Besøk

11 kommentarer
Hverdagen
Luisa & Carina - Carina Behrens, carinabehrens.com

Det hemmelige besøket jeg snakket om er her. Luisa har kommet!!! Vi to har kjent hverandre i mange år via bloggen, og ble enda bedre kjent da vi begge ble med i SnapKollektivet, og nå er hun her, i Stockholm, med meg! Veldig gøy og spennende, med tanke på at vi aldri har møtt hverandre før. Er ikke det sykt? Følelsene jeg hadde rett før hun kom var skrekkblandet fryd – litt som nettdating. Hva om kjemien ikke ville være like bra i «virkeligheten»? Hva om vi ikke hadde noe å prate om? Hva om hun var en øksemorder? Hun hadde sikkert alle de samme tankene om meg. Heldigvis har det gått over all forventning.

I går dro jeg henne med på en heidundranes bytur i Stockholm, og i dag har vi egentlig bare gått rundt i Gamla Stan som to zombier. Men det har vært fint!

Vi snakkes mer i morgen, dere. Det er ett minutt til midnatt, så jeg kan med hånden på hjertet si at jeg fortsatt har klart å blogge hver dag så langt.

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

11 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.