Fem ting som irriterer meg i hverdagen

Publisert i Hverdagen av
Jack Nicholson - Ting som irriterer i hverdagen - Carina Behrens, carinabehrens.com

Til og med jeg, verdens mest tålmodige og snille menneske (…), kan bli irritert til tider. Men, siden det er så in å være negativ om dagen, tenkte jeg at jeg skulle prøve–det er tross alt svært uvant for meg (…). Her er en liste over noen få ting som irriterer meg i hverdagen:

 • Uhyggelige mennesker som jobber i butikk. Du jobber med service, yt service.
 • Folk som er uhyggelige mot folk som jobber i butikk. Du dør ikke av å smille, eller å si «hei» og «takk».
 • De som absolutt skal ha et eget sete til sekken/veska/beinet og ikke gidder flytte det før de absolutt må.
 • Når det koster penger å gå på offentlig do. Å tisse og bæsje burde være en menneskerett!
 • Mennesker som ikke vet hvordan de bruker en dobørste… ja, tenk litt på den.
Har du noen sånne greier som bare… rubs you the wrong way?
2. november 2016
/
Forrige innlegg Neste innlegg

16 kommentarer

 • Reply Caroline

  Hear hear!

  2. november 2016 at 21:27
 • Reply supermarie

  Har faktisk gjort klart et lignende innlegg, for jeg er i ferd med på KLIKKE på ting sjæl. Wait for it!

  2. november 2016 at 21:36
 • Reply Gitte

  Folk som ikke skakker på hodet for å se om offentlige doer er ledige, bare røsker hensynsløst i håndtaket. Eller folk som lener seg på stolper på t-banen slik at ingen andre kan holde seg fast (hæl til kinn noen ganger … eller forlenget arm). Noen ganger skjer det også når jeg alt holder rundt stolpen. Folk som skal være sykt gjerrige på poser for å spare penger (selv om kasseres foreslår flere), ødelegger dem og ber kasseren om nye poser + en ekstra helt gratis. «Oi, posene tåler jo ingenting.» Hnnnngh.

  2. november 2016 at 22:18
  • Reply Carina Behrens

   Haha, I feel ya!

   3. november 2016 at 16:09
 • Reply Charlotte

  Hahah!! Altså, alle disse punktene kjenner jeg meg igjen i! Nå jobber jeg i butikk (yter service altså), og hater når jeg spør om jeg skal hjelpe noen, og de faktisk ikke gidder å svare meg en gang. Bare knurrer litt, og går vekk.. hah!! Og dette med toaletter… For en med IBS (tarm-problemer) som meg, så er det helt grusomt å måtte løpe å ta ut en 10’er for å kunne få lette på trykket.. Tragisk! Elsker slike innlegg som dette jeg. Viktig å få ut litt irritasjon i blant!

  2. november 2016 at 22:32
  • Reply Carina Behrens

   Ååh, det hørtes ut som en slitsom sykdom :( Men ja, har jobbet i butikk og bar i mange år selv, og ufine kunder ødela dagene mine helt.

   3. november 2016 at 16:10
 • Reply Tine Katrine

  Enig enig enig!

  2. november 2016 at 22:49
 • Reply Ingvild

  Hahah ler :) så enig ass

  3. november 2016 at 00:24
 • Reply Sigrun

  Haha, så hjertens enig. Jeg har jobba i butikk i 4 år.. Det var alltid irriterende når du var veldig hyggelig mot kunden og sa takk for handelen og ha en fin dag til dem, og de enten ikke sier noe eller bare grynter og snur seg og går! Jeg kunne skrevet en hel bok om det jeg opplevde av rare kunder der ass, men jeg har egentlig taushetsplikt hahaha

  3. november 2016 at 07:49
  • Reply Carina Behrens

   Ja, ikke sant?! Sykt uhøflig! Du kan jo skrive en anonym bok? Jeg ville lest den ;)

   3. november 2016 at 16:11
 • Reply Lisa

  Gjett om … jeg irriterer meg over mye, men folk som tygger med munnen åpen er kanskje noe av det verste. Greit med unger, men er du 26 år bør du ha lært deg hvordan. Ellers kan jeg også irritere meg grønn på folk som lyver, jukser, eller aldri kan innrømme egne feil.

  3. november 2016 at 08:28
 • Reply Andrea

  Herregud ja. Slår også et slag for grupper som tar opp hele gangfeltet og i tillegg går sakte……

  3. november 2016 at 09:25
  • Reply Carina Behrens

   Åååååå jaaaa!!

   3. november 2016 at 16:15
 • Reply Ida

  Haha, enig med mye av det du nevner her! Jeg irriterer meg også over folk som står i veien eller sniker. Hvor vanskelig er det å flytte seg 1 meter nærmere veggen/ut av veien slik at du ikke blokkerer for alle andre? Det gjelder spesielt i byen, på kjøpesentre og lignende. Folk tar ofte veldig lite hensyn til andre :/

  3. november 2016 at 11:57
  • Reply Carina Behrens

   Folk som står i veien eller sniker er faktisk de verste. For eksempel de som står på feil side i rulletrappa, så man ikke kommer seg forbi… PUH LIS!

   3. november 2016 at 16:16

  Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like