Fredagssoundtrack

Publisert i Musikk av
Fredagssoundtrack - Carina Behrens, carinabehrens.com

Dette er de tre sangene som har gått på repeat hos meg den siste uken, og da spesielt i dag. Jeg er alltid i særdeles godt humør på fredager (rart, eller hur) og derfor er det som regel på fredager jeg hører mest musikk.

I kveld er det julebord med jobben, og jeg skal ha på meg sølvbukser (!!). Hva skal dere?

Legg igjen sangen du hører på mest for tiden, da!

Hvem visste at lillesøster Cyrus hadde en så fin stemme? Og så Labrinth, da. Alltid Labrinth ❤︎

Mye svensk musikk for tiden, og denne er bare fantastisk. Har vel hørt den over 100 ganger på den lille uka siden jeg oppdaget den. Om du kjenner igjen bakgrunnsmelodien er det fordi det er fra Hanz Zimmers soundtrack til filmen Den tynne, røde linjen.

Denne sangen fordi den får meg til å drømme om tørr asfalt, sol i nakken og solbriller ❤︎

Forrige innlegg Neste innlegg

6 kommentarer

 • Reply Karoline

  Fint innlegg. Må innrømme at ingen av sangene var helt min stil, men den siste av dem syns jeg virket som en fin flyte-på sang, sånn der man kan drømme seg bort og bare sveve til musikken og det er litt fint. Det jeg lytter desidert mest til for tiden er soundtracket til Disney’s Moana/Vaiana :)

  9. desember 2016 at 15:54
 • Reply Caroline

  Jeg elsker den første!

  9. desember 2016 at 21:23
 • Reply victoria

  oi, hører ikke forskjell på noah og mileys stemmer jeg, haha, klisslik!

  10. desember 2016 at 05:30
 • Reply Drea

  Jeg har fått helt dilla på Smoke av Moddi, Sleep baby sleep av Broods og Sleepwalking man av Sivert Høyem! <3

  10. desember 2016 at 07:33
 • Reply June

  Åh, likte den svenske! Og Noah har sjukt fin stemme. Jeg hører mye på Bishop briggs for tiden, etter et tips på bloggen til Pernille/Halcyonyouth, sååå bra.

  Jeg har et litt dumt spørsmål, haha: hvordan legger du til videoer fra youtube på bloggen nå? Youtube har forandret seg litt, og jeg finner ikke embed-koden?

  10. desember 2016 at 13:16
 • Reply Luisa - La Mar

  Fiiiin musikk <3 Har hørt så mye på Icona Pop før Nobel-konserten, hihi :)

  13. desember 2016 at 15:13
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like