To gode true crime-tips

Publisert i Film, Podkast av
True crime-tips - Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg elsker det som defineres som true crime. Podder, dokumentarer, serier, you name it, alt som har med ekte mord å gjøre, sluker jeg. Og det finnes så mye å ta av! Jeg tror jeg skal sette meg ned og lage en skikkelig true crime-guide for dere ved en senere anledning (om det er av interesse?), men akkurat nå vil jeg tipse om to greier jeg holder på med nå om dagen. Én podkast, og én dokumentar i to deler (som kan sees i sin helhet på YouTube, eller her).

My Favorite Murder (podkast)

Først vil jeg tipse om podkasten «My Favorite Murder». Det er basically to venninner som sitter og snakker om, ja, deres favorittmord gjennom tidene. Når du kommer over den ekstremt irriterende over-amerikanske måten de prater på, så er den faktisk veldig underholdende. De både tuller og tøyser (kanskje noen ganger litt over streken, men det funker) og tar det ikke så høytidelig. Jeg ler stadig vekk! For dere som synes true crime er spennende, men ikke liker skumle greier, så er dette noe for dere. Men, det må sies, noen av sakene de snakker om, er ganske creepy. I love it ♥︎

True crime-tips

The Case of: JonBenét Ramsey (dokumentar)

Denne holder jeg på å se om dagen, etter at jeg hørte de snakke om saken i podden jeg nevner over. JonBenét Ramsey var en seks år gammel beauty queen som ble funnet drept i kjelleren av sitt eget hus, seks/syv timer etter at hun ble meldt kidnappet. Det som er interessant med saken er at til tross veldig sterke mistanker mot familien, var det ingen som ble dømt for drapet. Fortsatt er det ingen som har innrømt hva som skjedde den natta. I denne todelte dokumentaren har det samlet seg et team med eksperter for å prøve å lappe sammen hva som egentlig skjedde den kvelden. Spennende!

Begge delene kan sees helt gratis på YouTube, woho!

Har du noen gode true crime-tips til meg? Jeg vil vite ALT!
Forrige innlegg Neste innlegg

6 kommentarer

 • Reply Drea

  Jeg sluker også sånt, så jeg skal definitivt sjekke ut de tipsene her! :D
  Jeg sluker det meste av dokumentarer generelt. :P

  17. desember 2016 at 01:27
  • Reply Carina Behrens

   Legg gjerne igjen noen gode tips til bra dokumentarer :D

   29. desember 2016 at 11:40
 • Reply Janniche

  Har du sett dokumentaren om Amanda Knox på Netflix?
  Anbefales!! :-)

  18. desember 2016 at 08:56
  • Reply Carina Behrens

   Nei, har faktisk ikke sett den enda, den hadde jeg helt glemt. Har sett noen andre om samme sak, så må garantert se den. Takk for tips! :)

   19. desember 2016 at 21:44
 • Reply Torill

  Hei! Takk for tipset, sluker også alt av true crime. Kom gjerne med mere anbefalinger. Hilsen en ny følger av bloggen din :) God jul :)

  25. desember 2016 at 16:51
  • Reply Carina Behrens

   Så hyggelig med en ny følger :D Håper du har hatt en fin jul, og får et godt nyttår!

   29. desember 2016 at 11:39

  Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like