Trailere på filmer jeg vil se

6 kommentarer
Film
Trailere på filmer jeg vil se - Carina Behrens, carinabehrens.com

Det er lenge siden jeg har delt med trailere med dere, på filmer jeg vil se, men det kommer egentlig mest av at jeg har sluttet å se på trailere. Ofte synes jeg de røper alt for mye, da foretrekker jeg å se en film jeg ikke vet noe om på forhånd. Spesielt når det kommer til skrekkfilmer, eller action. Men, innimellom får jeg  «trailer-innfall», der jeg plutselig blir sittende og se 15/20 trailere på rappen. Her om dagen hadde jeg det igjen, og jeg oppdaget en del filmer jeg ikke visste skulle komme, som ser kjempeålreite ut, så jeg tenkte det var innafor å dele disse med dere! Og tips meg gjerne i kommentarfeltet om en «skjult perle» dere gleder dere til!

American Honey

Jeg har cravet en skikkelig roadhouse-movie en stund nå. Og denne hippie-kult-krim-greia tror jeg kan være akkurat det jeg har ønsket meg! Den ser ut som høyvalitets-indiefilm og det liker jeg.

Bleed For This

Dere vet jeg elsker Miles Teller, så jeg kan ikke gjøre annet enn å glede meg til denne, selv om den handler om boksing. Derimot er den basert på en ekte historie, så jeg tror den muligens kan være utrolig fin.

One Wild Moment

Jeg synes denne ser veldig original ut, noe som alltid er et pluss. To kompiser drar på ferie sammen, med hver sin tenåringsdatter. Komplikasjoner skjer. Dessuten er den fransk, og hvem vil ikke sitte ned i to timer og bare høre litt fransk?

Imperium

Daniel Radcliffe imponerer meg stadig som skuespiller utenfor Harry Potter-universet, og jeg synes denne ser veldig spennende ut. Her spiller Radcliffe en undercover-agent som infiltrerer et rasistisk miljø, og sånne ting synes jeg er utrolig interessant og fascinerende. Denne skal garantert sees!

Nocturnal Animals

Denne forstår jeg egentlig ikke så mye av, men jeg liker Jake Gyllenhaal og jeg liker trailere som ikke røper for mye av handlingen. Dog liker jeg ikke at det er Amy Adams som har hovedrollen, og enda reklamerer de for at det er en «Jake Gyllenhaal Movie» på YouTube-traileren. Er det fordi kvinner ikke selger like mange kinobilletter? En kan jo virkelig begynne å lure. Filmen ser derimot spennende ut, til tross.

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.