Filmer jeg ser frem til

14 kommentarer
Film
Filmer jeg vil se - Carina Behrens, carinabehrens.com

I 2016 så jeg 103 filmer. Jeg er usikker på om jeg synes det er for lite eller akkurat passe. Så langt i år har jeg sett 0, det er i hvert fall for lite. Så, i 2017 skal jeg bli flinkere til å se de filmene jeg faktisk har lyst til å se.

Snart blir for eksempel Oscar-nominasjonene delt ut. Jeg har en plan om å se på alle filmene som blir nominert til «Beste film»-kategorien. Sånne utfordringer er morsomme! Anyways, her er noen av filmene jeg gleder meg til å se fremover, og her er det noe for en hver smak.

Psst: Er det noen filmer du gleder deg spesielt til å se?

Moonlight

For en vakker film dette ser ut som! Jeg vet veldig lite om den, annet enn at den visstnok er en sterk konkurrent for Oscar-nominasjon og at Mahershala Ali (som du kanskje kjenner igjen fra House of Cards) er en utrolig god skuespiller. Jeg tror dette er en sånn film som setter spor i sjela.

The Autopsy of Jane Doe

Den norske regissøren bak Trolljegeren (som jeg forøvrig ikke har sett), André Øvredal, har tatt et jetfly over til o-store Hollywood og prøver seg på skrekksjangeren. Jeg tør sjeldent å håpe på for mye når det kommer til skrekkfilmer, men jeg må innrømme at The Autopsy of Jane Doe ser ganske solid ut. De har fått med seg Emile Hirsch i hovedrollen, og for meg blir det et lite kvalitetsstempel i seg selv. Jeg gleder meg!

 

Split

En av grunnene til at jeg elsker disse innleggene er fordi jeg gjør research, og kommer over filmer jeg ellers aldri ville ha oppdaget. Split er en av de. Dere vet jeg elsker thrillere, og denne ser garantert ut til å tilfredstille visse thrillerbehov jeg skulle ha. Dessuten kan jeg ikke huske å ha sett noe lignende tidligere, og det er alltid et pluss. James McAvoy ser ut til å trives litt for godt i rollen som psykopatisk kidnapper, spør du meg.

Lovesong

Jeg er stor fan av filmer og bøker som handler om menneskelige forhold, men av en eller annen grunn er det sjeldent jeg har fokus nok til å sette meg ned og faktisk se/lese slike historier. Lovesong synes jeg dog ser ut som en ganske fin film, om nettopp det. Selv om jeg i «gamle dager» ikke var noen stor fan av Jena Malone, liker jeg henne godt nå, så det blir fint å se henne i noe litt mer «seriøst» enn for eksempel Hunger Games.

Lion

Jeg har sett traileren til Lion en del ganger på kino nå, og hver eneste gang jeg ser den får jeg mer lyst til å se den. Jeg synes Dev Patel er en utrolig sjarmerende skuespiller, og han imponerer meg like mye hver gang jeg ser han, så jeg kan ikke se for meg at denne er noe annet enn… ja, superfin!

Snatched

Helt ærlig, denne ser egentlig ikke bra ut i det hele tatt, men… come on, people. Det er Goldie Hawn ? Dette er den første filmen hun spiller i på 15 år, det er verdt en feiring, samt en positiv innstilling i det minste. For så vidt liker jeg også Amy Schumer, selv om jeg synes hun virker litt… falsk. Men, jeg ser for meg at dette er sånn hjernedød underholdning som gjør det den skal og ikke mye mer: underholder!

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

14 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.