jane Doe

Den norske regissøren bak Trolljegeren (som jeg forøvrig ikke har sett), André Øvredal, har tatt et jetfly over til o-store Hollywood og prøver seg på skrekksjangeren. Jeg tør sjeldent å håpe på for mye når det kommer til skrekkfilmer, men jeg må innrømme at The Autopsy of Jane Doe ser ganske solid ut. De har fått med seg Emile Hirsch i hovedrollen, og for meg blir det et lite kvalitetsstempel i seg selv. Jeg gleder meg!

 

Split

En av grunnene til at jeg elsker disse innleggene er fordi jeg gjør research, og kommer over filmer jeg ellers aldri ville ha oppdaget. Split er en av de. Dere vet jeg elsker thrillere, og denne ser garantert ut til å tilfredstille visse thrillerbehov jeg skulle ha. Dessuten kan jeg ikke huske å ha sett noe lignende tidligere, og det er alltid et pluss. James McAvoy ser ut til å trives litt for godt i rollen som psykopatisk kidnapper, spør du meg.

Lovesong

Jeg er stor fan av filmer og bøker som handler om menneskelige forhold, men av en eller annen grunn er det sjeldent jeg har fokus nok til å sette meg ned og faktisk se/lese slike historier. Lovesong synes jeg dog ser ut som en ganske fin film, om nettopp det. Selv om jeg i «gamle dager» ikke var noen stor fan av Jena Malone, liker jeg henne godt nå, så det blir fint å se henne i noe litt mer «seriøst» enn for eksempel Hunger Games.

Lion

Jeg har sett traileren til Lion en del ganger på kino nå, og hver eneste gang jeg ser den får jeg mer lyst til å se den. Jeg synes Dev Patel er en utrolig sjarmerende skuespiller, og han imponerer meg like mye hver gang jeg ser han, så jeg kan ikke se for meg at denne er noe annet enn… ja, superfin!

Snatched

Helt ærlig, denne ser egentlig ikke bra ut i det hele tatt, men… come on, people. Det er Goldie Hawn ? Dette er den første filmen hun spiller i på 15 år, det er verdt en feiring, samt en positiv innstilling i det minste. For så vidt liker jeg også Amy Schumer, selv om jeg synes hun virker litt… falsk. Men, jeg ser for meg at dette er sånn hjernedød underholdning som gjør det den skal og ikke mye mer: underholder!

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

14 kommentarer

 1. Mange av de filmene så veldig spennende ut! Jeg gleder meg spesielt til å se Split og Lion :)

  • Carina Behrens sier

   Ja, Split tror jeg blir en opplevelse for seg selv. Lion også, for så vidt.

 2. Lise-Marie sier

  Det første du bør gjøre er å se Trolljegeren! Jeg synes i alle fall den er kjempemorsom :D Jeg skal se Split på kino neste uke og er veldig spent. Har sett Lion og du kan bare glede deg. Jeg er veldig glad i å se på film men er ikke akkurat en filmentusiast. Kjæresten min er grunnen til at jeg ser så mye på film da vi går på kino minst 3 ganger i måneden. Tror vi var over 40 ganger på kino i fjor…

  • Carina Behrens sier

   Tre ganger i måneden?! Åh, misunnelig, haha. Vi har en kino rett ved der vi bor, så vi burde absolutt bli flinkere til det ?

 3. Takk for mange fine tips! Jeg fikk veldig lyst til å se Moonlight og Lovesong. Split ser spennende ut, men så sjuk at den blir komisk kanskje, haha.

  • Carina Behrens sier

   Haha, kanskje? Jeg vet ikke, det ser ut som den blir ganske intens etter hvert ?

 4. The autopsy of Jane Doe så skikkelig spennende ut! Gleder meg også til Split. 2017 skal bli året jeg ser mere filmer. Så nesten bare tv serier i fjor, så bytter litt over til filmer igjen i år.

  • Carina Behrens sier

   Jeg også så nesten bare TV-serier i året som gikk, men lite som slår en skikkelig god film, altså!

 5. Elsker filmtips! Jeg gleder meg til Skjønnheten og udyret og den der La La Land eller hva den heter, ha ha. Jeg ser alt for lite film. Kanskje en i måneden… :/

  • Carina Behrens sier

   JA, Beauty and the Beast gleder jeg meg skikkelig til å se!

 6. Hvis du har viaplay, så bør du se Trainwreck. Den taper seg litt etterhvert, men første halvdelen av filmen er iallfall ganske morsom. Syntes selv Amy Schumer virket litt tilgjort i begynnelsen, men har sett så mange av sketchene hennes nå at jeg er blitt vant til det. Tror det nok bare er spillestilen hennes, om det gir noe mening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *