Vinn eget domene eller nytt design

12 kommentarer
Kreativt
Vinn eget domene eller nytt design - Carina Behrens, carinabehrens.com

Konkurransen er avsluttet og vinneren er kontaktet.

Er dere ikke enige i at det er på tide å ha en konkurranse? Ja ja ja. Jeg kan høre gledesropene helt til Sverige! Jeg tror dere kommer til å like premien også, dere kan til og med velge mellom to ulike, så vinneren får det som passer deres «situasjon» best.

Eget domene eller nytt WordPress-design

Premie 1: Det er mange av dere som blogger, men fortsatt gjør det på en begrenset gratistjeneste. Hvorfor ikke prøve å blogge på et eget domene? Med en egen hjemmeside har du friheten til å gjøre akkurat det du vil. Personlig bruker jeg wordpress.org og det er veldig likt gratistjenesten, bare med så utrolig mange flere muligheter. Dessuten er installeringen av dette gratis, og den hjelper jeg gjerne med! Den første premien er altså et eget domene med tilhørende webhotell + hjelp til oppsett og installering av wordpress.org.

Premie 2: Om du allerede har en egen hjemmeside, men er misfornøyd med hvordan den ser ut, har jeg en annen mulig premie: nemlig et valgfritt tema fra nettsiden Themeforest – den absolutt beste nettsiden for å kjøpe WP-temaer. Det er her jeg har kjøpt mitt nåværende, og det er her jeg har kjøpt flere andre jeg har hatt tidligere. Temaene her rangerer fra alt mellom $20 og $60, og du kan velge hvilket som helst. Inkludert i premien er også hjelp fra meg til å installere og sette opp, om du er usikker på hvordan du skal gjøre det selv.

Konkurranseregler:

  1. Lik bloggen min på Bloglovin’ og/eller Facebook.
  2. Om du skulle velge å dele konkurransen i sosiale medier kan du legge igjen en lenke til det.
  3. ↑ Om du gjør alle disse tingene, får du navnet ditt oppført flere ganger under den tilfeldige trekkingen av en vinner, og dermed øke dine egne vinnersjanser. Altså: å like på både B og F gir deg to oppføringer, om du deler på Facebook og Twitter får du TO TIL, dermed fire oppføringer til sammen.
  4. Skriv i kommentarfeltet hvilket av punktene over du har gjort + hvilken premie du vil ha.

Jeg kommer til å trekke en vinner tirsdag 25. oktober (fordi det er lønningsdag og fordi denne konkurransen ikke er sponset). Så kom igjen. Om du har sittet lenge og vurdert om du tør å satse eller ikke, eller stirret på pengene i sparebøssa, ikke nøl. THIS IS YOUR MOMENT!

Bildekilde.

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

12 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.