Jack Nicholson - Ting som irriterer i hverdagen - Carina Behrens, carinabehrens.com

Fem ting som irriterer meg i hverdagen

Til og med jeg, verdens mest tålmodige og snille menneske (…), kan bli irritert til tider. Men, siden det er så in å være negativ om dagen, tenkte jeg at jeg skulle prøve–det er tross alt svært uvant for meg (…). Her er en liste over noen få ting som irriterer meg i hverdagen:

 • Uhyggelige mennesker som jobber i butikk. Du jobber med service, yt service.
 • Folk som er uhyggelige mot folk som jobber i butikk. Du dør ikke av å smille, eller å si «hei» og «takk».
 • De som absolutt skal ha et eget sete til sekken/veska/beinet og ikke gidder flytte det før de absolutt må.
 • Når det koster penger å gå på offentlig do. Å tisse og bæsje burde være en menneskerett!
 • Mennesker som ikke vet hvordan de bruker en dobørste… ja, tenk litt på den.
Har du noen sånne greier som bare… rubs you the wrong way?

Publisert

i

av

Kommentarer

16 kommentarer til “Fem ting som irriterer meg i hverdagen”

 1. supermarie avatar

  Har faktisk gjort klart et lignende innlegg, for jeg er i ferd med på KLIKKE på ting sjæl. Wait for it!

 2. Gitte avatar
  Gitte

  Folk som ikke skakker på hodet for å se om offentlige doer er ledige, bare røsker hensynsløst i håndtaket. Eller folk som lener seg på stolper på t-banen slik at ingen andre kan holde seg fast (hæl til kinn noen ganger … eller forlenget arm). Noen ganger skjer det også når jeg alt holder rundt stolpen. Folk som skal være sykt gjerrige på poser for å spare penger (selv om kasseres foreslår flere), ødelegger dem og ber kasseren om nye poser + en ekstra helt gratis. «Oi, posene tåler jo ingenting.» Hnnnngh.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Haha, I feel ya!

 3. Charlotte avatar

  Hahah!! Altså, alle disse punktene kjenner jeg meg igjen i! Nå jobber jeg i butikk (yter service altså), og hater når jeg spør om jeg skal hjelpe noen, og de faktisk ikke gidder å svare meg en gang. Bare knurrer litt, og går vekk.. hah!! Og dette med toaletter… For en med IBS (tarm-problemer) som meg, så er det helt grusomt å måtte løpe å ta ut en 10’er for å kunne få lette på trykket.. Tragisk! Elsker slike innlegg som dette jeg. Viktig å få ut litt irritasjon i blant!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ååh, det hørtes ut som en slitsom sykdom :( Men ja, har jobbet i butikk og bar i mange år selv, og ufine kunder ødela dagene mine helt.

 4. Ingvild avatar

  Hahah ler :) så enig ass

 5. Sigrun avatar

  Haha, så hjertens enig. Jeg har jobba i butikk i 4 år.. Det var alltid irriterende når du var veldig hyggelig mot kunden og sa takk for handelen og ha en fin dag til dem, og de enten ikke sier noe eller bare grynter og snur seg og går! Jeg kunne skrevet en hel bok om det jeg opplevde av rare kunder der ass, men jeg har egentlig taushetsplikt hahaha

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, ikke sant?! Sykt uhøflig! Du kan jo skrive en anonym bok? Jeg ville lest den ;)

 6. Lisa avatar

  Gjett om … jeg irriterer meg over mye, men folk som tygger med munnen åpen er kanskje noe av det verste. Greit med unger, men er du 26 år bør du ha lært deg hvordan. Ellers kan jeg også irritere meg grønn på folk som lyver, jukser, eller aldri kan innrømme egne feil.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Visste du at mange mennesker som irriterer seg over folk som tygger høyt muligens lider av en sykdom?? http://mentalfloss.com/article/67614/hate-sound-people-chewing-you-might-have-misophonia Sånt er litt gøy, synes jeg.

 7. Andrea avatar

  Herregud ja. Slår også et slag for grupper som tar opp hele gangfeltet og i tillegg går sakte……

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Åååååå jaaaa!!

 8. Ida avatar

  Haha, enig med mye av det du nevner her! Jeg irriterer meg også over folk som står i veien eller sniker. Hvor vanskelig er det å flytte seg 1 meter nærmere veggen/ut av veien slik at du ikke blokkerer for alle andre? Det gjelder spesielt i byen, på kjøpesentre og lignende. Folk tar ofte veldig lite hensyn til andre :/

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Folk som står i veien eller sniker er faktisk de verste. For eksempel de som står på feil side i rulletrappa, så man ikke kommer seg forbi… PUH LIS!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *