Dagens kontor - Carina Behrens, carinabehrens.com

Dagens kontor

Jeg er hjemme syk fra jobb i dag. Utenfor vinduet snør det og jeg har ligget under dyna i hele dag. Der har jeg tenkt å bli helt til i morgen tidlig, når jeg må prøve å komme meg på jobb igjen. Både jeg og Luisa kjente oss forkjølet da vi la oss lørdag kveld, men jeg følte meg egentlig fin i går, og trodde jeg hadde sluppet unna, men nei. Så i dag blir en sånn dag der jeg holder meg inne, ser på Modern Family og leser i boka jeg lånte på biblioteket i går, Felicia forsvänn. Den har fått en del blandede tilbakemeldinger, men personlig leste jeg 130 av 192 sider bare i går, så du kan trygt si jeg liker den så langt.

Håper dere har en strålende mandag ♥︎


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

11 kommentarer til “Dagens kontor”

 1. Lise-Marie avatar
  Lise-Marie

  Du er ikke alene :/ Jeg skulle sittet på lesesalen idag men endte opp hjemme i sengen med kakao og The Crown da jeg også har blitt forkjølet. God bedring!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Åneeeei. Jaja, kakao og The Crown er jo ikke så ille da ;) God bedring!

 2. Elin avatar

  God bedring :-) Håper du føler deg bedre i morgen!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk, jeg er bedre nå. Sånn bortsett fra at Trump blir president, da…

 3. Guro N. avatar

  Åh, så kjedelig! Jeg hater å være syk. Jeg fulgte linken til Goodreads for å lese om boken og den så veldig spennende ut, så den pluss Modern Family er vel ikke det verste tidsfordrivet når man er syk :-) God bedring!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, jeg anbefaler den altså. Lettlest og veldig interessant! Tusen takk <3

 4. Milla avatar

  NO. E ikje heilt i slaget eg heller itte ein lång helg med sykt barn. Ønske deg masse god bedring <3

  // Haha fargetegningbok du, takk søta! Og ja, LES Historian, eg syns den va kjempebra. Ein av mine all time favs. Og takk, mamma, r.i.p. , og søss e to fantastiske vesner som eg har fått æren av å ha/hatt som familie. Eg elske de to så høgt at det e ubeskrivelig <3

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Uff, god bedring til dere begge <333

 5. Charlotte avatar

  Er denne tiden på året igjen.. Føler jeg er mer syk på denne tiden, enn jeg er resten av året til sammen – helt håpløst! God bedring <3

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, virkelig. Både kropp og hode har vel litt vanskelig for å tilpasse seg de nye temperaturene. Takk <3

 6. victoria avatar

  good bedring <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *