Forandring fryder, eller noe.

Publisert i Blogging av
Forandring fryder - Carina Behrens, carinabehrens.com

Forandring fryder, eller noe? Nok en gang har jeg endret designet her inne på bloggen, og denne gangen har jeg virkelig gått for noe helt annet enn hva både dere og jeg har blitt vant til her inne. Jeg veit ikke helt hva jeg synes enda, men jeg liker magasinlooken. Den kjennes mer rett for den retningen jeg vil gå i fremover, med bloggen.

Fortell meg gjerne hva dere synes: om forandring fryder eller om forandring er like ille som en halvfull tekopp som har stått glemt i et hjørne i tre måneder.

GIF av Jan Hamstra.

Forrige innlegg Neste innlegg

13 kommentarer

 • Reply U

  Superkult!

  2. oktober 2016 at 21:36
 • Reply Milla

  Eg elske det! Forandring fryde veldig!

  // Naaaw, tusen takk <3

  2. oktober 2016 at 21:53
 • Reply Caroline

  Superfresh!

  2. oktober 2016 at 22:13
 • Reply victoria

  Ekke så dumt det ;D

  2. oktober 2016 at 22:25
 • Reply Sigrun

  WOW! Jeg sa faktisk det høyt da siden lastet inn! Dette ble jo dritkult! :)

  Jeg må ta meg tid til en kraftig overhaling av designet på min side også… Riktignok så har jeg akkurat blåst liv i bloggen igjen, men det blir!

  2. oktober 2016 at 23:25
 • Reply Ingvild

  Dæven du er så flink! Jeg føler meg helt stuck fordi jeg suger på html og sånt. Okei kan pittepittebittelitt, men ikke nok til å få det til å se fancy ut… og nå er jeg lei av designet mitt haha.

  Ha en fabulous uke!
  Ps, veit ikke om du allerede har posta det, men kunne du skrevet og fortalt litt om hva du skriver og jobber med i Stockholm? (Evt bare finne linken, aff nå har jeg gullfiskhukommelse)

  3. oktober 2016 at 09:45
  • Reply Carina Behrens

   Tusen takk :) Jeg har kjøpt mitt design da, så har egentlig bare satt det opp. Hadde tenkt å tilby meg å hjelpe deg, men du bruker jo blogg.no og det kan jeg ikke noe om, dessverre :-( Om du er interessert i å bytte til eget domene, si ifra, så kan jeg hjelpe!

   Du, jeg har faktisk ikke skrevet om akkurat hva jeg driver med her, så det kan jeg absolutt gjøre!

   3. oktober 2016 at 13:32
 • Reply June

  Det ble kjempebra!

  3. oktober 2016 at 09:52
 • Reply Synne

  Oi, så heftig! Dette er jo – som du sier – helt annerledes, men jeg synes det er kult!
  Det jeg iblant synes er forvirrende med denne typen oppsett, er at det kan være litt vanskelig å se hvilken rekkefølge ting er blitt publisert i. Ting hopper gjerne litt rundt på forsiden, liksom, avhengig av størrelsen på bilder og sånt… På noen sider med litt sånn vågalt oppsett, for eksempel Park & Cube (som jeg for øvrig liker veldig godt, tips!), finnes gjerne en sånn «velg klassisk visning»-knapp. Kanskje det kunne vært en idé?
  Ellers synes jeg altså at dette ble skikkelig stilig! Du er dyktig, Carina!

  3. oktober 2016 at 11:57
  • Reply Carina Behrens

   Tusen takk :) Skal sies at jeg ikke har gjort alt dette selv, kommer fra et grunntheme!
   Men ja, det hørtes jo slett ikke dumt ut. Skal se hva jeg kan finne ut av/få til!

   3. oktober 2016 at 13:43
 • Reply Lise

  Ser FAB ut!

  3. oktober 2016 at 13:30
 • Reply Luisa Fernanda del Mar

  ELSKER!!! Gleder meg sånn til å følge med på hvilken retning bloggen din vil ta. Jeg venter spent på fortsettelsen <3 Du er den aller beste, just so you know!

  4. oktober 2016 at 12:35
 • Reply Anette

  I like it!!!

  7. oktober 2016 at 13:12
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like