Mine tre favorittkomedier

6 kommentarer
Film
Komedier - Get Him to the Greek - Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg er med i en temautfordring, og temaet for denne uken er humor. Jeg hadde egentlig store planer om å skrive noe skikkelig morsomt (!!), men siden jeg dro til Oslo på torsdag har jeg rett og slett ikke hatt tid. Jeg tenkte derfor at jeg heller kunne dele tre komedier som er noen av mine absolutte favoritter. Sånne som jeg ser igjen og igjen og ler like mye av hver gang.

De er alle tre skikkelig tåpelige og skikkelig enkle, men det er akkurat sånn jeg liker dem: litt over kanten! Hva er din favorittkomedie?

Get Him to the Greek

I Love You, Man

Baby Mama

De andre bloggerne som er med:

Milla ⍭ NadiaMartine ⍭ MarieLise Lotte ⍭ CarolineLuisaStineJuneKineIngvildAngela ⍭ June ⍭  Elise ⍭  Caroline

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.