Besøk

Publisert i Hverdagen av
Luisa & Carina - Carina Behrens, carinabehrens.com

Det hemmelige besøket jeg snakket om er her. Luisa har kommet!!! Vi to har kjent hverandre i mange år via bloggen, og ble enda bedre kjent da vi begge ble med i SnapKollektivet, og nå er hun her, i Stockholm, med meg! Veldig gøy og spennende, med tanke på at vi aldri har møtt hverandre før. Er ikke det sykt? Følelsene jeg hadde rett før hun kom var skrekkblandet fryd – litt som nettdating. Hva om kjemien ikke ville være like bra i «virkeligheten»? Hva om vi ikke hadde noe å prate om? Hva om hun var en øksemorder? Hun hadde sikkert alle de samme tankene om meg. Heldigvis har det gått over all forventning.

I går dro jeg henne med på en heidundranes bytur i Stockholm, og i dag har vi egentlig bare gått rundt i Gamla Stan som to zombier. Men det har vært fint!

Vi snakkes mer i morgen, dere. Det er ett minutt til midnatt, så jeg kan med hånden på hjertet si at jeg fortsatt har klart å blogge hver dag så langt.

Forrige innlegg Neste innlegg

11 kommentarer

 • Reply Tine Katrine

  Så gøy og koselig :D

  6. november 2016 at 00:07
 • Reply Angela

  Så spennende og hyggelig! Du er helt rå som har skrevet daglig så langt.

  6. november 2016 at 06:17
  • Reply Carina Behrens

   Tusen takk :D

   9. november 2016 at 14:58
 • Reply Charlotte

  Så gøy!! Jeg gjorde noe av det samme i fjor. En venninne via blogg-verden spurte plutselig om jeg ville ha besøk til Bergen.. Jeg ble først litt skeptisk, men sa ja. Og jeg angrer ikke et sekund! Det var helt fantastisk gøy og jeg har fått en venn for livet. Og jeg har også klart å blogge hver dag etter utfordringer din – hurra!! :-D

  6. november 2016 at 13:27
  • Reply Carina Behrens

   Det er jo ikke så rart man er skeptisk, men jeg er alltid åpen for å møte nye folk :D

   9. november 2016 at 14:59
 • Reply June

  Ååh, så koselig at dere endelig har møttes!

  6. november 2016 at 23:11
 • Reply Anette

  Så kjekt!!! Kos dykk :D

  7. november 2016 at 00:27
 • Reply Milla

  Herregud så kosligt. Eg glede meg sånn te eg kan komma på oslobesøk te deg!!!! <3

  8. november 2016 at 08:51
  • Reply Carina Behrens

   Jaaaaaaa!

   9. november 2016 at 14:51
 • Reply victoria

  sååå koselig!

  10. november 2016 at 22:27
 • Reply Luisa Fernanda del Mar

  Du var heller ingen øksemorder, og det er jeg glad for!
  Takk for at jeg fikk komme på besøk til deg.
  På internett er du en favoritt, det er du også IRL <3

  11. november 2016 at 12:16
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like