Dagens kontor

11 kommentarer
Hverdagen
Dagens kontor - Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg er hjemme syk fra jobb i dag. Utenfor vinduet snør det og jeg har ligget under dyna i hele dag. Der har jeg tenkt å bli helt til i morgen tidlig, når jeg må prøve å komme meg på jobb igjen. Både jeg og Luisa kjente oss forkjølet da vi la oss lørdag kveld, men jeg følte meg egentlig fin i går, og trodde jeg hadde sluppet unna, men nei. Så i dag blir en sånn dag der jeg holder meg inne, ser på Modern Family og leser i boka jeg lånte på biblioteket i går, Felicia forsvänn. Den har fått en del blandede tilbakemeldinger, men personlig leste jeg 130 av 192 sider bare i går, så du kan trygt si jeg liker den så langt.

Håper dere har en strålende mandag ♥︎

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

11 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.