Fleabag - Carina Behrens, carinabehrens.com

Fleabag

De siste dagene har jeg sett på en serie som heter Fleabag, og den er bare for god til å ikke tipse om. Den beskrives som en såkalt «feminist-komedie», men ser du ikke på deg selv som feminist, ikke la det skremme deg.

Serien er laget av Phoebe Waller-Bridge, som også spiller hovedrollen. Den er visst basert på et teaterstykke (som jeg aldri har hørt om), men den kunne like gjerne vært skapt for TV. IMDb skriver:

[…] about a young woman trying to cope with life in London whilst coming to terms with a recent tragedy.

Det høres deprimerende ut, men det er ikke det. Eller, den er det, men på en morsom og smart måte. Jeg kjenner meg godt igjen i hovedpersonen og situasjonene hun får seg selv i. Den har bare seks episoder, og den er både smart og unik. Jeg har i hvert fall ikke sett noe lignende. Dessuten elsker jeg England og London og alt som handler om engelskmenn og London, så denne er fin på mens jeg gråter en skvett fordi jeg ikke har vært i London på alt for lenge.

Du burde virkelig se Fleabag. Du finner den på… Internett…


Publisert

i

av

Kommentarer

3 kommentarer til “Fleabag”

 1. Pernille avatar

  Ja! Elsker fleabag. Er så heldig å kunne se det på BBC iplayer her i Skottland, men har ikke tipset om det til venner fordi jeg ikke vet hvor ellers man kan se det. Vil du dele hvor du får sett det?

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   EEeehm. Google? ?

 2. krabbefisken avatar
  krabbefisken

  man bruker google chrome,og installerer appen: https://chrome.google.com/webstore/detail/beebs-access-bbc-iplayer/opmliiafmgjkgkfadkpomlefdllhajdi

  Man kan da benytte BBC’s «IPlayer » og se programmene når man ønsker…live eller i opptak.

  IPlayer er sperret for bruk utenfor UK,men med denne appen går det bra.

  Husk å trykke «yes» nårdu blir spurt om du har betalt tvlisens i UK….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *