Wes Anderson, H&M - Carina Behrens, carinabehrens.com

Wes Anderson gjør H&Ms julereklame

Nå er det faktisk to år siden jeg feiret jul sist. Jeg var jo i Thailand i fjor, og både jul og nyttår ble feiret der. Men, det blir jo ikke det samme. Så, i år er jeg fast bestemt på å ta imot julen med åpne armer. Jeg har slitt med å få julestemning tidligere, men i år skal jeg jobbe aktivt for å få det.

Med tanke på at jeg bor aleine her i Stockholm, og flytter hjem til Oslo igjen den 22. desember, så blir det lite pynting og sånn før jeg er tilbake. Men innen det har jeg tenkt å henge på julemarked, se på julefilmer og spise masse julegodteri.

Derfor var det perfekt at selveste Wes Anderson (The Grand Budapest Hotel, Moonrise Kingdom) har laget butikkjeden H&Ms nye julereklame! Wes Anderson er liksom den perfekte eventyrskaperen for voksne. Jeg synes det er umulig å ikke drømme meg vekk i de rare, klønete (på en nøye perfeksjonert måte) historiene han forteller.

Jeg liker også hvordan H&M har våget å gå vekk fra det verste motemaset denne julen, og heller velger å holde det enkelt. Det enkle er ofte det beste!

Hva synes du?

Publisert

i

av

Kommentarer

5 kommentarer til “Wes Anderson gjør H&Ms julereklame”

 1. victoria avatar

  HM burde gi sweatshop-arbeiderne sine en stor julebonus.

 2. victoria avatar

  aaaah, takk for det faktisk! haha, skjønner liksom aldri hvor jeg skal finne ut av det, bra HM, bra dere tar litt initativ. Zara og Topshop, buuuuu! Boikott fra nå av, haha

  1. victoria avatar

   OG absolutt veldig veldig søt reklame :D

 3. Milla avatar

  Adrian Brody. My God. Og Wes Anderson ass. Fint.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *