Skrivemusikk

10 kommentarer
Musikk
Skrivemusikk - Carina Behrens, carinabehrens.com

Akkurat nå sitter jeg på toget hjem til Oslo. Og er det én ting jeg virkelig liker å gjøre på tog, så er det å høre på musikk. Musikk som setter i gang følelser, får tanker til å spinne, får inspirasjonen til å krype opp og ut fra sitt mørke hull.

Tenkte jeg kunne dele spillelisten jeg lagde for litt siden, for nettopp dette formålet. Den har ikke så mange sanger enda, fordi jeg har bestemt meg for å være litt mer nøye med hvilke sanger jeg legger til i listene mine, slik at jeg får et «nærere forhold» til dem. (Spotify-biblioteket mitt er helt kaos, jeg må ta en skikkelig rydderunde snart.)

I am a writer - Carina Behrens, carinabehrens.com

Denne listen består mest av akustisk musikk, mye piano og instrumentalt. Mye trist. Jeg har merket meg med årene at det garantert er trist musikk som vekker mest følelser hos meg. Det er også den type musikk som inspirerer meg aller mest, og som vekker skrivelysten for fullt.

Trykk på bildet for å komme til spillelisten, og tips meg gjerne om dere vet om en sang dere tror kunne passe inn ♥︎

Bilde av John Towner.

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

10 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.