Serieanbefalinger – akkurat nå

11 kommentarer
TV
Divorce, Serieanbefalinger - Carina Behrens, carinabehrens.com

Mange av helgene mine her i Stockholm tilbringer jeg i sofaen med taco, Pepsi Max og en film eller TV-serie. Denne helgen er ikke så annerledes (bortsett fra at jeg faktisk skal sosialisere meg senere). Men, derfor tenkte jeg at jeg kunne anbefale dere noen serier som jeg er litt obsessed med for tiden. Fortell meg gjerne om dere har sett, hva dere synes, eller en angefaling til meg, kanskje? ♥︎

Easy

Easy oppdaget jeg nylig, og jeg elsker den. For hver episode tar den for seg et kjærlighetsforhold og personene i det. Den tar for seg diverse problemer en kan støte på, når det kommer til kjemi og kjærlighet, og det er gjort på en veldig sjarmerende måte. Blant annet er Orlando Bloom med i en av episode, det kan jo ikke slå feil?!

Se den på Netflix.

Happy Valley

Det er en stund siden jeg så den første sesongen av Happy Valley, egentlig ved en slump, men én ting jeg husker er dette: det er en av de beste britiske krimseriene jeg har sett noensinne. Det finnes en sesong to, som jeg akkurat har startet på, og den er visstnok like bra som den første.

Se den på Netflix.

Divorce

Dette er den nye serien til Sarah Jessica Parker, og jeg må innrømme at jeg var skeptisk. Den har fått mange sammenligninger med Sex and the City, men jeg synes ikke den ligner. Selv om jeg likte SATC veldig godt, så vet jeg ikke om jeg hadde likt en lik serie i dag (hæ, klart jeg hadde). Jeg liker SJP veldig godt, og selv om jeg bare har sett to episoder av denne nye serien, som handler om et par som holder på å gå fra hverandre, er jeg ganske sikker på at jeg kommer til å fortsette å se.

Se den på HBO Nordic.

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

11 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.