Jeg stikker hjem

10 kommentarer
Hverdagen
Carina Behrens, carinabehrens.com

Damn, det her med å blogge hver dag begynner å bli vanskelig, ass. Tiden og energien strekker ikke til akkurat nå. Det skjer greier om dagen! I dag har jeg brukt hele dagen (etter jobb) på å rydde rommet, sånn skikkelig. Jeg drar nemlig hjem i morgen, på skikkelig langhelg. Blir i Oslo helt til mandag, woho! I mellomtiden skal det være visning på rommet mitt her, siden jeg jo flytter hjem i desember. Det kjennes fint, men også litt trist. Det er liksom slutten på et ganske stort kapittel, det her. Det er litt den samme følelsen som når du slår opp med noen. En følelse av tristhet og lettelse på samme gang. Men, det finnes ikke tvil om at dette er det rette for meg nå.

Men først, en langhelg med kjærestekos, julebord med en haug jenter jeg har savnet masse masse, familietid og vennetid. Det blir nok mye kaffe og øl på meg denne helgen! Og det skal bli så digg!

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

10 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.