Hvem er du på kino?

15 kommentarer
Hverdagen
Kino - Carina Behrens, carinabehrens.com

I kveld var jeg på kino og så Fantastic Beasts and Where to Find Them (♥︎), i en av Stockholms største kinosaler. Egentlig foretrekker jeg å se filmer i mindre saler fordi det gjerne er en høyere terskel for folk å være irriterende. Jeg må bare si det, jeg blir ofte helt satt ut av hvor tankeløse noen mennesker er. Så jeg tenkte at jeg kunne fortelle dere hva som irriterer meg mest med andre folk når jeg er på kino. Bare for å få det ut av systemet, liksom. Hvem av dem er du?

1. Den som sitter på mobilen

I dag satt det ei jente skrått over meg på raden foran. Typ fem ganger, minst, tok hun opp telefonen og leste nyheter, så på GIF-er og scrollet nedover både Twitter og Facebook. Og ikke i sånn ti sekunder per gang, neida. Hver gang satt hun med telefonen i fem minutter eller mer, uten å gjøre noe forsøk på å skjule den under et skjerf eller annet, som et vanlig menneske. Hun var amerikansk da, så hun vet kanskje ikke bedre…

2. Den som snakker

Jeg har ingenting i mot om du hvisker til selskapet ditt både titt og ofte, men når du begynner å snakke med vanlig stemme, gjerne når det er helt stille i filmen, da gir jeg deg stinkeye.

3. Den som har sett filmen før

Opptil flere ganger har jeg opplevd at det sitter tenåringsjenter rundt meg i salen, som tydeligvis har sett filmen før. Sist dette skjedde tror jeg var på den siste Hunger Games-filmen (det er som regel på denne typen filmer disse jentene dukker opp). Hvordan vet jeg at de hadde sett den før? Se nå! Følg med nå! Åh herregud, nå kommer han! Shhhhhh, nå kommer det!!!

Gidd, a!

4. Den som piller buser

Ikke tro jeg ikke ser deg!

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

15 kommentarer

  1. Den som piller buser. Men for det meste er jeg nok samme person som deg. Du har også de jentene som har lest boken, og sitter hele filmen «Det skjedde ikke i boka. Han dør i den tredje boka. Å, denne scenen har jeg gledet meg til!»

  2. Jeg er den som prøver å finne en stilling med å bevege meg konstant, eller prøver å få beina mine til å sovne, det er selvpining på høyt nivå, namnamnam.

  3. Lise-Marie sier

    Jeg er også en av de som hysjer på folk, heldigvis ikke kjæresten men de som sitter både bak, foran og på siden. Jeg ble til og med så sinna en gang at jeg snudde meg, så dem rett i øynene og sa: «Er det så jævlig vanskelig å holde KJEFT?!». De fniste godt etterpå, men begynte i alle fall å hviske. Det er de som snakker som irriterer meg aller mest. Hvis man vil diskutere filmen mens man ser den, ja da ser man den HJEMME!!!!

  4. Åh, jeg må komme meg på kino! Jeg kan finne på å hysje, blir streng, haha. Og mobilen må man virkelig legge bort, hallo, det er det som er digg med kino, man skal forsvinne inn i et univers på kino!

  5. Gitte sier

    Jeg har vært sykt irriterende på kino (minst) en gang – kjæresten og jeg dro for å se Twilight: New Moon bare for moro skyld. Vi lo under de romantiske scenene. Unnskyld alle Twilighters, kunne ikke dy meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *