Fem ting som irriterer meg i hverdagen

16 kommentarer
Hverdagen
Jack Nicholson - Ting som irriterer i hverdagen - Carina Behrens, carinabehrens.com

Til og med jeg, verdens mest tålmodige og snille menneske (…), kan bli irritert til tider. Men, siden det er så in å være negativ om dagen, tenkte jeg at jeg skulle prøve–det er tross alt svært uvant for meg (…). Her er en liste over noen få ting som irriterer meg i hverdagen:

 • Uhyggelige mennesker som jobber i butikk. Du jobber med service, yt service.
 • Folk som er uhyggelige mot folk som jobber i butikk. Du dør ikke av å smille, eller å si «hei» og «takk».
 • De som absolutt skal ha et eget sete til sekken/veska/beinet og ikke gidder flytte det før de absolutt må.
 • Når det koster penger å gå på offentlig do. Å tisse og bæsje burde være en menneskerett!
 • Mennesker som ikke vet hvordan de bruker en dobørste… ja, tenk litt på den.
Har du noen sånne greier som bare… rubs you the wrong way?

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

16 kommentarer

 1. Gitte sier

  Folk som ikke skakker på hodet for å se om offentlige doer er ledige, bare røsker hensynsløst i håndtaket. Eller folk som lener seg på stolper på t-banen slik at ingen andre kan holde seg fast (hæl til kinn noen ganger … eller forlenget arm). Noen ganger skjer det også når jeg alt holder rundt stolpen. Folk som skal være sykt gjerrige på poser for å spare penger (selv om kasseres foreslår flere), ødelegger dem og ber kasseren om nye poser + en ekstra helt gratis. «Oi, posene tåler jo ingenting.» Hnnnngh.

 2. Hahah!! Altså, alle disse punktene kjenner jeg meg igjen i! Nå jobber jeg i butikk (yter service altså), og hater når jeg spør om jeg skal hjelpe noen, og de faktisk ikke gidder å svare meg en gang. Bare knurrer litt, og går vekk.. hah!! Og dette med toaletter… For en med IBS (tarm-problemer) som meg, så er det helt grusomt å måtte løpe å ta ut en 10’er for å kunne få lette på trykket.. Tragisk! Elsker slike innlegg som dette jeg. Viktig å få ut litt irritasjon i blant!

  • Carina Behrens sier

   Ååh, det hørtes ut som en slitsom sykdom :( Men ja, har jobbet i butikk og bar i mange år selv, og ufine kunder ødela dagene mine helt.

 3. Haha, så hjertens enig. Jeg har jobba i butikk i 4 år.. Det var alltid irriterende når du var veldig hyggelig mot kunden og sa takk for handelen og ha en fin dag til dem, og de enten ikke sier noe eller bare grynter og snur seg og går! Jeg kunne skrevet en hel bok om det jeg opplevde av rare kunder der ass, men jeg har egentlig taushetsplikt hahaha

  • Carina Behrens sier

   Ja, ikke sant?! Sykt uhøflig! Du kan jo skrive en anonym bok? Jeg ville lest den ;)

 4. Gjett om … jeg irriterer meg over mye, men folk som tygger med munnen åpen er kanskje noe av det verste. Greit med unger, men er du 26 år bør du ha lært deg hvordan. Ellers kan jeg også irritere meg grønn på folk som lyver, jukser, eller aldri kan innrømme egne feil.

 5. Herregud ja. Slår også et slag for grupper som tar opp hele gangfeltet og i tillegg går sakte……

 6. Haha, enig med mye av det du nevner her! Jeg irriterer meg også over folk som står i veien eller sniker. Hvor vanskelig er det å flytte seg 1 meter nærmere veggen/ut av veien slik at du ikke blokkerer for alle andre? Det gjelder spesielt i byen, på kjøpesentre og lignende. Folk tar ofte veldig lite hensyn til andre :/

  • Carina Behrens sier

   Folk som står i veien eller sniker er faktisk de verste. For eksempel de som står på feil side i rulletrappa, så man ikke kommer seg forbi… PUH LIS!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *