Vinn eget domene eller nytt design - Carina Behrens, carinabehrens.com

Vinn eget domene eller nytt design

Konkurransen er avsluttet og vinneren er kontaktet.

Er dere ikke enige i at det er på tide å ha en konkurranse? Ja ja ja. Jeg kan høre gledesropene helt til Sverige! Jeg tror dere kommer til å like premien også, dere kan til og med velge mellom to ulike, så vinneren får det som passer deres «situasjon» best.

Eget domene eller nytt WordPress-design

Premie 1: Det er mange av dere som blogger, men fortsatt gjør det på en begrenset gratistjeneste. Hvorfor ikke prøve å blogge på et eget domene? Med en egen hjemmeside har du friheten til å gjøre akkurat det du vil. Personlig bruker jeg wordpress.org og det er veldig likt gratistjenesten, bare med så utrolig mange flere muligheter. Dessuten er installeringen av dette gratis, og den hjelper jeg gjerne med! Den første premien er altså et eget domene med tilhørende webhotell + hjelp til oppsett og installering av wordpress.org.

Premie 2: Om du allerede har en egen hjemmeside, men er misfornøyd med hvordan den ser ut, har jeg en annen mulig premie: nemlig et valgfritt tema fra nettsiden Themeforest – den absolutt beste nettsiden for å kjøpe WP-temaer. Det er her jeg har kjøpt mitt nåværende, og det er her jeg har kjøpt flere andre jeg har hatt tidligere. Temaene her rangerer fra alt mellom $20 og $60, og du kan velge hvilket som helst. Inkludert i premien er også hjelp fra meg til å installere og sette opp, om du er usikker på hvordan du skal gjøre det selv.

Konkurranseregler:

 1. Lik bloggen min på Bloglovin’ og/eller Facebook.
 2. Om du skulle velge å dele konkurransen i sosiale medier kan du legge igjen en lenke til det.
 3. ↑ Om du gjør alle disse tingene, får du navnet ditt oppført flere ganger under den tilfeldige trekkingen av en vinner, og dermed øke dine egne vinnersjanser. Altså: å like på både B og F gir deg to oppføringer, om du deler på Facebook og Twitter får du TO TIL, dermed fire oppføringer til sammen.
 4. Skriv i kommentarfeltet hvilket av punktene over du har gjort + hvilken premie du vil ha.

Jeg kommer til å trekke en vinner tirsdag 25. oktober (fordi det er lønningsdag og fordi denne konkurransen ikke er sponset). Så kom igjen. Om du har sittet lenge og vurdert om du tør å satse eller ikke, eller stirret på pengene i sparebøssa, ikke nøl. THIS IS YOUR MOMENT!

Bildekilde.


Publisert

i

av

Kommentarer

12 kommentarer til “Vinn eget domene eller nytt design”

 1. Caroline avatar

  Wow, Carina! For en utrolig bra premie! Jeg følger deg på Bloglovin og Facebook og har delt konkurransen på Facebook, Twitter og på Snapchat <3 Vil gjerne vinne et nytt bloggdesign! :D PS: Så snill du er!

 2. Astrid avatar
  Astrid

  Da har jeg likt og delt på FB!

  Jeg er i oppstartsfasen av eget fotofirma så har ikke nåværende blogg/hjemmeside, men ååh så digg det hadde vært med litt hjelp på veien!

 3. Milla avatar

  Veldig bra konkurranse Carina, tommel opp gange to!

  // HÆ? Har du ikje sett Firefly? ÅÅÅh. Det e så bra. And the quotes tho. Priceless. Se se se!! :D

 4. Lisa avatar

  Fantastisk konkurranse! Krysser alt som krysses kan ?
  Likt alle steder og delt på bloggsiden min på FB og snapchat ??

 5. Martine avatar

  Aaah dette er jo himmelen av en konkurranse. Jeg har gjort alle punktene, til og med tørket støvet av twitter-kontoen min og delt konkurransen der og. Fikk jaggu sletta noen kleine tweets i samme slengen. Om jeg vinner *krysser fingra* så vil jeg veldig gjerne ha en design fra Themeforest, sikler nemlig på designene der minst en gang i uka.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Martine, du vant :D Jeg sender deg en mail!

 6. Ingvild avatar

  Denne konkurransen er bare fabulous da! Jeg har likt F+B, delt på fb og twitter :-) Og siden jeg har bloggno så ønsker jeg meg eget domene, altså premie 1.

 7. Charlotte avatar

  Å herregud!! For en konkurranse :-D Likt på bloglovin og Facebook + delt på Facebook! Jeg har kjøpt meg et domene for en stund tilbake, og er veldig lei av blogg.no nå, så et eget design hadde vært helt fantastisk altså! :-) Du er virkelig snill <3

 8. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Dette er helt klart den beste premien jeg noen sinne har sett. Siden jeg har det eget domene og nettopp fått nytt design så skal jeg gi de andre større vinnersjanse. Heldige den som vinner!

 9. Julie avatar
  Julie

  Sykt fint av deg å gjøre dette ut av egen lomme! Jeg har tenkt på å begynne å blogge i, tja… ett år snart, så det er på tide å få ræva i gir haha.

  Jeg har gjort punkt 1 (både F og B) og vil gjerne ha premie 2 om jeg er så heldig :)

 10. Brukne Vinger avatar

  Dette er jo premien jeg ønsker meg når det gjelder bloggen. Jeg har begynt å følge deg både på bloglovin og på bloggens facebook side. Selvsagt skal jeg dele dette innlegget i siste liten, sånn at andre får prøve seg også. Og jeg kunne gjerne tenke meg å vinne premie nr 2. Og hvorfor vil jeg vinne dette, jo fordi jeg er elendig på bloggdesign så dette ville være drømmen for en amatør som meg. Jeg ville bli så glad om jeg vinner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *