Carina Behrens, carinabehrens.com

En kald bris

Det der ↑ er meg akkurat nå. Det der er meg hver eneste kveld i ukedagene. Trøtt og sliten, sminke i rynkene, tørre lepper. Grumsete.

Å skulle blogge hver dag startet som noe gøy, noe som skulle tvinge meg til å utvide horisontene, jobbe mer aktivt med kreativiteten, tvinge meg selv til å se verden med nye øyne. Nå sitter jeg her, to måneder og to dager senere. Jeg har hoppet over to dager (ikke nå, og ikke etter hverandre) av diverse grunner, og en del av innleggene har vært særdeles uinspirerte og lite kreative.

Jeg skal ikke være for streng med meg selv, dette er en læringskurve. Med tanke på hvordan jeg var før jeg gikk inn i denne utfordringen (noen ganger blogginnlegg flere ganger om dager, andre ganger en måned eller fler i mellom) så har jeg vel egentlig klart meg ganske bra så langt.

Jeg er inni en periode der jeg nok ikke ville blogget, hadde det ikke vært for denne utfordringen. Dagene er lange, selv om dagslyset er kort. Når jeg våkner er det natt, når jeg drar fra jobb er det natt. Innen jeg har spist middag er klokken halv ni, kanskje ni, og så må jeg blogge og så må jeg sove, og sånn går no dagan.

Og dere, ikke misforstå, jeg skal ikke gi meg. Jeg skal nå målet mitt med å blogge hver dag (selv om jeg på en måte allerede ikke har nådd det). Jeg bare følte for å gi dere en slags forklaring. Jeg vil egentlig ikke kalle det en unnskyldning, men det er på en måte det. Ikke for deres skyld, men for min.

Noen ganger hjelper det å klage. Og det føles som at dette er det mest ærlige jeg har skrevet på lenge, er det ikke rart? Jaja, jeg har fått sagt mitt, og nå føles det litt som at jeg får en ny start igjen. Er det ikke herlig? ♥︎


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

5 kommentarer til “En kald bris”

 1. Stine Friis avatar

  Mmmmm. Kjenner meg igjen i den uinspirerte tåka. Det er noe med vinteren ass. Det er helt umulig å få tatt bilder, siden dagslyset er borte før jeg er hjemme fra jobb, og mørket gjør meg å så trøtt. Haha! Men med jula kommer nok en opptur igjen <3

 2. Caroline avatar

  Det er kanskje disse innleggene jeg liker best <3

 3. Charlotte avatar

  Vinteren tar virkelig knekken på motivasjonen og inspirasjonen. Jeg liker virkelig ikke dette mørket, hah! Jeg hadde nok ikke klart å blogge hver eneste dag, hadde det ikke vært for denne utfordringen. Samtidig kjenner jeg på en liten mestringsfølelse over at jeg faktisk har klart å opprettholde utfordringen – så takk for det, hihi!! :-D Skal også sies at jeg liker slike innlegg som dette <3

 4. Milla avatar

  Fine vakre du. Kjenne meg så igjen. Eg slutta heilt med blogging kvar dag. Mest fordi det blei for kjedlig for leserane med faste spalter. Eg e der at uten faste spalter så klare eg ikje å gjør som du. Syns du e rå. Du e ein inspirasjon.

 5. Gitte avatar
  Gitte

  Jeg synes det er forskjell på å gjengi/bemerke tingenes tilstand, og det å unnskylde seg (eller klage). Synes du gjør førstnevnte – noen ganger er det trått, og det er helt greit. Jeg er ganske dårlig på å fortsette på ting som allerede er «brutt». Det er faktisk en av de tingene jeg har mest lyst til å forbedre – holde motet oppe selv om det går ganske skeis på veien, og rette opp i det. Hvis jeg føler at dagen får en dårlig start (jeg står opp senere en planlagt, ting tar lang tid), og jeg mest lyst til å gi opp og avfeie dagen totalt, og vente med å begynne prosjektene mine til neste dag. Prøver å minne meg selv på at en GPS alltid ber meg om å ta en u-sving hvis jeg kjører feil, ikke ber meg kjøre hjem og starte på nytt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *