Julesanger jeg har på repeat

11 kommentarer
Musikk
Julesanger på repeat - Carina Behrens, carinabehrens.com
Det finnes to typer personer i verden:

Personen som allerede i oktober begynner å høre på julesanger, kjøper inn både julebrus og julemarsipan, planlegger julegaver og ikke har annet enn jul i tankene i flere måneder frem til 24. desember.

Personen som 23. desember kjøper inn alle julegaver, hører på julesanger konstant i 24 timer for å komme i julestemning (men ikke får det før de sitter ved middagsbordet), ikke spiser julekaker og ikke har julekalender.

Okey, det finnes en mellomting, men jeg heller garantert mot person nummer to på juleskalaen. Nå har det seg sånn at jeg ikke har feiret ordentlig jul på to år, så akkurat i år gleder meg masse. I fjor var jeg jo i Thailand, og feiringen vi hadde der kan ikke akkurat klassifiseres som en klassisk, norsk julefeiring…

Derfor sitter jeg nå og hører på favorittjulesanger, og drømmer om hvit jul, ribbe og Disney på TV. I år er jeg fast bestemt på å få skikkelig julestemning, har til og med laget en julespilleliste, for å komme ordentlig i gang!

Hva er dine favoritt-julesanger? Del i kommentarfeltet, mens du hører på noen av mine:
Foto av Tom Rickhuss.


Hoho, etter at jeg hadde skrevet dette innlegget fikk jeg vite at ukens tema i bloggutfordringen er «Dette skal til for at jeg kommer i julestemning». Er jeg synsk? Jeg tror jeg er synsk!

De andre bloggerne som er med i bloggutfordringen:

Milla ⍭ NadiaMartine ⍭ MarieLise Lotte ⍭ CarolineLuisaStineJuneKineIngvild ⍭ June ⍭  Caroline

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

11 kommentarer

  • Carina Behrens sier

   OMG, den Bastille-versjonen var helt fantastisk. Repeat, repeat, repeat! Jeg tror for så vidt at «O Holy Night» er den sangen jeg elsker over alle julesanger, i alle mulige versjoner ♥︎ Tusen takk for tipset!

 1. John Lennon – Happy Xmas (War is over) og Chris Rea – Driving Home For Christmas, disse er mine to favoritter :D

 2. Jeg er så til de graaader nummer en, men ikke når det kommer til julegaver! De handler jeg inn i siste liten og det blir aldri bra gaver, dessverre.. Hehe

  • Carina Behrens sier

   Gaver er det eneste jeg er litt god på, faktisk. Var ikke det før, men tror jeg har bedret meg, haha.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *