Besøk

11 kommentarer
Hverdagen
Luisa & Carina - Carina Behrens, carinabehrens.com

Det hemmelige besøket jeg snakket om er her. Luisa har kommet!!! Vi to har kjent hverandre i mange år via bloggen, og ble enda bedre kjent da vi begge ble med i SnapKollektivet, og nå er hun her, i Stockholm, med meg! Veldig gøy og spennende, med tanke på at vi aldri har møtt hverandre før. Er ikke det sykt? Følelsene jeg hadde rett før hun kom var skrekkblandet fryd – litt som nettdating. Hva om kjemien ikke ville være like bra i «virkeligheten»? Hva om vi ikke hadde noe å prate om? Hva om hun var en øksemorder? Hun hadde sikkert alle de samme tankene om meg. Heldigvis har det gått over all forventning.

I går dro jeg henne med på en heidundranes bytur i Stockholm, og i dag har vi egentlig bare gått rundt i Gamla Stan som to zombier. Men det har vært fint!

Vi snakkes mer i morgen, dere. Det er ett minutt til midnatt, så jeg kan med hånden på hjertet si at jeg fortsatt har klart å blogge hver dag så langt.

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

11 kommentarer

  1. Så gøy!! Jeg gjorde noe av det samme i fjor. En venninne via blogg-verden spurte plutselig om jeg ville ha besøk til Bergen.. Jeg ble først litt skeptisk, men sa ja. Og jeg angrer ikke et sekund! Det var helt fantastisk gøy og jeg har fått en venn for livet. Og jeg har også klart å blogge hver dag etter utfordringer din – hurra!! :-D

    • Carina Behrens sier

      Det er jo ikke så rart man er skeptisk, men jeg er alltid åpen for å møte nye folk :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *