Må se #6: Birth of a Book

Publisert i Inspirasjon av
Birth of a Book - Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg jobbet, jeg trente, jeg lagde middag og jeg spiste middag. Plutselig var klokka halv ti. Det er ikke bare bare å jobbe til klokka 18 og legge seg 22 hver dag. Det er liksom ikke så mye tid i mellom til å faktisk leve. Men jeg legger meg ikke til å sove klokka 22 da, jeg bare skrur av all teknologi og leser til jeg blir trøtt.

Og det er en fin overgang til denne fine lille videosnutten jeg vil dele med dere, Birth of a book. Denne lille filmen er fantastisk fin, og viser hvordan bøker blir laget. På den gode, gammeldagse måten. Ikke historien, men selve boka, produktet som du sitter igjen med i hånda. Veldig inspirerende!

Vi kan alle trenge et lite avbrekk i valgnatten, eller hur? ?

Forrige innlegg Neste innlegg

1 kommentar

  • Reply Luisa Fernanda del Mar

    Åh, denne var fin! Så fascinerende, ble helt oppslukt.

    13. november 2016 at 21:23
  • Legg igjen en kommentar

    Kanskje du også vil like