Julesanger på repeat - Carina Behrens, carinabehrens.com

Julesanger jeg har på repeat

Det finnes to typer personer i verden:

Personen som allerede i oktober begynner å høre på julesanger, kjøper inn både julebrus og julemarsipan, planlegger julegaver og ikke har annet enn jul i tankene i flere måneder frem til 24. desember.

Personen som 23. desember kjøper inn alle julegaver, hører på julesanger konstant i 24 timer for å komme i julestemning (men ikke får det før de sitter ved middagsbordet), ikke spiser julekaker og ikke har julekalender.

Okey, det finnes en mellomting, men jeg heller garantert mot person nummer to på juleskalaen. Nå har det seg sånn at jeg ikke har feiret ordentlig jul på to år, så akkurat i år gleder meg masse. I fjor var jeg jo i Thailand, og feiringen vi hadde der kan ikke akkurat klassifiseres som en klassisk, norsk julefeiring…

Derfor sitter jeg nå og hører på favorittjulesanger, og drømmer om hvit jul, ribbe og Disney på TV. I år er jeg fast bestemt på å få skikkelig julestemning, har til og med laget en julespilleliste, for å komme ordentlig i gang!

Hva er dine favoritt-julesanger? Del i kommentarfeltet, mens du hører på noen av mine:
Foto av Tom Rickhuss.


Hoho, etter at jeg hadde skrevet dette innlegget fikk jeg vite at ukens tema i bloggutfordringen er «Dette skal til for at jeg kommer i julestemning». Er jeg synsk? Jeg tror jeg er synsk!

De andre bloggerne som er med i bloggutfordringen:

Milla ⍭ NadiaMartine ⍭ MarieLise Lotte ⍭ CarolineLuisaStineJuneKineIngvild ⍭ June ⍭  Caroline


Publisert

i

av

Kommentarer

11 kommentarer til “Julesanger jeg har på repeat”

 1. Caroline avatar

  Jeg er person nummer én, hahahah.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Men da må du jo ha en favorittjulesang å dele med meg? ?

 2. June avatar

  Jeg er veldig glad i julespillelista mi selv, med god blanding av barndomsminner og mer moderne julesanger https://open.spotify.com/user/iselilja89/playlist/37hbVvuCteBiGHO3HBS0Js
  Og jeg ELSKER denne av Bastille, nydelig versjon https://open.spotify.com/track/5oNvrWwKq82FLvReDrSsqc

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   OMG, den Bastille-versjonen var helt fantastisk. Repeat, repeat, repeat! Jeg tror for så vidt at «O Holy Night» er den sangen jeg elsker over alle julesanger, i alle mulige versjoner ♥︎ Tusen takk for tipset!

 3. victoria avatar

  John Lennon – Happy Xmas (War is over) og Chris Rea – Driving Home For Christmas, disse er mine to favoritter :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   «Driving Home for Christmas» er jo sååå fin, da!! Må sjekke ut John Lennon sin :D

  2. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Lol, det er jo DEN. Elsk ♥︎

 4. Martine avatar

  Jeg er så til de graaader nummer en, men ikke når det kommer til julegaver! De handler jeg inn i siste liten og det blir aldri bra gaver, dessverre.. Hehe

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Gaver er det eneste jeg er litt god på, faktisk. Var ikke det før, men tror jeg har bedret meg, haha.

 5. Karoline avatar

  Jeg hører til kategori nummer en, jeg er et skikkelig julemenneske og elsker julebrus og pepperkaker og julekalendere og hele pakka. Og min favorittjulesang er «I saw mommy kissing Santa Clause» og da spesielt versjonen som synges av Teresa Brewer. Man kan finne julespillelista mi her: https://open.spotify.com/user/agent160/playlist/4eDgwbOWn6jOcgqCG0eLax om det skulle være av interesse. :)

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Den skal jeg garantert sjekke ut, tusen takk for tips ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *