Okay Kaya - Carina Behrens, carinabehrens.com

Den beste artisten du ikke har hørt om

Det er ikke sikkert du har hørt om Okay Kaya, mest sannsynlig ikke, men det er OK. Carina to the rescue. Det er helt tilfeldig at jeg kom over henne, i en artikkel på en eller annen nettside, som jeg leste kun fordi hun kommer fra samme sted som meg. Jeg hørte meg litt opp på henne og nå klarer jeg ikke stoppe.

Jeg vet ikke engang hvordan jeg skal beskrive musikken hennes. Det er som om jeg drømmer meg vekk til en helt annen verden når jeg hører musikken. Stemmen hennes er… overjordisk.

Visstnok er Okay Kaya (ekte navn: Kaya Wilkins) litt av et multitalent også. Jeg vet at hun tidligere har vært modell (kanskje fortsatt), og hun er med i Joachim Triers neste film. Nå bor hun i New York.

Born in New Jersey and raised in a small town just outside of Oslo, Norway, the 24-year-old first moved to New York City to pursue a career in modeling, but she ended up creating and releasing music for her friends. Source.

Jeg vet ikke hva det er, jeg blir helt i transe av henne, og håper hun fortsetter å lage musikk for evig tid. Og jeg håper at dere også liker det!

(Dessverre ligger det bare én sang på Spotify, men du kan finne det meste på Soundcloud eller ved å søke på YouTube.)


Publisert

i

av

Kommentarer

6 kommentarer til “Den beste artisten du ikke har hørt om”

 1. Caroline avatar

  Å, så herlig. <3

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, hun er helt fantastisk! Oppdaget hun for en stund siden, men er først den siste tiden jeg virkelig har lyttet.

 2. Frida avatar

  Wæh, for en stemme! :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, den er fantastisk!

 3. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Helt fantastisk <3 Takk for tipset!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Bare hyggelig :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *