Låt mig skryta om några tjejer

13 kommentarer
Inspirasjon
SnapKollektivet - Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg tror de fleste av dere har fått med dere at jeg er med på noe som heter SnapKollektivet på Snapchat. Vi er en gjeng jenter aka. bloggere, som har gått sammen om en konto der vi snakker om alle mulige slags tema. Dette med det håp å vise at hverdagen kan være både fin og mindre fin, på godt og vondt, og forhåpentligvis dermed bidra til et mer åpent og inkluderende samfunn.

Det er noen fantastiske jenter som er med på prosjektet (inkludert meg selv, hehehe), og jeg kom på at jeg aldeles ikke har skrytt nok av dem. Så jeg tenkte jeg kunne skrive noen ord om disse jentene jeg så tilfeldig og heldigvis har fått blitt kjent med via SnapKollektivet ❤︎

SnapKollektivet - Carina Behrens, carinabehrens.com

Luisa

Jeg skulle ønske jeg hadde hennes engasjement. Å høre Luisa snakke om noe hun engasjerer seg i og interesserer seg for er helt fascinerende, og utrolig interessant! Jeg føler at jeg lærer noe nytt av henne hver dag, og jeg skulle ønske jeg brant for noe sånn som hun gjør.

Milla

Jeg skulle ønske jeg hadde hennes kjærlighet. Ingen er så genuint gode og medmenneskelige som Milla! Og den latteren, herregud, smelt! Sønnen hennes er heldig som har henne som mamma. (Og, må jo nesten nevne talentet hennes også, for noen bilder og for noen tegninger!)

Linn

Jeg skulle ønske jeg hadde hennes mot. Linn har virkelig gått ut av komfortsonen ved å prate om både psykdom og partnervold. Hun er en av de modigste jeg vet om, og en av Norges viktigste feministstemmer i dag!

Lisa

Jeg skulle ønske jeg hadde hennes dyrehjerte. Det er lenge siden jeg har møtt noen som er så glad i dyr som Lisa. Hun har både kunnskapen og hjertet på rett sted, og jeg har lært masse om dyrs rettigheter og urettferdigheten som skjer med dem. Dere vet, sånne ting mange av oss dessverre lukker øyne og øre til.

Tine Katrine

Jeg skulle ønske jeg hadde hennes ferdigheter. Tine Katrine er utrolig dyktig på både å ta bilder og å skrive. Første gang jeg kom over Tine Katrines blogg var for et eller to år siden, under NaNoWriMo. Jeg tror ikke hun vet det, men hun var en stor motivasjon for meg back then. (Selv om jeg til slutt ikke klarte å fullføre.)

Thea

Jeg skulle ønske jeg hadde hennes språk. Jeg slutter aldri å bli imponert, og litt misunnelig, når jeg leser tekstene til Thea. Hun kan få den minste lille ting til å høres romantisk og sårt ut. Beskrivelsene hennes får meg til å drømme meg bort, til og med i Oslo.

Lise Lotte

Jeg skulle ønske jeg hadde hennes attitude. Lise Lotte er ei skikkelig tøff dame med bein i nesa. Jeg får inntrykk av at hun ikke bryr seg mye om hva andre synes, og det er et trekk jeg virkelig misunner hos folk! Unner dem, så klart, men også misunner.

Marie

Jeg skulle ønske jeg hadde hennes kreativitet. Altså, det Marie klarer å få ut av sosiale medier og tekst er ganske imponerende. Ingen kunne klart å gjøre en bank så underholdende som henne!

+

Ikke minst må jeg nevne fine Caroline og Karen Anna som begge var med fra start, men har valgt å ikke være med lenger. Hadde det ikke vært for dem, hadde vi ikke vært det SnapKollektivet vi er i dag ❤︎

Sånn, der fikk jeg spredd litt positivitet ut i verden. Jeg håper dere følger dem alle sammen, og ikke minst at du sjekker ut SnapKollektivet om du ikke allerede har gjort det. På søndag er det min tur igjen og jeg skal åpne et nytt tema som jeg tror blir skikkelig kleint.

God fredag, godtfolk!

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

13 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.