Twin Peaks - Carina Behrens, carinabehrens.com

En helg i tre mobilbilder

Jeg merker at hjemmekontor gjør meg så giddalaus. Jeg sitter hjemme hele dagen og jobber, og dørstokkmila er så høy for å faktisk komme seg ut av huset etter at klokka har passert 18. Fredag var ikke noe annerledes. Jeg hadde egentlig planlagt å sitte hjemme og spise noe digg mat, se en film, kanskje til og med lage en film. Så tikket det inn en melding på Facebook fra en kompis. «Skulle du være med på konsert i kveld?» Jeg hadde helt glemt at de var en gjeng som skulle på konsert for å se Twin Peaks. Selv om jeg ikke har hørt på de så mye tidligere, ble jeg til slutt med.

Det var fantastisk. Jeg elsker å oppdage nye band på den måten. Nå klarer jeg (nesten) ikke høre på annet. Utrolig kult. Jeg er så glad for at jeg er en person som ikke har kun én musikksjanger jeg foretrekker å høre på. Tenk så mye bra musikk en går glipp av da?!

Carina Berhens, carinabehrens.com
Alltid heldig å ta bilder unnenifra…

Etter konserten tok jeg opptil flere øl med opptil flere mennesker, og hadde det veldig gøy, men lørdagen derimot, var ikke like morsom. Jeg var så dårlig (les: fyllesyk) at jeg spydde (hei alderdom). Men, det var bare å tørke seg rundt munnen, komme seg i dusjen og få på krigssminken. Jeg hadde nemlig avtalt med ei venninne at vi skulle på Oslo Podfest. Jeg kom meg dit, som den krigeren jeg er, og fikk til og med i meg noen øl da også.

Harm og Hegseth, Oslo Podfest - Carina Behrens, carinabehrens.com

Og det var min helg. I dag kommer noen venninner på taco og spill (jeg har kjøpt meg Bezzerwizzer), så det blir gøy. Jeg håper jeg vinner!


Publisert

i

av

Kommentarer

5 kommentarer til “En helg i tre mobilbilder”

 1. June avatar

  Sett bort i fra fyllesyke så høres det ut som en awesome helg!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Haha, ikke sant?!

 2. Luisa - La Mar avatar

  Så fin helg (ja, bortsett fra the obvious) :) Skulle så gjerne vært på podd-fest med deg, men det får bli neste år, når vi sitter på scenen (lol) <3

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   JA! Æ’me, ass!

 3. victoria avatar

  En bra helg, minus spyingen! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *