Carina Behrens, carinabehrens.com

Hva skal jeg skrive om?

Det her med å blogge hver dag, det går egentlig overraskende bra. Jeg føler jeg har kommet med relativt godt innhold flere av dagene, selv om det kanskje har kommet litt sent innimellom. Som i dag. Men, akkurat nå har jeg ingenting å skrive om. Jeg har kommer til et punkt der jeg lurer på om jeg skal prøve å bli litt mer… personlig? Ta dere litt med inn i hverdagen?

Jeg spør derfor om deres hjelp. Ikke fordi jeg ikke kan klare å finne på noe å skrive om selv, men fordi jeg gjerne vil vite hva dere er interesserte i å lese om. Vil dere ha mer personlige tekster, mer video? Mer film og TV? Mer blogging og sosiale medier? Flere bilder?

Jeg vil rett og slett vite om dere har noen gode ideer til meg, noe jeg kan skrive om. Om det er noe dere savner. Fordi det er kult å utveksle tanker og ideer innimellom.

Så… hva skal jeg skrive om?


Publisert

i

av

Kommentarer

15 kommentarer til “Hva skal jeg skrive om?”

 1. Tine Katrine avatar

  Jeg hadde likt å se ting fra hverdagen din :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Skal prøve å bli flinkere til det ?

 2. victoria avatar

  Jeg leser egentlig alt jeg, nei der løy jeg jaggu meg, men jeg hakke slutta å lese enda! så du gjør en bra jobb ;D jeg sliter sjæl med hva jeg kan skrive om, så dessverre ingen tips fra meg, BORTSETT FRA musikk, film og serier da, det blir jeg alltid glad for ;D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Musikk, film og serier. GOT IT :D

 3. Ingvild avatar

  Digger når du skriver om filmer og serier, kanskje enda mer om musikk og podkaster? Og så skulle jeg veeldig gjerne likt å lese mer om selve hverdagen din, tanker, følelser. Typ time for time, jeg vet ikke? :-D

  Og bilder! Bilder er jo elsk.

  Håper du har en super onsdag så langt!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk for gode innspill! Skal bli flinkere til å skrive mer om film og sånn + dele mer fra hverdagen :D

 4. June Åsheim avatar

  Mer bilder, gjerne litt mer personlig. Så digger jeg når du skriver om viktige tema, som f.eks feminisme :)

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk, kult å høre at du liker å lese om det :D Skal prøve å bli flinkere til å dele bilder og mer personlig :)

 5. Milla avatar

  Eg e ein sucker for bilder så eg seie mær bilder. Også må eg sei at eg savne vloggingå di ;) Du e så bra på film! Eg like og mær hverdagslige ting. Og musikk seie eg JA JA JA te. Også syns eg du ska fortsetta som du gjør. Det du har gjort «hver dag» i tri uker nå har vært mær enn bra nok. Digge det. Og vil bare se mær og mær og mær <3

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Haha, du er så herlig. Takk for tips og råd ❤︎ Jeg driver og prøver å komme i gang med vloggingen igjen nå, men lurer på om det må vente til jeg har flyttet hjem igjen og har litt mer tid og energi til mine egne greier. Bilder og hverdagslige greier skal jeg bli flinkere til å dele :D

 6. Caroline avatar

  Vlogging og personlige innlegg :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, det var den vloggingen. Jeg skal prøve, lover!

 7. Martine avatar

  Jeg liker allerede innleggene dine slik som de er, men vil gjerne lese mer personlige, om hverdagen din! Det er utrolig koselig å følge med på SnapChat, både på din personlige og SnapKollektivet, hvor du viser litt av hverdagen din. Vet ikke hvorfor slikt er interessant egentlig, men det er det iallefall!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Så koselig å høre at du ser på Snapchat. Jeg skal prøve å bli flinkere til å dele litt mer av hverdagen. Tror jeg blir mer inspirert til å gjøre det om jeg begynner å ta litt flere bilder også!

 8. Luisa Fernanda del Mar avatar

  VANSKELIG! Må tenke litt på det :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *