13 skumle filmer å se denne Halloween-helgen

9 kommentarer
Film
Skrekkfilmer, Halloween - Carina Behrens, carinabehrens.com

Teknisk sett er ikke Halloween før på mandag, men siden det sikkert er en haug med folk som skal på Halloween-fest i helga, ser jeg ikke hvorfor ikke vi andre skal kunne sitte hjemme og spise alt for mye godis mens vi ser på skrekkfilmer!

De av dere som har fulgt meg en stund, vet at jeg elsker skrekkfilmer. Jeg har ikke sett så mange etter at jeg flyttet til Stockholm, fordi jeg ikke tør å se de aleine, men jeg er på evig jakt etter den ene perfekte. Den som gir meg mareritt i flere uker etterpå, slik The Grudge gjorde da jeg var 16.

Derfor tenkte jeg å tipse dere om de som virkelig har satt sine dype spor hos meg.

Tips meg gjerne om skrekkfilmer som du har likt godt, jeg er som sagt på evig jakt etter den ene perfekte!

Vær så god og «njut»!

The Strangers (2008)

Denne her skremte meg skikkelig. Sånn… skikkelig. Måtte pause midt i og ringe en venn fordi jeg var så redd. Men, det er jo et godt tegn, sånn egentlig.

It Follows (2015)

En av de rareste og mest skremmende skrekkfilmene jeg har sett. Samt er soundtracket helt fantastisk!

Funny Games (2007)

Mindfuck deluxe (beklager språket). Denne psykologiske thrilleren er ikke for sarte sjeler.

The Purge (2013)

Jeg vet om flere som ikke likte denne, men jeg synes den er skikkelig bra. Leker med psyken vår, stiller oss spørsmål vi egentlig ikke vil svare på.

The Babadook (2014)

Gutten i denne filmen er helt fantastisk. Filmen virker litt corny til å begynne med, men blir bare bedre og bedre.

Sinister (2012)

Første gangen jeg så denne, var den helt OK. Jeg hadde bygd opp alt for mange forventninger. Andre gangen jeg så den ble jeg livredd. En fun fact: Når Ethan Hawke ser på ekle filmruller i filmen, ser han de for første gangen også i virkeligheten, nå alle reaksjonene hans i filmen er ekte.

Blair Witch Project (1999)

En klassiker. ‘Nuff said.

Frailty (2002)

Denne er det sikkert ikke så mange som har hørt om, men den er absolutt verdt en titt.

The Mist (2007)

Det sies at Stephen King har gått ut og sagt at han synes avslutningen var bedre i filmen enn i boka. Jeg tenker det sier sitt!

Lights Out (2016)

Dette er den siste skrekkfilmen jeg så, da jeg var på besøk hjemme i Oslo, og daaaamn girl. Jeg synes fortsatt det er litt ekkelt å skru av lyset om kvelden.

Og noen skrekkfilmer jeg ikke har sett, men vil se:

Don’t Breathe (2016)

The Witch (2015)

The Conjuring 2 (2016)

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

9 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.