Dagens kontor

11 kommentarer
Hverdagen
Dagens kontor - Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg er hjemme syk fra jobb i dag. Utenfor vinduet snør det og jeg har ligget under dyna i hele dag. Der har jeg tenkt å bli helt til i morgen tidlig, når jeg må prøve å komme meg på jobb igjen. Både jeg og Luisa kjente oss forkjølet da vi la oss lørdag kveld, men jeg følte meg egentlig fin i går, og trodde jeg hadde sluppet unna, men nei. Så i dag blir en sånn dag der jeg holder meg inne, ser på Modern Family og leser i boka jeg lånte på biblioteket i går, Felicia forsvänn. Den har fått en del blandede tilbakemeldinger, men personlig leste jeg 130 av 192 sider bare i går, så du kan trygt si jeg liker den så langt.

Håper dere har en strålende mandag ♥︎

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

11 kommentarer

 1. Lise-Marie sier

  Du er ikke alene :/ Jeg skulle sittet på lesesalen idag men endte opp hjemme i sengen med kakao og The Crown da jeg også har blitt forkjølet. God bedring!

  • Carina Behrens sier

   Åneeeei. Jaja, kakao og The Crown er jo ikke så ille da ;) God bedring!

  • Carina Behrens sier

   Tusen takk, jeg er bedre nå. Sånn bortsett fra at Trump blir president, da…

 2. Åh, så kjedelig! Jeg hater å være syk. Jeg fulgte linken til Goodreads for å lese om boken og den så veldig spennende ut, så den pluss Modern Family er vel ikke det verste tidsfordrivet når man er syk :-) God bedring!

  • Carina Behrens sier

   Ja, jeg anbefaler den altså. Lettlest og veldig interessant! Tusen takk <3

 3. NO. E ikje heilt i slaget eg heller itte ein lång helg med sykt barn. Ønske deg masse god bedring <3

  // Haha fargetegningbok du, takk søta! Og ja, LES Historian, eg syns den va kjempebra. Ein av mine all time favs. Og takk, mamma, r.i.p. , og søss e to fantastiske vesner som eg har fått æren av å ha/hatt som familie. Eg elske de to så høgt at det e ubeskrivelig <3

 4. Er denne tiden på året igjen.. Føler jeg er mer syk på denne tiden, enn jeg er resten av året til sammen – helt håpløst! God bedring <3

  • Carina Behrens sier

   Ja, virkelig. Både kropp og hode har vel litt vanskelig for å tilpasse seg de nye temperaturene. Takk <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *