Skrivemusikk

Publisert i Musikk av
Skrivemusikk - Carina Behrens, carinabehrens.com

Akkurat nå sitter jeg på toget hjem til Oslo. Og er det én ting jeg virkelig liker å gjøre på tog, så er det å høre på musikk. Musikk som setter i gang følelser, får tanker til å spinne, får inspirasjonen til å krype opp og ut fra sitt mørke hull.

Tenkte jeg kunne dele spillelisten jeg lagde for litt siden, for nettopp dette formålet. Den har ikke så mange sanger enda, fordi jeg har bestemt meg for å være litt mer nøye med hvilke sanger jeg legger til i listene mine, slik at jeg får et «nærere forhold» til dem. (Spotify-biblioteket mitt er helt kaos, jeg må ta en skikkelig rydderunde snart.)

I am a writer - Carina Behrens, carinabehrens.com

Denne listen består mest av akustisk musikk, mye piano og instrumentalt. Mye trist. Jeg har merket meg med årene at det garantert er trist musikk som vekker mest følelser hos meg. Det er også den type musikk som inspirerer meg aller mest, og som vekker skrivelysten for fullt.

Trykk på bildet for å komme til spillelisten, og tips meg gjerne om dere vet om en sang dere tror kunne passe inn ♥︎

Bilde av John Towner.

Forrige innlegg Neste innlegg

10 kommentarer

 • Reply Milla

  Eg syns det e så godt å ha fonne deg. Og at me begge like trist musikk. Me har mye te felles «du och jag». Og eg digge deg.

  17. november 2016 at 22:01
  • Reply Carina Behrens

   Åh, tusen takk, Milla. Dette var fint! Det samme kan jeg si om deg ♥︎ Loves ya!

   21. november 2016 at 16:25
 • Reply Caroline

  Jeg blir noen ganger litt for trist av trist musikk, så jeg må være litt forsiktig med det, haha. Men jeg liker filmmusikk, som gjerne bygger seg opp. Og gjør at man føler at man er sterk og kan klare mye, om du skjønner. Takk for tips!

  17. november 2016 at 23:06
  • Reply Carina Behrens

   Ah, jeg skjønner. Samme her egentlig, men på den annen side er jeg mest inspirert når jeg er trist også, tror jeg. Må lære meg å finne en balanse der :)

   21. november 2016 at 16:24
 • Reply pernille

  Jeg syns Sigur Rós er den beste musikken å skrive, lese eller generelt jobbe til! Så mektig og fint, men samtidig ikke for fostyrrende.

  20. november 2016 at 11:44
  • Reply Carina Behrens

   Sigur Rós er fantastisk! Må legge til noen av han <3

   21. november 2016 at 16:20
 • Reply Luisa Fernanda del Mar

  Denne må jeg følge! Jeg skriver best med musikk som får meg til å føle <3

  22. november 2016 at 15:13
  • Reply Carina Behrens

   Samme her <3

   23. november 2016 at 11:32
 • Reply Kinemora

  Jeg hører alt for mye på trist musikk og det er ofte derfra jeg henter inspirasjon til å skrive.

  23. november 2016 at 12:55
  • Reply Carina Behrens

   ?

   23. november 2016 at 13:04

  Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like