No party like an afterparty

5 kommentarer
Hverdagen
Stockholm - Carina Behrens, carinabehrens.com

I dag har jeg vært så fyllesyk at det har kjentes som jeg var døden nær. Jeg har hengt med hodet over doskåla opptil flere ganger og da jeg endelig kom meg i butikken for å kjøpe nødproviant (Pepsi Max og taco) klokka 20 var jeg fortsatt dårlig.

Flere av de jeg jobber med har gått på Berghs her i Stockholm, en av verdens beste kommunikasjonsskoler. Da skolen skulle feire 75 år i går hang jeg meg på. Det fløt av gratis sjampanje, billig øl og dårlig musikk (er det noen som synes det er kult med en fyr som spiller saksofon til låter fra fem år tilbake?). Det stoppet selvfølgelig ikke der, så det ble videre til noen andre utesteder og hjem først klokka 03 (om du tror det var sent: de jeg var med dro på etterfest til klokka 08…).

Nå skal jeg fortsette å spise godteri og drikke brus (med isbiter, så klart) og være fornøyd med at jeg faktisk klarte å skrive et blogginnlegg (med tanke på at jeg så vidt klarer å gå).

Plis fortell meg at det ikke bare er jeg som blir så fyllesyk?!

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.