DFDS Seaways - Carina Behrens, carinabehrens.com

Vi skal på (harry)tur

Haha, klarer dere å gjette hva jeg skal denne helga? Oh yes, vi skal på danskebåten. Turen går til København og tilbake, på under to døgn. Jeg eier ingen skam og må bare innrømme at jeg elsker danskebåten. Jeg har tatt turen minst ti ganger, og ikke bare til København; alle de andre danskebåthavnene også.

Jeg fikk billetten i julegave av bae, altså hun her, og vet dere hva? Vi skal prøve å få laget en video; danskebåtedition. Vi skal drikke øl, se på danseband, spille på automaer, spise overprisa buffet og traske litt i Københavns gater, før vi gjentar det samme på veien hjem igjen.

Skal du noe kult i helgen? Har du vært på danskebåttur før?


Publisert

i

av

Kommentarer

14 kommentarer til “Vi skal på (harry)tur”

 1. Renate avatar

  Åå, så kjekt! Jeg har vært på bilferie i Europa noen år, og da har vi alltid tatt danskebåten. Skal ikke lyve – det var veldig kjekt! Kos deg <3

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Det er jo ganske trivelig faktisk ? Litt harry, men morsomt likevel. Deilig å bare komme seg litt vekk fra hverdagen!

 2. Gitte avatar
  Gitte

  Mange ganger! Sist var vi skikkelig uheldige med været, og jeg ble sjøsyk for første gang. Men det ble likevel en bra tur – vi mediterte til yoga-musikk, kjøpte pingvin-genser og spiste god mat. :D God tur forresten – kos dere!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Haha, pingvingenser, kan jo ikke bli bedre ? Men så utrolig kjipt å bli sjøsyk. Jeg har heldigvis aldri blitt det, men har vært med folk som har blitt det.

 3. Caroline avatar

  God tur! Gøy med video!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Det ble ingen video denne gangen, dessverre. Vi glemte det rett og slett. Men vi skal ta det igjen snart!

 4. June avatar

  Så gøy med tur! Kos dere! Jeg har bare vært på danskebåten én gang, da var jeg ganske lita så jeg husker ikke hvordan det var, haha.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Harry. Det er harry, haha.

 5. Martine avatar

  Ooh, det vil jeg gjøre i sommer! Hva koster det ca, og kan ma være der litt før man reiser tilbake, eller må man dra tilbake når båten drar tilbake?

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tror det er fullt mulig å ta noen dager i København før du reiser tilbake ? Ang. pris så vet jeg ikke helt, men tror ikke det er så dyrt i det hele tatt, varierer sikkert litt fra når du skal dra. Jeg fikk denne turen i julegave, så vet ikke hva det kostet, men står nok på hjemmesiden.

 6. victoria avatar

  Ah, det blir nok stas! =) kos dere!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Det var stas og vi koste oss! ?

 7. Lise-Marie avatar
  Lise-Marie

  Jeg tilbringer helgen på lesesalen, så ikke særlig kult. Jeg tok danskebåten en gang da jeg var liten men det var ganske kjedelig, den voksne som var med kastet opp hele turen!!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Oisann. Pga. sjøsyke, håper jeg? Lykke til med lesingen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *