Trailere på filmer jeg vil se - Carina Behrens, carinabehrens.com

Trailere på filmer jeg vil se

Det er lenge siden jeg har delt med trailere med dere, på filmer jeg vil se, men det kommer egentlig mest av at jeg har sluttet å se på trailere. Ofte synes jeg de røper alt for mye, da foretrekker jeg å se en film jeg ikke vet noe om på forhånd. Spesielt når det kommer til skrekkfilmer, eller action. Men, innimellom får jeg  «trailer-innfall», der jeg plutselig blir sittende og se 15/20 trailere på rappen. Her om dagen hadde jeg det igjen, og jeg oppdaget en del filmer jeg ikke visste skulle komme, som ser kjempeålreite ut, så jeg tenkte det var innafor å dele disse med dere! Og tips meg gjerne i kommentarfeltet om en «skjult perle» dere gleder dere til!

American Honey

Jeg har cravet en skikkelig roadhouse-movie en stund nå. Og denne hippie-kult-krim-greia tror jeg kan være akkurat det jeg har ønsket meg! Den ser ut som høyvalitets-indiefilm og det liker jeg.

Bleed For This

Dere vet jeg elsker Miles Teller, så jeg kan ikke gjøre annet enn å glede meg til denne, selv om den handler om boksing. Derimot er den basert på en ekte historie, så jeg tror den muligens kan være utrolig fin.

One Wild Moment

Jeg synes denne ser veldig original ut, noe som alltid er et pluss. To kompiser drar på ferie sammen, med hver sin tenåringsdatter. Komplikasjoner skjer. Dessuten er den fransk, og hvem vil ikke sitte ned i to timer og bare høre litt fransk?

Imperium

Daniel Radcliffe imponerer meg stadig som skuespiller utenfor Harry Potter-universet, og jeg synes denne ser veldig spennende ut. Her spiller Radcliffe en undercover-agent som infiltrerer et rasistisk miljø, og sånne ting synes jeg er utrolig interessant og fascinerende. Denne skal garantert sees!

Nocturnal Animals

Denne forstår jeg egentlig ikke så mye av, men jeg liker Jake Gyllenhaal og jeg liker trailere som ikke røper for mye av handlingen. Dog liker jeg ikke at det er Amy Adams som har hovedrollen, og enda reklamerer de for at det er en «Jake Gyllenhaal Movie» på YouTube-traileren. Er det fordi kvinner ikke selger like mange kinobilletter? En kan jo virkelig begynne å lure. Filmen ser derimot spennende ut, til tross.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

6 kommentarer til “Trailere på filmer jeg vil se”

 1. Caroline avatar

  Takk for tips :D

 2. June avatar

  Gøy med filmtips!

 3. Vilde avatar

  Ouh takk for tips! :D

 4. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Denne lagrer jeg til rolige kvelder og regnværsdager :)

 5. Tine Katrine avatar

  Hadde ikke hørt om noen av disse filmene, så bra tips!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Mission complete!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *