Stockholm - Carina Behrens, carinabehrens.com

No party like an afterparty

I dag har jeg vært så fyllesyk at det har kjentes som jeg var døden nær. Jeg har hengt med hodet over doskåla opptil flere ganger og da jeg endelig kom meg i butikken for å kjøpe nødproviant (Pepsi Max og taco) klokka 20 var jeg fortsatt dårlig.

Flere av de jeg jobber med har gått på Berghs her i Stockholm, en av verdens beste kommunikasjonsskoler. Da skolen skulle feire 75 år i går hang jeg meg på. Det fløt av gratis sjampanje, billig øl og dårlig musikk (er det noen som synes det er kult med en fyr som spiller saksofon til låter fra fem år tilbake?). Det stoppet selvfølgelig ikke der, så det ble videre til noen andre utesteder og hjem først klokka 03 (om du tror det var sent: de jeg var med dro på etterfest til klokka 08…).

Nå skal jeg fortsette å spise godteri og drikke brus (med isbiter, så klart) og være fornøyd med at jeg faktisk klarte å skrive et blogginnlegg (med tanke på at jeg så vidt klarer å gå).

Plis fortell meg at det ikke bare er jeg som blir så fyllesyk?!

Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

5 kommentarer til “No party like an afterparty”

 1. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Uh, jeg misunnet deg ikke i går. Bra du overlevde :D
  Props for at du greide å blogge og for at du dro hjem kl 03.

 2. Ingvild avatar

  Haha å nei da… Du er ikke alene!

  Forresten er det kos at du er så ærlig og usminka når du skriver i blant. Like it! Nyt søndagskvelden videre :)

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Så hyggelig å høre! Både at jeg ikke er alene og at det er bra at jeg er litt usminka :) Ha en finfin søndag du også!

 3. Gitte avatar
  Gitte

  Var det ikke nylig en fyllesyk-studie som sa at slutten av 20-årene er de verste? Jeg var ute til rundt 04 da det var VM-afterparty. Ble syk (feber) i samme slengen, men det går greit. Heldigvis ingen kvalme involvert.

 4. victoria avatar

  Jeg ble helt insane fyllesyk på mandagen som var, drakk ikke så mye, men gurimalla, trodde jeg skulle kaste opp og dø

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *