Helga Flatland, konkurranse - Carina Behrens, carinabehrens.com

Adventskonkurranse: Vinn bøkene til Helga Flatland

I samarbeid med Aschehoug.

Konkurransen er avsluttet og en vinner er kontaktet. Takk til alle som deltok!

Dere, i dag er det faktisk første søndag i advent, og i den anledning tenkte jeg å kjøre i gang en liten adventskonkurranse! Jeg samarbeider litt med Aschehoug i den forstand at de sender meg bøker som jeg leser, og nylig fikk jeg tilsendt «Vingebelastning» av Helga Flatland. Jeg har hørt så mye bra om Flatlands bøker, og til og med vært på skrivekurs med henne (som jeg kan anbefale til alle som liker å skrive), så jeg spurte derfor forlaget om ikke de kunne tenke seg å bidra med to bøker som jeg kunne få dele ut til en av dere. Og det sa de et rungende ja til.

Bli hvis du kan-trilogien

Helga Flatland-konkurranse - Carina Behrens, carinabehrens.com

Fire unge barndomsvenner fra den samme bygda – Tarjei, Trygve, Bjørn og Kristian – verver seg til de norske styrkene i Afghanistan. Bare én av dem kommer hjem i live. Hvorfor dro de egentlig? Hva med de som er igjen? Hvilke krefter påvirker våre valg? Romanen handler om å vokse opp i, være omgitt av og bryte opp fra en trygghet som ikke lenger kjennes trygg.

Vingebelastning

Helga Flatland-konkurranse - Carina Behrens, carinabehrens.com

Andreas, 30 år, er akkurat det han er mest redd for å være: et uttrykk for sin tid og sin generasjon. Generasjon meg, der alle er blitt fortalt at de kan gjøre det de vil, bli hva de vil, og der lykke er mer et krav enn en forventning. Men hva skjer når livet ikke svarer til forventningene, og når ingenting er nok?

Tekst hentet fra Goodreads.

Hva må du gjøre?

Legg igjen en kommentar på dette innlegget, og du er med i trekningen av bøkene til Helga Flatland. Ja, det er helt sant, that’s it. Om du har bøkene selv kan du jo for eksempel gi de bort i julegave selv, eller dele konkurransen med noen andre som kanskje kunne hatt glede av å vinne :)

Jeg trekker en vinner neste søndag, altså andre søndag i advent!

Publisert

i

av

Kommentarer

34 kommentarer til “Adventskonkurranse: Vinn bøkene til Helga Flatland”

 1. pernille avatar

  Åh, for en bra konkurranse! Jeg leste min første bok av Helga Flatland denne måneden faktisk, Vingebelastning. Likte den veldig godt, så ville gitt den videre til noen til jul :)

 2. Lise-Marie avatar
  Lise-Marie

  Jeg har aldri lest noe av Helga Flatland, men jeg har veldig lyst til å lese flere bøker på norsk av norske forfattere! Jeg har dessverre blitt veeeeldig engelskifisert, og har veldig godt av å prøve meg på norsk litteratur. Morsomt med en sånn konkurranse. Bøker altså!

 3. Vilde avatar
  Vilde

  Åå så gøy!! Har lenge øsket å lese noen av bøkene til Flatland, spesielt Vingebelastning! Vært gøy med en nye bok eller to å kose seg med i jula!
  ?Krysser fingrene?

 4. Kine avatar
  Kine

  Ååå!!! Jeg har hatt trilogien og vingebelastning på listen min kjempelenge – men aldri kommet så langt som å gå til anskaffelse av de, så dette hadde jo vært perfekt! :) Kjempefin konkurranse!

 5. Solfrid avatar
  Solfrid

  så gøy! er veldig nysgjerrig på vingebelastning :)

 6. Nora avatar
  Nora

  Jeg er med!!

 7. neverendingcircles avatar

  «Bli hvis du kan» trilogien er jo bare fantastisk bra, så den hadde det vært fint å ha i bokhylla. «Vingebelastning» har jeg ikke lest, men det vil jeg gjerne gjøre noe med :)

 8. Nina N avatar
  Nina N

  Helt fantastisk! Jeg er stor-fan av Flatland og synes hun er av forfatterne i dag som klarer å skildre sammenhengen mellom indre prosesser og ytre uten at det blir så granskende at det havner i Tillerkategorien. Dessuten – nynorsk <3 !

  Jeg vil med gjerne være med i konkurransen :D

 9. Caroline avatar

  JA TAKK! For en fantastisk fin konkurranse.

 10. Malene NF avatar
  Malene NF

  Yes pretty please! Hilsen en lesehest fra sunnmøre, som for tiden er jobbsøkende i Oslo <3

 11. Ingrid E avatar
  Ingrid E

  Åh, for en fin bokpakke!

 12. Martine Hagerup avatar
  Martine Hagerup

  Det hadde vært veldig deilig å vinne litt lesestoff annet enn pensum til jul???
  Krysser fingre og tær??

 13. Ida avatar
  Ida

  Åhhhh for en flott konkurranse! Har hatt lyst til å lese hennes bøker lenge, spesielt Bli hvis du kan-troilogien! Hørt det er tåreframkallende lektyre. Krysser fingrene for at jeg vinner!
  Adventsklem fra meg

 14. Luisa - La Mar avatar

  Det var en fin konkurranse!

 15. Laila avatar
  Laila

  Åh, så gøy! De hadde vært fantastiske å vinne til jul! :D

 16. Astrid avatar
  Astrid

  Virker kjempe spennende ❤️

 17. Renate B avatar
  Renate B

  Wuhuu! God første søndag i advent! :):)

 18. Gitte avatar
  Gitte

  Oi, oi, oi! Har hørt så mye bra om Helga Flatland, så jeg er definitivt med!

 19. Guro avatar
  Guro

  Åh, de beste konkurransene er jo de hvor du kan vinne bøker! Jeg har lenge tenkt på å lese noe av Helga Flatland, men siden leselista vokser fortere enn jeg er i stand til å lese bøker, har jeg dessverre ikke kommet så langt enda.

 20. Ellen avatar
  Ellen

  Jeg er med, gøy for de som vinner :)

 21. Nina avatar
  Nina

  Jeg er med!! :)

 22. Janniche avatar

  JA TAKK!!
  For meg er Flatland et hittil ukjent bekjentskap, men nå krysser jeg fingrene for at vi skal bli bedre kjent (eller at jeg skal bli bedre kjent med henne iallefall ;-)).

 23. Mette avatar
  Mette

  Ja takk, jeg er gjerne med:)

 24. Jenny Louise avatar
  Jenny Louise

  For en fin adventskalender! Jeg slenger meg helt klart med på den. Det er så deilig å krølle seg sammen på sofaen, foran peisen med en god bok, nå når det er så mørkt ute atte hjælp <3

 25. Mari Riise avatar
  Mari Riise

  Jeg er med! ?☺️

 26. Hilde Marita avatar
  Hilde Marita

  Åh, ja! En konkurranse med bøker som premie må jo være det beste :D Spesielt når bøkene står på ønskelisten. :)

 27. Camilla avatar
  Camilla

  Aldri hørt om henne eller bøkerne, men kanskje hadde de blitt nye favoritter for en leseglad sjel :)

 28. Martha avatar
  Martha

  Så fin konkurranse og det virker som veldig interessante bøker ?

 29. Linn L. avatar

  Jeg tør jo ikke annet enn å melde meg på denne konkurransen:) De bøkene hørtes kjempeinteressante ut!

 30. Mari Rikke avatar
  Mari Rikke

  Jeg vil være med! :)

 31. Janne Olsen avatar
  Janne Olsen

  God førjulstid! Alltid fint å lese en ny forfatters bøker.

 32. Juul avatar
  Juul

  Så gøy! Helga Flatland har skrevet mye bra!

 33. Sofie avatar

  Åh, har lest alle bøkene, men likte dem så godt at jeg skulle ønske jeg hadde dem i bokhyllen min (hadde lånt dem på biblioteket da jeg leste dem)!

 34. Agnete avatar
  Agnete

  Åh, dette vil jeg gjerne være med på. Stesønnen min har varmt anbefalt HelgaFlatland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *