SnapKollektivet - Carina Behrens, carinabehrens.com

Låt mig skryta om några tjejer

Jeg tror de fleste av dere har fått med dere at jeg er med på noe som heter SnapKollektivet på Snapchat. Vi er en gjeng jenter aka. bloggere, som har gått sammen om en konto der vi snakker om alle mulige slags tema. Dette med det håp å vise at hverdagen kan være både fin og mindre fin, på godt og vondt, og forhåpentligvis dermed bidra til et mer åpent og inkluderende samfunn.

Det er noen fantastiske jenter som er med på prosjektet (inkludert meg selv, hehehe), og jeg kom på at jeg aldeles ikke har skrytt nok av dem. Så jeg tenkte jeg kunne skrive noen ord om disse jentene jeg så tilfeldig og heldigvis har fått blitt kjent med via SnapKollektivet ❤︎

SnapKollektivet - Carina Behrens, carinabehrens.com

Luisa

Jeg skulle ønske jeg hadde hennes engasjement. Å høre Luisa snakke om noe hun engasjerer seg i og interesserer seg for er helt fascinerende, og utrolig interessant! Jeg føler at jeg lærer noe nytt av henne hver dag, og jeg skulle ønske jeg brant for noe sånn som hun gjør.

Milla

Jeg skulle ønske jeg hadde hennes kjærlighet. Ingen er så genuint gode og medmenneskelige som Milla! Og den latteren, herregud, smelt! Sønnen hennes er heldig som har henne som mamma. (Og, må jo nesten nevne talentet hennes også, for noen bilder og for noen tegninger!)

Linn

Jeg skulle ønske jeg hadde hennes mot. Linn har virkelig gått ut av komfortsonen ved å prate om både psykdom og partnervold. Hun er en av de modigste jeg vet om, og en av Norges viktigste feministstemmer i dag!

Lisa

Jeg skulle ønske jeg hadde hennes dyrehjerte. Det er lenge siden jeg har møtt noen som er så glad i dyr som Lisa. Hun har både kunnskapen og hjertet på rett sted, og jeg har lært masse om dyrs rettigheter og urettferdigheten som skjer med dem. Dere vet, sånne ting mange av oss dessverre lukker øyne og øre til.

Tine Katrine

Jeg skulle ønske jeg hadde hennes ferdigheter. Tine Katrine er utrolig dyktig på både å ta bilder og å skrive. Første gang jeg kom over Tine Katrines blogg var for et eller to år siden, under NaNoWriMo. Jeg tror ikke hun vet det, men hun var en stor motivasjon for meg back then. (Selv om jeg til slutt ikke klarte å fullføre.)

Thea

Jeg skulle ønske jeg hadde hennes språk. Jeg slutter aldri å bli imponert, og litt misunnelig, når jeg leser tekstene til Thea. Hun kan få den minste lille ting til å høres romantisk og sårt ut. Beskrivelsene hennes får meg til å drømme meg bort, til og med i Oslo.

Lise Lotte

Jeg skulle ønske jeg hadde hennes attitude. Lise Lotte er ei skikkelig tøff dame med bein i nesa. Jeg får inntrykk av at hun ikke bryr seg mye om hva andre synes, og det er et trekk jeg virkelig misunner hos folk! Unner dem, så klart, men også misunner.

Marie

Jeg skulle ønske jeg hadde hennes kreativitet. Altså, det Marie klarer å få ut av sosiale medier og tekst er ganske imponerende. Ingen kunne klart å gjøre en bank så underholdende som henne!

+

Ikke minst må jeg nevne fine Caroline og Karen Anna som begge var med fra start, men har valgt å ikke være med lenger. Hadde det ikke vært for dem, hadde vi ikke vært det SnapKollektivet vi er i dag ❤︎

Sånn, der fikk jeg spredd litt positivitet ut i verden. Jeg håper dere følger dem alle sammen, og ikke minst at du sjekker ut SnapKollektivet om du ikke allerede har gjort det. På søndag er det min tur igjen og jeg skal åpne et nytt tema som jeg tror blir skikkelig kleint.

God fredag, godtfolk!

Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

13 kommentarer til “Låt mig skryta om några tjejer”

 1. Luisa - La Mar avatar

  Carina ❤️ For en gjeng. Og du er en så viktig del av den! Du er god, kul, kreativ og inspirerende på så mange vis. Du er så innmari flink og lærer villig bort (og når jeg ikke greier å lære så bare fikser du det for meg). Og så er du en innmari god venninne, du er åpen, ærlig og lojal. Smilet ditt har smittet fra første gang jeg så det! Jeg er så glad for at vi kom over hverandres blogger, og at vi har holdt kontakten på et vis i så mange år.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Aaaw, tusen takk ❤︎ Jeg også er så glad for at vi fant hverandre. Hva skulle jeg gjort uten deg?

 2. Milla avatar

  Åh. Kjære vakre Carina <3 Eg sko ønska eg hadde ditt mot, dine skriveferdigheter og din utstråling. Makan for ei dama du e. Og for ein fin gjeng me e. Hallemåne. Blir stolt og rørt av detta. TAKK for at du fins.

 3. Martine avatar

  Åh, jeg må si meg helt enig i de fine ordene du skriver. Jeg elsker SnapKollektivet, jeg. Og jeg forteller alle vennene mine om det, og ber de legge dere til på snapchat. Også plager jeg dem ca daglig og sier «har du sett dagens story?? Følg med, så bra!» eller «I dag er ** på, du MÅ følge med» haha! Stå på <3

 4. Caroline avatar

  Aw, for noen fine ord. Helt enig!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   <3

 5. Frida avatar

  Dere er så fine alle sammen :D Snapkollektivet er så flott å følge, det er så ekte, nært, menneskelig, sårt, gøyalt, spennende, lærerikt, bare alt bra! Hurra for dere!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk, Frida! Det er akkurat de tingene vi håper å få til :D

 6. Kinemora avatar

  Dere er fantatiske alle samen <3

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Yay :D <3

 7. June avatar

  Dere er ganske fantastiske, jeg er så imponert over det dere har fått til!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk <3

 8. Charlotte avatar

  Dere er rimelig fantastiske hele gjengen! Og så heldige dere alle er, som kan være med på noe så fantastisk og viktig i dagens samfunn <3 Dere gjør en fantastisk jobb!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *