Må se #7: Woodstock

Publisert i Film av
Woodstock-dokumentar - Carina Behrens, carinabehrens.com
Om du kunne vært hvem som helst, når som helst, hvem og når skulle det vært?

Jeg skulle vært hippie på 60- og 70-tallet, i USA. Jeg finner hele kulturbevegelsen og musikken og stemningen så utrolig fascinerende. Jeg sluker alt jeg kan finne av filmer og dokumentarer om den tiden, og drømmer alltid like mye om å kunne oppleve det selv. Og, det er umulig å elske hippiekulturen uten å tenke på Woodstock-festivalen i 1969 – det som har blitt et slags symbol på hele den kulturelle bevegelsen.

Peace & love ♥︎

Forrige innlegg Neste innlegg

3 kommentarer

 • Reply victoria

  Jeg og! Hippie med perler i håret, røyket masse rare greier og vært en total wacko! :D

  12. desember 2016 at 23:41
  • Reply victoria

   Neiii, ikke perler, skjell!

   12. desember 2016 at 23:42
 • Reply Luisa - La Mar

  Hallo SAME! Så flaks, for da kunne vi vært venner da også. Har sagt det fra jeg var liten at jeg skulle vært ung på 70-tallet :p Men fint å leve nå også da, spesielt når du kan være litt 70-talls med alle dagens goder (og litt mindre rus haha)

  13. desember 2016 at 13:42
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like