Vinterjakke - Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg ønsker meg: vinterjakker

Det er den tiden av året igjen. Den tiden når det er bittelitt kaldere for hver eneste gang du går ut døra, den tiden når varmeovner skrues på, skjerf og luer hamstres inn. Jeg hater å fryse, det er det verste jeg vet. Men jeg fryser ganske mye når det er kaldt, fordi jeg er dårlig på å kle meg varmt… Derfor har jeg bestemt meg for at jeg i år skal legge litt penger i en ordentlig vinterkåpe. Jeg har allerede en svart, lang en, men den er kjedelig, litt for tynn og knappene fungerer ikke. Så nå skal jeg ut og jakte på vinterjakker.

Det er så sjeldent jeg skriver om klær og stil her inne, men nå gjør jeg det. Jeg har saumfart nettbutikkene til butikker i nærheten av meg, og en av dagene skal jeg ut og kjøpe meg en vinterjakke. En ordentlig god og varm vinterjakke. Forhåpentligvis en av disse under ❤︎ Hvilken liker du best? Jeg tror jeg foretrekker 3, 4 eller 5. Eller 1 og 2. Jeg vet ikke.

Winter coats

1. Zara | 2. Zara | 3. Urban Outfitters | 4. Zara | 5. Mango

Har du sett deg ut en vinterjakke du vil ha i år?

PS: Ikke sponset innlegg, ikke sponsede lenker, ingenting er sponset.

Publisert

i

av

Kommentarer

16 kommentarer til “Jeg ønsker meg: vinterjakker”

 1. Anna avatar
  Anna

  Jag letar också jacka, och jag tycker det är jättesvårt. Egentligen vill jag ha 5 st olika att variera mellan, men det tycker inte min ekonomi att jag ska ha. Men det här var bra inspiration!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ikke sant?! Det skulle jeg også gjerne hatt, men heller én i ordentlig god kvalitet, enn fem skikkelig dårlige. Kvalitet over kvantitet når det kommer til å holde varmen. Lykke til!

 2. Lise-Marie avatar
  Lise-Marie

  Jeg har en boblejakke jeg har hatt i sikkert 2-3 år nå som jeg alltid henter frem når gradestokken runder -10. Men jeg skulle gjerne hatt en fin midt-i-mellom kåpe som dette her :)

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Når det gjelder vinterjakker er det virkelig kvalitet over kvantitet som teller, altså!

 3. Sigrun avatar

  Stemmer for nr 5, med et varmt skjerf og en varm cardigan/genser så er du rusta for det meste! Jeg går alltid opp en størrelse også, for da får jeg plass til den gode strikkegenseren! :) Lykke til med å finne en fin vinterjakke, det er ikke så lett det der.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Jeg gikk for nummer 4, den var så god og varm. Litt tjukkere enn de andre. Nummer 5 var den jeg hadde sett meg ut først, men så hadde de ikke min størrelse, og som du sier, det er så digg å ta en størrelse større for å få plass til gode varme klær under.

 4. Mari avatar
  Mari

  Likte nr 5 best ☺️

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Jeg gikk for nummer 4 ?

 5. June avatar

  Jeg har en fjällräven-parkas som jeg liker veldig godt, men jeg vurderer å skaffe meg en ullkåpe også, noe som ser litt penere og ikke så… klumpete ut :D Parkasen er nemlig ganske stor, men innmari god å ha i den sure vinden vi har her ute i havet.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ooouuuff, kan tenke meg det blir kaldt hos dere, ja. Komfort over looks ANYDAY! Men ja, kan nok være fint å ha en litt finere kåpe til de litt finere anledningene :)

 6. victoria avatar

  Jeg fant en åårntli saueskinnsjakke på Ebay for lenge siden og det var mitt beste kjøp! :) Jeg liker kåper som har fôr på innsiden, for da fryser jeg ikke så himla mye. Og det er sååå mange fine kåper der ute, UTEN för, eller uten sånn varm stoff på innsiden, og jeg eier noen av disse dumme kåpene, haha, derfor bruker jeg de bare mer og mer sjeldent.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   JA, for er så viktig. Jeg endte opp med å gå for nummer 4, den er både fin og varm. Har en svart, tynnere kåpe til de litt varmere dagene/litt finere anledningene, men denne skal bli godt å ha!

 7. victoria avatar

  ÅJO, lykke til med kåpejakten, eller jakkejakten!

 8. Karen Anna avatar

  LIkte best nr 1 og 5! Men veldig fine alle sammen :)
  Jeg har selv en svart, god og varm kåpe som jeg bruker i blant, men har funnet ut at boblejakke ble redningen. Jeg er alltid kald, så jeg investerte i en skikkelig god boblejakke nå for noen uker siden. Ikke like fint, men himla behagelig!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, altså, det aller viktigste er virkelig å holde varmen. Jeg endte opp med å kjøpe nummer fire, den er veldig god og varm og kan gå til det meste, kjennes det som :)

 9. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Så fine alle sammen! Syns du gjorde et bra valg jeg ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *